ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΤΟΠΙΑ ΚΟΤΑ, ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΤΗ



Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. Μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ ΠΑΟ-Ολυμπιακός 93-80 για την Ευρωλίγκα, διαρρέει στα ΜΜΕ το φύλλο αγώνα.
 
 
''Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, τουλάχιστον 3 άτομα που κάθονταν στην πρώτη σειρά των courtside θέσεων (σ.σ.: οι θέσεις που είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, στο παρκέ, για όσους δεν ξέρουν), στην απέναντι πλευρά του παρκέ από τους πάγκους των ομάδων, έλεγαν στους διαιτητές αρκετές φορές τις παρακάτω φράσεις: ''γαμιέστε'' κι ''εμείς γαμάμε τη μάνα σας''. Την ίδια ώρα σηκώνονταν από τις καρέκλες τους κι έκαναν χειρονομίες με τις παλάμες και τα χέρια τους αρκετές φορές (σ.σ.: εννοεί μούντζες, κωλοδάχτυλα και την κίνηση με τα δύο χέρια ''σας γαμάμε''). Όταν τελείωσε η δεύτερη περίοδος, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας (κύριος Γιαννακόπουλος) περίμενε μέσα και μας είπε: ''Ξέρουμε τα πάντα'', το είπε αρκετές φορές, ''ξέρουμε ότι στοιχηματίσατε 20 χιλιάδες, 20 χιλιάδες ο Πολωνός διαιτητής, 20 χιλιάδες ο Ιταλός διαιτητής''. Το είπε αρκετές φορές. ''Μόνο ο Ισπανός διαιτητής είναι τίμιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και στον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς''.
 
Aμέσως η ΚΑΕ ΠΑΟ διαρρέει σε όλα τα ΜΜΕ την απάντησή της. Την παίρνουμε για παράδειγμα από το sdna.gr, ένα site που κατά κάποιο ποσοστό ανήκει στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
 
 
"Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά".
 
Όλα τα sites και οι εφημερίδες την επόμενη μέρα δημοσίευσαν ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ, ως απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟ στα όσα αναγράφονταν στο φύλλο αγώνα. Δεν είναι δυνατόν να τρελάθηκαν όλοι μαζί και να είχαν τις ίδιες ακριβώς...παραισθήσεις. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αγωγή εις βάρος του Γιαννακόπουλου και κατήγγειλε τη συμπεριφορά του στην Ευρωλίγκα, η οποία αποφάσισε να επαναφέρει τα συσσωρευμένα από το παρελθόν πρόστιμα ύψους 411.000 ευρώ στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα οποία είχαν τεθεί σε αναστολή έπειτα από τις αβροφροσύνες του καλοκαιριού ανάμεσα στον ''επώνυμο φίλαθλο'' της ΚΑΕ ΠΑΟ και τον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά του επέβαλε και νέο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Με το που έγινε γνωστή η νέα απόφαση της Ευρωλίγκας, χθες το βράδυ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μία επιστολή στο διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει εκεί μέσα και τα παρακάτω.
 
Ο Ολυμπιακός σκόπιμα παραποίησε την αλήθεια μέσω δημόσιων ανακοινώσεων, αναφέροντας ότι τον κατηγόρησα πως δωροδόκησε τους δυο διαιτητές του παιχνιδιού!!! Αυτό είναι προϊόν της φαντασίας του Ολυμπιακού και είναι εντελώς αναληθές και παραπλανητικό. Ποτέ δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε έκανα τέτοιες κατηγορίες εναντίον των διαιτητών και όλα όσα σκόπιμα έχει εξαπλώσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ο Ολυμπιακός, τα οποία είναι μια τεράστια συκοφαντία.
 
