Δεν χρειάζεται να γνωριστούμε με τους εκδιδόμενους του Κουτιού της Πανδώρας.Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Χθες κάποιος ΡΟΖ ΑΡΔ ανάρτησε το παρακάτω κείμενο στο site που εκφράζει συγκεκριμένους θαμώνες του παραδρόμου της Συγγρού.

Ας γνωριστούμε, πριν πνιγούμε στον βόθρο του «no politica»
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε ανοικτή και διαρκή διαμάχη με την κυβέρνηση. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, θέλετε επειδή ερευνάται για την υπόθεση του Noor One, θέλετε απλώς επειδή αντιπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, «επαναστατεί» για τη «χούντα» του Αλέξη Τσίπρα και με όχημα τον Ολυμπιακό παίζει πολιτικά παιχνίδια. Έξυπνος γαρ, ακολουθεί την πεπατημένη χρόνων. Γνωρίζει καλά πως ο αθλητισμός είναι συνδεδεμένος με την πολιτική κι αυτό είναι που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί. Θα ήταν αφελές να μιλήσει κανείς για γεγονός πρωτοφανές.
 
Του Μάριου Αραβαντινού
 
Χρησιμοποιώντας την επιρροή που απέκτησε με την αγορά του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης συμμετείχε προ τεσσάρων ετών στη δημιουργία ενός νέου κατεστημένου στον Πειραιά. Ο Γιάννης Μώραλης, επί χρόνια εκπρόσωπος Τύπου και διοικητικός παράγοντας των «ερυθρολεύκων» εξελέγη δήμαρχος, όχι λόγω της πολιτικής διαδρομής του, αλλά χάρη στην ομάδα του. Ακόμη κι αν είναι ο καλύτερος δήμαρχος που γνώρισε ποτέ η πόλη, η πραγματικότητα που θέλει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του να καθορίζουν τα πολιτικά πράγματα στην περιοχή, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
 
Μόνο που υπό τον μανδύα της πιο επικίνδυνης πολιτικής θέσης η οποία από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού εκφράζεται ως «no politica», ο ηγετικός πυρήνας του πολυπληθέστερου ελληνικού αθλητικού σωματείου, έχει μετατρέψει εσχάτως την ομάδα περίπου σε πολιτική παράταξη. Τα συνθήματα «κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός, κράτος είναι ο Ολυμπιακός» και τα πανό με μηνύματα για «ραντεβού στις κάλπες» έχουν ξεκάθαρη πολιτική στόχευση. Οι οργανωμένοι και η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εμφανίζουν την ομάδα ως θύμα της κυβέρνησης, δημιουργώντας κλίμα που ξεπερνάει κατά πολύ τον φανατισμό για τον σύλλογο.
 
Μια πολυπληθής μάζα οπαδών, ως επί το πλείστον νεότερων σε ηλικία, προτάσσουν ξαφνικά τα στήθη τους για τη δήθεν διωκόμενη ομάδα τους, δίχως να αντιλαμβάνονται πως πίσω από την «επανάστασή» τους βρίσκεται ο πράγματι διωκόμενος Βαγγέλης Μαρινάκης. Τελικά, με άλλοθι το «no politica» και με πυρήνα της ιδεολογίας τους τον Ολυμπιακό «που βρίσκεται πάνω από κόμματα και πρόσωπα» οι οπαδοί μετατρέπονται σε στρατιώτες, όχι της ομάδας τους όπως ίσως νομίζουν, αλλά εκείνου που τη διοικεί. Ενός ανθρώπου με πολιτική θέση και αναμφίβολα πολιτικά συμφέροντα.
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκμεταλλεύεται τον Ολυμπιακό απροκάλυπτα. Σ’ αυτό ίσως το πλαίσιο εντάσσεται και η προχθεσινή (χορηγούμενη) ανάρτηση της ΠΑΕ στο facebook, σύμφωνα με την οποία «η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική». Πέραν του προφανούς, της ανιστόρητης δηλαδή θέσης περί μιας και ελληνικής Μακεδονίας, η επίσημη θέση της ΠΑΕ η οποία έχει προσφάτως εκφραστεί και από τους οργανωμένους στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», δημιουργεί ερωτηματικά.
 
