Το δημοσιογραφικό περίττωμα Λάμπρος Γκαραγκάνης



Γράφει ο Κακός ο Γαύρος
 
Έπεσε το μάτι μας σε κείμενο τη γνωστής ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΙΑΝΟΛΑΣ Λάμπρου Γκαραγκάνη.
Το γελοίο πράσινο γιουσουφάκι,  επιχειρεί να το παίξει Αντόνιο Γκράμσι της ΔΕΚΟ Αμπελοκήπων.  Μας κάνει και γελάμε ! Καινούριο συκώτι κάνουμε με τις πίπες που πουλάει στα green sheep.
 
 
Αποκαλύπτεται με τον χειρότερο τρόπο το χυδαίο σχέδιο που στήθηκε, με υποστυλώματα εκ των έσω, για να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός προς όφελος του Ολυμπιακού.
 
Καλά εδώ γελάμε ! Ρε γελοίο υποκείμενο με τη ψήφο του Ολυμπιακού σώθηκες από τον υποβιβασμό για δεύτερη φορά μέσα σε 40 χρόνια. Και την αμέριστη ΧΥΔΑΙΑ ΑΒΑΝΤΑ του κράτους προστάτη της πράσινης ΔΕΚΟ. Τον παναθηναικούλη σου τον διάλυσαν τα καβούρια της «αγίας οικογένειας» και η «μπουγάδα» των πολυμετοχικών ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Έτσι γίνανε με cayenne συγκεκριμένοι κόρακες. Τι να διαλύσει από τον παναθηναικούλη ο ΘΡΥΛΟΣ ρε απολειφάδι της δημοσιογραφίας; ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΕΙΣΤΕ. Κοίτα να ανεβάσετε κάνα τμήμα από τις Α2 και τα ξαναλέμε.
 
Όλες οι ομάδες είναι μεγάλες. Όλες έχουν τη δική τους ιστορία. Σεβαστή, σε κάθε περίπτωση. Το δίπολο – αλάτι και πιπέρι στον αθλητισμό – στην Ελλάδα ήταν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Για να μεγαλουργήσει ο ένας όμως, έπρεπε να βγει ο άλλος από τη μέση.
 
Ρε δημοσιογραφική ΠΙΑΝΟΛΑ, ο ΘΡΥΛΟΣ πήρε το 20ο πρωτάθλημα  στο ποδόσφαιρο το 1975. Όσα έχεις στην 94χρονη ΒΡΩΜΕΡΗ  ιστορία σου, εμείς τα είχαμε πριν 43 χρόνια. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ήσουν πάντα στο ποδόσφαιρο. Ξέφυγες από τον Άρη και τους ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΥΣ χάρις τις βαλίτσες του Μαντζεβελάκη. Αλλά και πάλι με κιάλι  μας βλέπετε. Να βγεις από τη μέση; Ποτέ δε ήσουν στο δρόμο μας ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ !
 
 
Η Ελλάδα εδώ και χρόνια βρίσκεται σε μία ελεγχόμενη Δημοκρατία, που θα μπορούσε να είναι και το επίσημο πολίτευμά της. Από το 2004 κι όταν άρχισε η μπίζνα των Ολυμπιακών Αγώνων, χρόνια νωρίτερα, ο αθλητισμός και η πολιτική αποτελούν συνιστώσες. Χέρι-χέρι βαδίζουν με τον πιο προκλητικό τρόπο, τη στιγμή που ο λαός εξαθλιώνεται. Στα καθεστώτα αυτό γινόταν πάντα. Έπρεπε να υπάρχει μία ομάδα, η οποία θ’ απορροφά τους κραδασμούς των γεγονότων όπως τα Μνημόνια, και γύρω της θα συσπειρώνεται πολύς κόσμος. Υπάρχει σύλλογος ο οποίος κατέκτησε το 1/4 των τίτλων της πολυετούς ιστορίας του, σε χώρα αρκετά κοντά μας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που υπήρχε ένα πρόσωπο στην εξουσία. Δεν αναφέρεται ονομαστικά το παράδειγμα, γιατί θα κυλήσει η κουβέντα μόνο σε πολιτικό επίπεδο. Στην Ελλάδα δεν είχαμε και δεν έχουμε δικτατορία άλλωστε. Η τάση των πραγμάτων, απλά, αποδεικνύει επιρροή προς έναν σύλλογο. Γιατί; Γιατί, μάλλον, έτσι έπρεπε…
 