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο αρνείται ότι έδωσε ο ίδιος στα ΜΜΕ την ''απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟ στα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα'', που είδαμε παραπάνω, αλλά κατηγορεί την...ΚΑΕ Ολυμπιακός, ότι αυτή διέρρευσε τις συγκεκριμένες φήμες. Γράφει δηλαδή σοβαρά, χωρίς να ντρέπεται, ότι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησαν με όλα τα ΜΜΕ, ακόμη και με το sdna.gr που ανήκει σε κάποιο ποσοστό στο Γιαννακόπουλο, ακόμη και με το onsports.gr και το leoforos.gr, sites που επίσης ανήκουν στον όμιλο DPG του Γιαννακόπουλου και μετά από αυτήν την επικοινωνία, οι εργαζόμενοι για το Γιαννακόπουλο...σπίλωσαν την ομάδα του Γιαννακόπουλου, φροντίζοντας να διαδοθούν ψευδείς φήμες εις βάρος της. Φυσικά η αλήθεια είναι ότι το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΟ συμβούλευσε το Γιαννακόπουλο να ''μαζευτεί'', αφού δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ το οποίο θα απεδείκνυε δωροδοκία. Έφτασε μάλιστα στο ελεεινό σημείο να ζητάει από τους ρεπόρτερ του ΠΑΟ να σβήσουν τη συγκεκριμένη διαρροή ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, για την οποία διαρροή ενημερώθηκαν μέσω...messenger στο facebook, ενώ κατέβασε και το επίμαχο άρθρο από το leoforos.gr, θεωρώντας αφελώς ότι είναι δύσκολο σήμερα να βρεθεί αντίγραφο του τι ανέβηκε. Δημοσιογράφοι που εργάζονται για το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως ο Γιάννης Κουβόπουλος του onsports.gr, έχασαν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Την Παρασκευή το βράδυ, στην εκπομπή ''103-101'' του ραδιοφωνικού σταθμού SPORT 24 103.3 FM, ο Κουβόπουλος δήλωνε στο συνάδελφό του Σπύρο Καβαλιεράτο ότι διασταύρωσε πλήρως τη διαρροή της ΚΑΕ ΠΑΟ κι ότι ''πλέον θα περιμένουμε να αποδείξει τα όσα καταγγέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος''. Χθες βράδυ, στην ίδια εκπομπή, ο Κουβόπουλος βγήκε και δήλωσε ότι έκανε...λάθος κι ότι μετέδωσε μία είδηση χωρίς να την διασταυρώσει. Έτσι, χωρίς ντροπή, μόνο και μόνο επειδή του το ζήτησε το αφεντικό του. Και ο Κουβόπουλος δεν ήταν ο μόνος που έκανε την κωλοτούμπα. Γεμίσαμε ''τριπλά άξελ'', που θα έλεγε και ο κύριος Κωστάλας...
 
Όλες αυτές οι συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε άνθρωπο. Ταιριάζουν σε ΚΟΤΕΣ. Ντόπιες κότες μάλιστα, με τσουλούφι.
 
 
Θα επανέλθουμε στο θέμα με βίντεο κι όλο το υλικό που προσπαθεί να θάψει ο Τράκης. Κρατάμε και τη σημερινή αντίδραση του υπευθύνου Επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστου Μπαφέ, σε ένα ''περίεργο'' δημοσίευμα της εφημερίδας LIVE SPORT του ομίλου Φιλιππάκη, δηλαδή του Δημήτρη Μελισσανίδη, δηλαδή του ΟΠΑΠ, ο οποίος ΟΠΑΠ είναι χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟ.
 