Τι συνέβη και ξαφνικά εκείνοι οι οποίοι δίχως πρόβλημα αποκαλούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ «Βούλγαρους», δηλώνουν αδέρφια με τους ακροδεξιούς «Delije» του Ερυθρού Αστέρα, αλλά με πρόσχημα τις ιδέες τους που θέλουν τον Ολυμπιακό αποκομμένο δήθεν από κάθε πολιτική δραστηριότητα, δεν τόλμησαν να βγάλουν μια ανακοίνωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από νεοναζί, εκφράζουν την ευαισθησία τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας;
 
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έγιναν ξαφνικά εθνικά ευαίσθητοι, υπερπατριώτες και «μακεδονομάχοι». Ασφαλώς ανάμεσα στα εκατομμύρια όσων υποστηρίζουν τον σύλλογο, βρίσκονται ακροδεξιοί, όπως και άνθρωποι δίχως πολιτική θέση. Οι τελευταίοι, οι πιο ευάλωτοι όλων, αποτελούν τον ευκολότερο στόχο για όσους σκέφτηκαν πως με αιχμή του δόρατος την ισχυρή μάζα των οργανωμένων θα χτίσουν τείχη κι άμυνες, όχι για τον Ολυμπιακό μα για τους ίδιους.
 
Σ’ εκείνους είναι που στοχεύει το επικίνδυνο «no politica» υπό τη σκέπη του οποίου ακροδεξιοί δεν διστάζουν να σηκώνουν πανό με συνθήματα «Macedonia is Greece, Kosovo is Serbia». Ανάθεμα βέβαια κι αν όσοι περνούν τις Κυριακές τους στην εξέδρα των οργανωμένων, γνωρίζουν έστω και που πέφτει το Κόσοβο, η Σερβία ή ακόμη και η Μακεδονία. Είναι αυτή όμως η τάση που οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού εντέχνως επέβαλαν στην κερκίδα που κάνει ευκολότερη την εκμετάλλευση των υπολοίπων.
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλαδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επέλεξε αυτή τη συγκυρία για ν’ «αντιπολιτευτεί», γνωρίζοντας ότι το «Μακεδονικό» θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά όψιμων πατριωτών και χιλιάδων άλλων που νιώθουν περήφανοι επειδή ο Ολυμπιακός πήρε θέση. Χρησιμοποίησε ως ασπίδα του τον κόσμο και το όνομα της ομάδας μόνο και μόνο για εξυπηρετήσει το προσωπικό συμφέρον του. Για να βάλλει κατά των πολιτικών αντιπάλων του που θεωρεί πως τον διώκουν. Δείλιασε άραγε να μιλήσει ο ίδιος; Μπορεί. Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι: ο Μαρινάκης δεν είναι ο Ολυμπιακός και δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματός του.
 
Το περιβόητο «no politica» που λανσάρει τα τελευταία χρόνια η Θύρα 7 και εκμεταλλεύεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης λειτουργεί ως προκάλυμμα φασισμού. Είναι επικίνδυνο κι αν μη τι άλλο αμαυρώνει την ιστορία της ομάδας. Ας γνωριστούμε λοιπόν καλύτερα κι αντί της υποκρισίας ας πάρουμε θέση. Θέλουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Θύρα 7 να μετατρέψουν τον Ολυμπιακό σε όχημα εξυπηρέτησης πολιτικών συμφερόντων με εθνικιστική μάλιστα χροιά; Αν ναι, τουλάχιστον ας μας το ξεκαθαρίσουν. Πριν ο βόθρος του «no politica» καταπιεί ό,τι υγιές έχει απομείνει στα γήπεδα.
 