Κάνεις και πολιτική ανάλυση αγράμματη ΠΙΑΝΟΛΑ;
 
Αναφέρεσαι στην οκταετία Σημίτη, στην οποία ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, ως απόδειξη διαπλοκής του τότε ΠΑΣΟΚ με το Σύλλογό μας. Το ότι ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού όμως, Γιώργος Φλωρίδης, μιλούσε για ''εξυγίανση'' (καλή ώρα όπως τώρα...), ''τακίμιαζε'' με το Φιλιππίδη της ΠΑΕ ΠΑΟ και τον Πέτρο Στάθη της ΠΑΕ ΑΕΚ και όλως τυχαίως εκείνη την περίοδο έβγαιναν κασέτες με ''στημένα ματς'' από το όργανο των Βαρδινογιάννηδων, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (υπόθεση που όταν στην πορεία φάνηκε ότι δεν ενέπλεκε καθόλου τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο τους αντιπάλους του, κυρίως τον ΠΑΟ, θάφτηκε από τον εκβιαστή υποκινητή της, Μάκη ''Ζούγκλα''), ή έτρωγε ποινική δίωξη ο Σωκράτης Κόκκαλης για ... κατασκοπεία από τον Καραμανλικό εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο (το σημερινό αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του Κραμανλικού ΣΥΡΙΖΑ...), δεν το προσμετράς στην ''ανάλυσή'' σου πράσινη ΠΙΑΝΟΛΑ.
 
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΔ σε γλίτωσε για τα «λουλούδια» από τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ (και η ψήφος του Ολυμπιακού, ΚΑΚΩΣ).
 
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ παρά τα μνημόνια σε κρατούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη super League αφού δεν  έπρεπε να παίρνεις αδειοδότηση από το 2012-2013. ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ και κάνατε και τους αβέρτους.
 
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε γλίτωσε φέτος από τον υποβιβασμό (και η ψήφος του Ολυμπιακού, ΚΑΚΩΣ).
 
Για δες  με ποιόν συνεργάζεται το ΓΕΛΟΙΟ Κράτος.
 
Δες τι γνώμη έχουν οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ για τον Ολυμπιακό.
 
Ο Καμμένος δίνει βραβείο στον Γιαννακόπουλο
 
ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 24/10/2015
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΟΣ: ''ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ;''
 
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ 30/1/2016
 
Δελτίο τύπου 08/11/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη, που μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία σε συνήγορο υπεράσπισης του κ. Μαρινάκη, να μας εξηγήσει στη Βουλή για την εγκληματική ομάδα την οποία υποστηρίζει και από την οποία υποστηρίζεται.
 
 
Και η τελευταία εξέλιξη του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ παναθηναικούλη. Ο γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, (πα)Πάκη Παυλόπουλου, υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
 
Για εξήγησέ μας τώρα, το ποιος Σύλλογος διαπλέκεται διαχρονικά με την πολιτική εξουσία; Να θυμηθούμε Λαλιώτη – Κουλούρη με το Βαρδινογιαννέικο; Τον Κουρασμένο και τον Βουλγαράκη; Τον Ντογιάκο και τον Μπαλτάκο, τον Φιλιππίδη με τα σκάνδαλα στο ΤΤ; Τους ΡΟΖ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Τσίπρα, Κοντονή, Παππά; Ή να πιάσουμε τη ΧΟΥΝΤΑ; Το Βασιλιά;
 
 
ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;
 
Πες μας ΠΙΑΝΟΛΑ;
 
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΖΩ παναθηναικούλη. Τα δίχτυα σου στο γήπεδο… μη πάει αλλού το μυαλό σας….
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
 
Από το ποιος έφτιαξε πρώτος γήπεδο, ποιος με συγκεντρωτικό τρόπο μονοπώλησε τους τίτλους στο λαοφιλές σπορ του ποδοσφαίρου, ποιος συσσώρευε έσοδα, ποιος δημιουργούσε στους άλλους εσωστρέφεια λόγω των γεγονότων, ποιος επωφελήθηκε τις συνθήκες ανισότητας που δημιούργησαν όλα αυτά προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός είναι ο ξεκάθαρα ευνοημένος μίας κατάστασης που εδραιώθηκε στην Ελλάδα τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Απόρροια όλων αυτών η συσπείρωση του κόσμου του, η πρόοδος σε όλα τα αθλήματα και η επέκταση σε χώρους που οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καν τμήματα. Λογικό να συμβαίνει. Όταν ο Ολυμπιακός λειτουργούσε κάτω από απόλυτη οικονομική ευμάρεια κι εσωτερική ησυχία, χωρίς να υπάρχει φαγωμάρα και συχνές αλλαγές διοικήσεων, στους άλλους γινόταν ο κακός χαμός. Κυρίως στην άλλη μεταβλητή της εξίσωσης, τον Παναθηναϊκό.
 