 
Όσο κι αν προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού και να στρέψουν την προσοχή του μπασκετικού κοινού της χώρας μακριά από την ουσία, αυτήν τη φορά μπλέξανε. Δεν υπάρχει δικαστήριο στον κόσμο το οποίο θα αποδεχθεί τις παλαβομάρες του Γιαννακόπουλου, ότι όλα τα ΜΜΕ δημοσίευσαν το ίδιο κείμενο, λέξη προς λέξη, ως απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟ, αλλά αυτό το κείμενο τους το έδωσε η ΚΑΕ...Ολυμπιακός και μάλιστα ακόμη και σε ΜΜΕ ιδιοκτησίας....Γιαννακόπουλου. Έχει μπλέξει ΠΟΛΥ άσχημα ο Γιαννακόπουλος και το έχει καταλάβει καλά. Εμείς απαιτούμε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. Αν και τώρα κάποια στιγμή τον λυπηθούν και υπαναχωρήσουν, θα θεωρηθεί προδοσία η στάση τους από όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. ΔΕΝ πρέπει να αποδεχθούν καμία συγγνώμη στο μέλλον. Πρέπει να τον ΛΙΩΣΟΥΝ δικαστικά...

Σχόλια

Εικόνα PGK

Αύριο παίζει ο Θρύλος στο ΟΑΚΑ με την ομάδα Βαζελακόπουλος/Διαιτησία. Το παιγνίδι είναι ήδη χαμένο από χέρι όπως καταλαβαίνετε. Μήπως θα ήταν καλλίτερο λοιπόν ή να μη κατέβει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα ή αν κατέβει να κάτσει να χάσει μη παίζοντας μπάσκετ αλλά χάντμπολ 24 δευτερόλεπτα την φορά και χάνοντας την μπάλλα κι να αφήσει τους ΒαζελακοπουλοΔιαιτητές να βάζουν καλάθια ελεύθερα. Να έχει και λίγο γέλιο το θέαμα.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Κι εδώ βλέπουμε -πάλι- τι επιπτώσεις έχει στον άνθρωπο το κοινώς λεγόμενο κοκομπλόκο.
Του είπανε με μέτρο κι εκείνος άκουσε με το χιλιόμετρο.

Εικόνα Ποσειδωνία

Τα αγγελοπουλάκια να απαιτήσουν το αντιντόπινγκ κοντρόλ να μη γίνεται μόνο στους παίχτες, αλλά και στους παράγοντες.

Εικόνα Harry red logic

Τόσο απλό! Είμαστε σίγουροι όμως ότι δεν θα αλλάξει τα δείγματα ο ασύδοτος Τράκης?

Εικόνα ThomasK

'Οντως εμετικά -για μια ακόμα φορά- αυτά με τον Τράκη, το
μαγαζί του και τους τσάτσους του.
Ο Τράκης έπεσε θύμα της αλαζονείας του, της κουτοπονηριάς
του και της εδώ ασυδοσίας του.
Αλίμονο αν οι Αφοί κάνουν πίσω μετά και τη νέα κατραπακιά στον
Τράκη από τη Γιουρολίγκα. Η επιστολή-"καταγγελία" του σ' αυτή,
η αγωγή και η "μήνυση" αποτελούν κινήσεις αντιπερισπασμού,
φαιδρότητας και θρασυδειλίας.

Εικόνα george poly

Ο αλητηριος αυτος δασκαλευτηκε απο τους πατριαρχες της κομπινας και της βρομιας,τους τρεις γιαννακοπουλους,κατ,εικονα και ομοιωση,για να ...διευθυνει το χωραφι της οικογενειας που καποιοι ονειροπαρμενοι μπουληδες ονομαζουν ελληνικο μπασκετ.Επειδη ομως στο ευρωπαικο δεν εχουν ακομη προσκυνησει ολοι και λειτουργουν χωρις την...αδεια του,εξοργιζεται και αντιδρα συχνα πυκνα σαν κακομαθημενο δικτακτορακι.Επειδη υπηρξα προεδρος ομαδας που δημιουργησαμε τρεις τεσσερις φιλοι στους αμπελοκηπους (που σημειωτεον στην περιοχη οι περισσοτεροι ειναι καθαροαιμοι ολυμπιακοι)γνωριζω απο πρωτο χερι τι εστι βασιλακοπουλος και ελληνικο μπασκετ,αφου για μεγαλο διαστημα προεδρος ορισμου διαιτητων ειχε ορισει ο βασιλακοπουλος τον μετα απο μενα προεδρο της ομαδος.Αυτος λοιπον ο ψευτομαγκας και το μπασκετικο χωραφι του δεν αντιμετωπιζεται με φρου φρου και αρωματα απο σι θρου αντρες.Δικαιωνεσθε καθημερινα με τις θεσεις σας για το μπασκετ και οχι μονο.