Εναρμονισμένο πλήρως με την ΑΝΩΜΑΛΗ  κυβερνητική γραμμή «Οι Ολυμπαικοί είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ – είναι στρατός του Μαρινάκη – εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα».
 
Αλίμονο ! τα μεροκάματα που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ΡΟΖ κομματόσκυλα πιάνουν τόπο.
 
Εννοείται ότι οι ΡΟΖ ΑΡΔ του Κουτιού της Πανδώρας, αλλά και των υπόλοιπων ΜΜΕ που εκφράζουν τη ΡΟΖ ΑΝΩΜΑΛΙΑ (ΑΥΓΗ, ΕΦΣΥΝ κλπ), δεν βρίσκουν τίποτα μεμπτό στα πιτσι-πίτσι της Κυβέρνησης των ΑΝΩΜΑΛΩΝ με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ που εκφράζουν το λούμπεν καπιταλιστικό κεφάλαιο στη χώρα Σαββίδη και Μελισσανίδη. Ούτε θεωρούν ύποπτα τα νυχτερινά νταραβέρια του ΞΕΦΤΙΛΑ πρωθυπουργού με τον φαρμακέμπορο Γιαννακόπουλο (αλήθεια πλήρωσες τα χρέη του ερασιτέχνη ΠΟΑ στο Δημόσιο Δημήτρη;) για να χαριστούν 1000 στρέμματα  το ΟΑΚΑ στους «επενδυτές» που εκπροσωπεί.
 
Είναι βέβαιο ότι θα καταπιούν το πληκτρολόγιό τους για την ακόλουθη ανακοίνωση Συνδέσμου Οπαδών του ΠΑΟΚ.
 
 
Και οι «Βόρειοι» (NORTHERNERS PAOK FANS) πήραν θέση με ανακοίνωση για το ζήτημα της Μακεδόνιας. Ζητούν να καταδικάσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως και ο κόσμος όλων των ομάδων διότι όπως τονίζουν: «Το θέμα της Μακεδονίας ξεπερνάει τα οπαδικά σύνορα».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
 
«Και τώρα που ολοκληρώθηκε η εθνική προδοσία της αναγνώρισης του ψευδομακεδονικού κρατικού και εθνοτικού μορφώματος, από τους λακέδες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενάντια στην βούληση των Ελλήνων, όσοι την προώθησαν, την προπαγάνδισαν, την υπέγραψαν και σκοπεύουν στο μέλλον να την εφαρμόσουν και να την υπερασπιστούν, θα εύχονται σύντομα καλύτερα να… «συλλαμβάνονταν», παρά να συνδεθούν με αυτήν την πρωτοφανή στα ελληνικά ιστορικά χρονικά ταπείνωση.
 
Επειδή από το 2006 έχουμε υπεύθυνα αναδείξει τον ρόλο του μεσολαβητή Νίμιτς στο θέμα (ανήμερα των γενεθλίων του άλλωστε υπογράφηκε η παράδοση της Μακεδονίας, με τραγούδια και ευχές από το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό) και έχουμε πάρει σαφή θέση απέναντι στο «Σκοπιανό» ζήτημα, με κάθε μέσο που είχαμε στην διάθεσή μας, στην κερκίδα και στον δρόμο, αισθανόμαστε την ευθύνη να πράξουμε ανάλογα και τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η ιστορική συγκυρία ξεπερνάει τα οπαδικά σύνορα και αυτό πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό, οπαδούς, φιλάθλους και παράγοντες, ακόμα και τα ΜΜΕ.
 
Καλούμε, λοιπόν, σύσσωμη την Οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε όλα τα επίπεδα και κλιμάκια, παραγοντικά και φίλαθλα να συνυπογράψουν την παρούσα καταδίκη της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών (πόσο τυχαία άραγε η επιλογή της τοποθεσίας;) ή να προβούν σε όποια κίνηση καταδίκης της θεωρούν αρμόζουσα.
 