Μας λες ότι ''ο Ολυμπιακός έφτιαξε πρώτος γήπεδο'', αναφερόμενος στο Καραϊσκάκη που ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και που ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να ανεγερθεί. Το ότι ο ΠΑΟ χρησιμοποιεί τζάμπα το δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για 94 χρόνια, έχοντας το χώρο, αλλά και τα χρήματα (δεν πληρώνει τίποτε για την χρήση της Λεωφόρου) για να καλλιεργήσει όλα του τα αθλήματα, δεν μας το αναφέρεις δημοσιογραφικό σκουπίδι. Με τα χρήματα που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στο Κράτος για την χρήση του γηπέδου/σταδίου (παλαιότερα) Καραϊσκάκη όλα αυτά τα χρόνια, από τις εποχές του Ποδηλατοδρομίου και της ''μάντρας'' μέχρι το νέο, σύγχρονο γήπεδο, θα έχτιζε για πλάκα 20 Καραϊσκάκη.
 
Πώς γίνεται και οι τρεις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΕΚΟ (ποα, κούλα, παοκούλης) να κάνετε χρήση ως Γήπεδο σε Δημόσιες Εκτάσεις χωρία να πληρώνετε ούτε δραχμή / σεντ;
 
Πως γίνεται οι ΓΑΜΩΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ που εκλέγει ο «αδούλωτος» ελληνικός λαός να ενδιαφέρονται να σου φτιάξουν τσάμπα γήπεδο; Πότε «διπλή ανάπλαση» και βοτανικός από τα γαλάζια παιδιά του κουρασμένου μπουχέσα, πότε Γουδί από τα πράσινα και τα γαλάζια παιδία και τώρα Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΖΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, το «Athens Alive» των ΡΟΖ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.
 
Στο «τριφύλλι», βέβαια, βρήκαν και τα έκαναν όσοι έστησαν έναν έντονο επικοινωνιακό μηχανισμό που έθετε υπό αμφισβήτηση ακόμη και τον αέρα που ανέπνεαν συγκεκριμένα πρόσωπα. Με τα ΜΜΕ να έχουν περίοπτη θέση, όταν εδραιωνόταν το μίσος στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός πανηγύριζε επιτυχίες. Έτσι οδηγήθηκε η κατάσταση στα άκρα. Στους «πράσινους» υπήρχαν δύο οικογένειες που «έτρεχαν» με ασφάλεια το τρένο στις ράγες: Βαρδινογιάννηδες και Γιαννακόπουλοι. Το 2018 το μόνο που τις θυμίζει είναι το τμήμα μπάσκετ, απελπιστικά μονάχο όμως για να ισορροπήσει την αποτυχία ενός πολυαθλητικού οργανισμού των 1.544 επίσημα καταμετρημένων τίτλων που κινδυνεύει με αφανισμό στα ερασιτεχνικά σπορ και στο ποδόσφαιρο σώθηκε παρά τρίχα από ντροπιαστικό υποβιβασμό.
Το ότι έφτασε η στιγμή που ο Ολυμπιακός σηκώνει κούπες ακόμη και στο νεοσύστατο τμήμα του χάντμπολ, ενώ ο Παναθηναϊκός βασανίζεται στο κυνήγι μπροστινών είναι μία διαδικασία που δεν αναλύεται. Έτσι έπρεπε να γίνει. Στη ζαριά ποια από τις δύο ομάδες θα έπρεπε να είναι η μία ταυτισμένη με τη χώρα και την επιτυχία, οι «πράσινοι» έχασαν. Υπήρξαν οπαδικά ευάλωτοι, δεν υπερασπίστηκαν όπως έπρεπε την ιστορία του συλλόγου. Με διοικητικές ευθύνες σε όσους μπορούσαν και δεν έκαναν τίποτα ν’ αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων.
Έτσι ανενόχλητο το μίσος και οι εσωτερικές έριδες τρώνε, χρόνια τώρα, τις σάρκες του σωματείου, τη στιγμή που στο λιμάνι συσσωρεύονται κούπες. Μεμονωμένα γεγονότα, όπως τα χρήματα που ήρθαν εκ Ρωσίας για τον ΠΑΟΚ ή το ένα Πρωτάθλημα της ΑΕΚ, δεν αλλάζουν την πραγματικότητα. Έπρεπε η Ελλάδα να ταυτιστεί ως χώρα με τον Ολυμπιακό, σε αθλητικό επίπεδο. Για να γίνει αυτό επιβαλλόταν να βγει ο Παναθηναϊκός από τη μέση. Η νοοτροπία στο «τριφύλλι» και οι εσωτερικές Κερκόπορτες, κυρίως επειδή «φυτεύτηκαν» πρόσωπα που είχαν Θεό το προσωπικό συμφέρον κι όχι το συλλογικό, παγίωσαν την παντοκρατορία των «ερυθρόλευκων». Ο κίνδυνος ποιος είναι, αν δεν κινητοποιηθούν σύντομα οι Παναθηναϊκοί που μπορούν ν’ αλλάξουν την ιστορία; Το «Πρωταθλητή σ’ όλα τα σπορ παντοτινέ», να το ακούν όψιμοι οπαδοί του Ελληνικού και του ΙΕΚ Ξυνή και να λιποθυμούν από τα γέλια…
 
Μιλάς για διαπλοκή της εξουσίας με τον Ολυμπιακό, πράσινο παράσιτο, και  υπερασπίζεσαι τους Βαρδινογιάννηδες, την οικογένεια που κυβερνά τη χώρα εδώ και 40 χρόνια.
 
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, στο βιβλίο του ''ο μυστικός πόλεμος των εξουσιών'', γράφει ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης του είχε εκμυστηρευτεί πως έριχνε την ΟΠΟΙΑ κυβέρνηση όποια ώρα ήθελε, επειδή ήλεγχε απολύτως 120 βουλευτές, από όλα τα κόμματα (πλην ΚΚΕ, για να είμαστε σωστοί...). Αυτή η οικογένεια, που τη δεκαετία του '80 ο πατριάρχης της, ο Βαρδής, έμενε ακριβώς απέναντι από τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και κάθε μέρα παίζανε τάβλι, είχε την ΠΑΕ ΠΑΟ για 32 χρόνια, αλλά ''διαπλεκόμενοι με την εξουσία'' είμαστε εμείς οι γαύροι.
 
Αυτή η οικογένεια που ο Γιώργος Κύρτσος γράφει ότι έβαλε επειδή το ήθελε τον υπάλληλό της, Θοδωρή Ρουσσόπουλο του STAR, εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, με το Ρουσσόπουλο να μην είναι καν ΝΔ, αλλά κεντροαριστερός, δεν είχε διαπλοκή με την εξουσία, αλλά είχε... ο Ολυμπιακός. Ο Πάνος Καμμένος έλεγε μέσα στη Βουλή ''ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με απειλεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ'', ο Τσίπρας καλεί το Δημήτρη Γιαννακόπουλο στου Μαξίμου για ''να σωθεί ο ΠΑΟ'' και κάνουν χαβαλέ για τον... Μπερτομέου-''γαυρο-Μέου'' στην Ευρωλίγκα, την ώρα που συζητούν παράνομες αλλαγές σε συντελεστές δόμησης για να «βολευτεί»' η Πανάθα στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΑΚΑ, αλλά ''διαπλεκόμενοι με την εξουσία'' είμαστε εμείς οι γαύροι.
 
Ο Γιάννης Αλαφούζος έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993, μέσω του ραδιοφώνου ΣΚΑΙ με τους Κακαουνάκη-Τράγκα-Κομίνη και για την υπόθεση λαθρεμπορίας με το ''Ασπρονήσι'', αλλά ''διαπλεκόμενοι με την εξουσία'' είμαστε εμείς οι γαύροι.
 
ΤΡΕΙΣ κυβερνήσεις παλεύουν να βάλουν φυλακή το Βαγγέλη Μαρινάκη, με γελοία ''στοιχεία'' για τα ''στημένα του 2011''=Koriopolis, την ''εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου'' και για το Noor1, αλλά ''διαπλεκόμενοι με την εξουσία'' είμαστε εμείς οι γαύροι.
 