Καλούμε επίσης και όλο τον φίλαθλο κόσμο, όλους τους συλλόγους να επιδείξουν την δέουσα ευαισθησία και αντανακλαστικά, ώστε να γίνει πανελληνίως κατανοητό ότι η Μακεδονία είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους τους Έλληνες ενωμένους.
 
«Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε» – Ίων Δραγούμης
NORTHERNERS PAOK FANS».
 
Όποιος περιμένει από υπάλληλο των ΡΟΖ ΑΝΩΜΑΛΩΝ  να κάνει θέμα ανακοίνωση οπαδών ομάδας άλλης πλην του ΘΡΥΛΟΥ, ας γυρίσει πλευρό. Αυτή η ανακοίνωση δεν βγήκε από φασίστες και πατριδοκάπηλους. Ούτε στοχοποιεί, ούτε απειλεί τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτά τα κάνουν μόνο «ολυμπιακοί φασίστες»…
 
Σας περιμένουμε προεκλογικά στον Πειραιά με το γνήσιο αριστερό ακτιβισμό που μας διακρίνει….

ΥΓ.1. Ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ για το Μακεδονικό.
 
ΥΓ.2. Όποιος συναντήσει στο δρόμο οποιαδήποτε δημοσιογραφική ΠΙΑΝΟΛΑ , ΔΕΝ την κάνει ήρωίδα. Δεν εξασκούμε κανενός είδους βία, σωματική-λεκτική-ψυχολογική, σε ανθρώπινα περιττώματα. Προσπαθούμε να μη τα πατήσουμε και λερωθούμε και τους ταράζουμε στη χλεύη και στην ειρωνεία….

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

http://to10.gr/aristero-ekstrem/292016/ochi-no-politica-alla-politica/

Αν μου επιτρέπετε να προσθέσω και το παραπάνω.
Νομίζω πως αξίζει και λέει πολλά και καλά.
Όποιος θέλει ας το διαβάσει.

Εικόνα Chevalier de Balibari

τικ τακ τικ τακ
το ρολοι του πουλου μετραει αντιστροφα
λιγα καρβελια τους εμειναν πια..
θεμα μηνων η παταγωδης καταρρευση τους
μιλαμε για πατο των πατων...
ο πουλος ερχεται κυριοι..

Εικόνα KCS

Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Δεν το ξεχνάμε και πρέπει να έχουμε κατά νου ότι: Συριζαίος = Ψεύτης, Ανώμαλος, Βλάκας και Υποκριτής. Μόνο περιφρόνηση και απομόνωση αξίζει απέναντι σ'αυτόν τον καρκίνο της κοινωνίας, τον εσμό των φίλων κάθε παρακμής και ανωμαλίας.

Εικόνα CEN-TAURUS

Για το πόσο ανιστόρητη είναι η θέση ότι "η Μακεδονία είναι μια και ενιαία", ας ρωτήσει ο συντάκτης του ροζ άρθρου τους στενούς συνεργάτες του καλύτερου φίλου της κυβέρνησης του "βουνού", τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Καλεντερίδη. Δεν ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος αυτός φίλος; Είναι αυτός που έτρεχε να συναντάει η ρένα δούρου μετά τον όρκο των κορυσχάδων που έδωσε κατά την ανάληψη των καθηκόντων της. Τον τίγρητα της νικαίας εννοώ αν δεν το βρήκατε! Τον κολλητό του γεροφλάμπουρα και του πάντζα. Τον προοδευτικό αυτόν επιχειρηματία, που η επαναστατική σας κυβέρνηση διευκολύνει, επιτρέποντάς του να διατηρεί τεράστιες αποθήκες καυσίμων μέσα στον αστικό ιστό της δραπετσώνας. Δεν ξέρετε τίποτα; Γιααααα ψάξτε το λίγο! Για ψάξτε λίγο, αν οι αγώνες σας αφήνουν χρόνο, για ποιον προωθήθηκε το μπλοκάρισμα της υποχρεωτικής τοποθέτησης διασυνδεμένων GPS στα βυτία μεταφοράς καυσίμων!
Αλλά τί να περιμένει κανείς από τύπους που έτρεχαν στα σκόπια ομαδικά με εκδρομές για να συμπαρασταθούν στις εκεί διαδηλώσεις κατά της ελλάδας και χόρευαν μαζί με τα εθνίκια της γείτονος, βρίζοντας τον τόπο που είχε της ατυχία να τους γεννήσει και να τους αναθρέψει! Ντροπή σας ρε!