Τώρα που ''τελείωσε'' το ελληνικό Δημόσιο και δεν έχει λεφτά να επιδοτήσει σωματεία και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, φάνηκε το ποιοι Σύλλογοι ήταν οι ευνοημένοι. ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ στηρίζεται στα πόδια του, στο λαό του και στις διοικήσεις των τμημάτων του. ΟΛΟΙ οι άλλοι στηρίζονταν και στηρίζονται σε κρατικές αβάντες.
 
ΔΕΚΟ Κολωνακίου Αμπελοκήπων ο ΠΑΟ, ΔΕΚΟ Ποδονίφτη η ΑΕΚ, ΔΕΚΟ του Βορρά ο ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοια εμετικά άρθρα σας απέμειναν, να βγάζετε τη χολή σας κατά του ΔΥΝΑΣΤΗ σας, βάζελοι ΑΡΔ και οπαδοί. Επιχειρήματα να αντιπαρατεθείτε επί της ουσίας, ούτε είχατε ποτέ εσείς τα λαγουδάκια, ούτε και θα αποκτήσετε. Γι'αυτό σας αξίζει να διαλυθείτε πλήρως. Κανένα έλεος, κανένας οίκτος. Διάλυση στις πατσαβούρες, στα σιχάματα, να ξεβρομίσει η χώρα. Να πάτε  σε όλα σας τα σπορ, στα τοπικά, στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.
 
Και να πανηγυριζετε «τίτλους» στο e-tsimpouki…
 
PIANOLES…..
 
ΥΓ. Όποιος συναντήσει στο δρόμο το δημοσιογραφικό παράσιτο Λάμπρο Γκαργκάνη, ΔΕΝ τον κάνει μάγκα. Δεν εξασκούμε κανενός είδους βία, σωματική-λεκτική-ψυχολογική, σε ανθρώπινα περιττώματα. Προσπαθούμε να μη τα πατήσουμε και λερωθούμε και τους ταράζουμε στη χλεύη και στην ειρωνεία….

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

και όλα αυτα μόνον στην μεταπολιτευτική Θάλεια περίοδο!
που να πάμε πιο πίσω στις εποχές με τα τανκς ή τις εποχές των επιτίμων βασιλικών προέδρων του συλλόγου της μπόχας...

Εικόνα ThomasK

Τι λέει ρε κρετίνος;

'Οσο για τους 1.544 τίτλους, "επίσημα" καταμετρημένους (από
τη Guinness;), γνωρίζατε οτι ο Παναθηναϊκός έχει 25 πρωταθλήματα
Ελλάδας, από τα οποία 5 τα έτη 1909, 1911, 1912, 1921 και 1922;
'Εχει και και άλλους 659 ανεπίσημους ομαδικούς τίτλους (Τουρνουά
Πίπας Λεωφ. Συγγρού" κτλ κτλ). Σύνολικά έχει πεντακόσιες εκατόν
τριάντα πέντε χιλιάδες τίτλους, συνυπολογίζοντας και τους ατομικούς
(του Γκαραγκάνη, του Λαλάκη κ.ά. υπερπρωταθλητών στις πίπες κ.λπ.).
Καταμετρημένους και...κοστολογημένους.
Εδώ:
http://panathinaikos1908.gr/titles.php
http://panathinaikos1908.gr/filemanager/files/ΤΙΤΛΟΙ%20ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ%20Α.Ο..pdf

Μπείτε και κλάψτε. Από τα γέλια.

Εικόνα Romain

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι από τους 1544 τίτλους της μπανάθας είναι γνήσιοι και υπεράνω οποιασδήποτε αμφισβήτησης.

Και ο λόγος είναι ότι όλοι αυτοί οι τίτλοι είναι κερδισμένοι με μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση στο μεγαλύτερο, ενδοξότερο και δημοφιλέστερο παναθηναικό άθλημα.

Το άθλημα της ΠΙΠΑΣ.