Εικόνα George_Str

ΑΝΑΞΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,ΕΝΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Πιτσιρίκο, εσύ που΄γραψες όλες αυτές τις γελοιότητες για τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ποιούς εξυπηρετείς. Για ποιούς δουλεύεις. Είσαι, επιεικώς, βλαξ, αν νομίζεις ότι μπορείς ΕΣΥ να ερμηνεύσεις το πώς σκέφτονται, αισθάνονται και αποφασίζουν για το πρακτέο οι οπαδοί του Θρύλου. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. Και όλα όσα πληκτρολογείς τα΄γράφουμε, ανεξίτηλα μάλιστα, στη γνωστή γωνία οσχέου και...αριστεράς μηροβουβωνικής πτυχής. Κάνω κι΄εγώ σφάλματα στη ζωή μου. Το παραδέχομαι. Όπως ετούτο, που ασχολούμαι δηλ. τώρα μαζί σου. Δεν πρέπει, κανονικά, να το ξανακάνω. Ε, ας πούμε ότι μου "ξέφυγε". ΕΝΑ ΜΟΝΟ: ΕΙΣΑΙ ΝΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ. Ο καθένας έχει μια ιστορία σε τούτο, τον μικρό, τόπο. Μην το ξεχνάς αυτό. Πιτσιρίκο...

Εικόνα George - Mati

ΓΙΓΑΝΤΑ Απόστολε ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!! Και λίγα του είπες.....

Εικόνα CEN-TAURUS

Απάντηση στους γελοίους πρωκτογλύκανους και πεοσφίκτες κουφοντίνες της δημοσιογραφίας. Θα είμαι ευγενικός.
Ρε χαμούρες, ρε λινάτσες γαριασμένες από τα σπέρματα και τα σάλια, ρε πτυχιούχοι ρουφιάνοι, ρε νεοδοσίλογοι και απολογητές του σύγχρονου μαυραγοριτισμού, ρε φουσταγόβες, εντάξει. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έχει προηγούμενα με τα αφεντικά σας, σας πολεμάει εκμεταλλευόμενος την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σεις την κοντράρετε εξαιτίας του.
Με τον σύλλογο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που φέρνει ευρωπαϊκές κούπες σε γυναίκες και άντρες, τί κόντρα έχετε; Γιατί τα αφεντικά σας και ο υπάλληλός τους πάκης, που υποδύεται τον πρόεδρο όλων μας, δεν τους κάλεσε να τους τιμήσει στο μέγαρο; Εκεί που τίμησε την εθνική απλώματος τραχανά για την 8η θέση στην ολυμπιάδα, την σκοπευτική ομάδα Ζωνιανών για το χρυσό μετάλλιο που πήρε στην Κολομβία και το πλήρωμα της οχτακόπου μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων άνευ πηδαλιούχου. Γιατί δεν τους υποδέχθηκε ο αρμόδιος υπουργός, που ούτε ανακοίνωση κάν δεν έβγαλε; Πόνεσε ε;
Ψέμματα λέτε πιθηκάκια της ψευτοαριστεράς, ψέμματα όπως το σκίσιμο των μνημονίων. Με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τα έχουν τα αφεντικά σας και εξαιτίας του τα έβαλαν και με το ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Δεν ξεγελάτε κανέναν. Εδώ είμαστε και θα δείτε. Και να δούμε μετά πού θα βρεθούν τρύπες να χωρέσουν τις φαρδιές από τους αστακούς κωλάρες σας. Γυρνάει ο τροχός. Μη συνεχίζετε γιατί δεν τσιμπάμε.