Εικόνα ThomasK

ο κρετίνος

Εικόνα SpyroRev

Έχω καιρό να σχολιασω, αλλα ευγε! Εισαι πραγματικά μεγάλος μάγκας εσυ που το γραψες: η απάντηση στην πολυετη προπαγάνδα του καθε πρασινομπ@νε που ζει με τα παραισθησιογονα που τους ποτίζει ο καθε Διακογιάννης (ο προγεννήτορας του κάθε αντιολυμπιακού ρουφιάνου), ο καθε μουστοΞυδης(Βαρδινογιανογλύφτες version), ο κάθε Γκουοοοοτζος (επίσης Βαρδινογιανογλύφτες version), ο κάθε Νικολογιαννη (εμετος), του κάθε ΧρηστοΚοντού-ψ@λη (ΛΕΡΑ σπορ, ολη μεσα στα σκ@τ@) και του κάθε σκ@του σαν τον ΓκαΓκαραγκανη όπως πχ μπετοβλακοΣερετινιο, ανα-Γουλης κ σια (ποιόν να πρωτοθυμηθώ , είναι άπειροι και άπειρη η βλακεία τους κ η ψευτιά τους). Και χίλια ευχαριστώ στους εμπνευστές του site που υπάρχει αυτός ο ιστότοπος. Ο μόνος υγιής για εμάς τους Ολυμπιακους. Τους πραγματικούς, οχι τα νεογαυρογιδοπροβατα που "ντρέπονται για το χοντρό" κτλ.

Και επίσης να συμπληρώσω: Συγχαρητήρια στην ομαδάρα του polo!! Για μας ότι και να γίνει στον τελικό, είναι επιτυχημένοι κ εκφράζουν απόλυτα την ιδέα του ολυμπιακού μέσα στις πισίνες! Και εννοείται συγχαρητήρια σε όλο τον ερασιτέχνη για την απίστευτη δουλειά, και δεδομένων των συνθηκών (κρίση κτλ). Παβιτς παιχταράς!!

Και τέλος να προσθέσω αυτο που λένε κ οι άλλοι φίλοι: γιατί τους (ξανα)σώσαμε? Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο, παντα τα ίδια, ψευτια ρουφιανια και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Παρτε πχ την διαιτησία στο μπασκετ. Ακόμα κ χθες που είμασταν κακοί για εναμιση δεκάλεπτο (δίνοντας δικαιώματα), παρόλα αυτά έγινε γερή αλλοίωση, οι ρουφιάνοι μοκο, κ ουτε γατα ουτε ζημια. Κ κάνουν κ τους "καθαρούς νικητές" (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) του "κόκορες" η πιο σωστά τα παγόνια (χωρις εισαγωγικά αυτο) κ απο πάνω. Ενώ σε αντίστροφη περίπτωση θα είχαν σηκώσει τον κόσμο ανάποδα!!! Βρε ουστ!!! Στη Β!! Κ στο μπασκετ που θα πάει??? Θα ερθει η ωρα τους και εξωαγωνιστικά... Κ Ξανα!! ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνεχίζω να αναρωτιέμαι: ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΑΜΕ;;;;;;;;

Εικόνα ThomasK

'Ελα ντε!
Για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μεγαλύτερα οικονομικά
οφέλη και τρίχες.
Και, εκτός των άλλων, βγαίνουν οι θρασείς και γελοίοι μυθοπλάστες
Γκαραγκάνηδες και μιλάνε για χυδαίες συνωμοσίες εις βάρος της
πράσινης χολέρας και υπέρ του Ολυμπιακού.

Εικόνα djole11

Φιλε ζωγραφισες μονο αυτο εχω να πω εγω!!
RATM ανεβαστε κι αλλα τετοια αρθρα γιατι ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ να γινεται το ασπρο μαυρο σαυτη την κ*&^*&^χωρα.Οχι οτι θα αλλαξει αυτο,αλλα να μη μας περνανε και για λαλακες.

Εικόνα tasos

Μια ακαδημαϊκή ερωτηση μονο.Τί δουλειά είχε ο Βουτσης στό ΣΕΦ?
Γιατί πήγε στό ΣΕΦ?
Τί προσπάθησε να δείξει?

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

πήγε ο φαρμακοποιός από το «Ρετιρέ» να επιθεωρήσει εκ του σύνεγγυς, εάν οι υπάλληλοι του Τόσκα θα εκτελέσουν σωστά το σχέδιό τους.

αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί οι αφοί δίνουν άλλοθι και αξία στους τσιριζαίους με επιστολές διαμαρτυρίας σε αναρμόδιο και επίσημο συζητητή του Τράκη καθώς επίσης πρόσκληση (;) και φιλοξενία στον πρόεδρο της μουρλής των ελλήνων.