Εικόνα george poly

Ο αλητηριος αυτος δασκαλευτηκε απο τους πατριαρχες της κομπινας και της βρομιας,τους τρεις γιαννακοπουλους,κατ,εικονα και ομοιωση,για να ...διευθυνει το χωραφι της οικογενειας που καποιοι ονειροπαρμενοι μπουληδες ονομαζουν ελληνικο μπασκετ.Επειδη ομως στο ευρωπαικο δεν εχουν ακομη προσκυνησει ολοι και λειτουργουν χωρις την...αδεια του,εξοργιζεται και αντιδρα συχνα πυκνα σαν κακομαθημενο δικτακτορακι.Επειδη υπηρξα προεδρος ομαδας που δημιουργησαμε τρεις τεσσερις φιλοι στους αμπελοκηπους (που σημειωτεον στην περιοχη οι περισσοτεροι ειναι καθαροαιμοι ολυμπιακοι)γνωριζω απο πρωτο χερι τι εστι βασιλακοπουλος και ελληνικο μπασκετ,αφου για μεγαλο διαστημα προεδρος ορισμου διαιτητων ειχε ορισει ο βασιλακοπουλος τον μετα απο μενα προεδρο της ομαδος.Αυτος λοιπον ο ψευτομαγκας και το μπασκετικο χωραφι του δεν αντιμετωπιζεται με φρου φρου και αρωματα απο σι θρου αντρες.Δικαιωνεσθε καθημερινα με τις θεσεις σας για το μπασκετ και οχι μονο.

Εικόνα Harry red logic

Ένα ακόμη φαινόμενο παρακμής!Ο τύπος απολαμβάνει ασυλίας έχει τον τρόπο του και επιπλέει!
Δεν ξέρω τι να πω. Αγαπώ το μπάσκετ,μετά το ποδόσφαιρο, αλλά η συνολική κατάσταση με έχει απογοητεύσει.
Μην ξεχνάμε ότι τον Θρύλο τον πολεμά όλο το κυβερνητικό σύστημα, μην ξεχνάτε ότι ο Τράκης μαζί με τον αρχιψεύτη προσπάθησαν να αρπάξουν τον ποδοσφαιρικό βάζελο με ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ!
Ζούμε εποχή κατάπτωσης, έχουμε να κάνουμε με "χαρισματικούς...απατεώνες" , τυχοδιώκτες,με ολοκληρωτικές αντιλήψεις και η πλειονότητα του λαού εύκολα παραπλανάται!
Υ.Γ Αγωνιστικά στο μπάσκετ τα μέχρι τώρα δείγματα δεν εμπνέουν αισιοδοξία(οι ξένοι παίκτες υποτίθεται θα έκαναν την διαφορά αλλά...)Θα δούμε...

Εικόνα PGK

Όντως πρόκειται για σύμπτωμα παρακμής και μάλιστα Ευρωπαϊκής. Αν ήθελε η Euroleague να τον σταματήσει μπορούσε με ένα πολύ απλό τρόπο. Ούτε πρόστιμα, ούτε απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. ΑΠΛΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ. Να δεις πως τελειώνουν οι "τσαμπουκάδες". Βλέπεις όμως φαίνεται ότι χαίρει ασυλίας και στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το πρόστιμο € 30 000 είναι χρήματα που ξοδεύει τον μήνα για τους καφέδες του. Σιγά μη τον πονέσει. Είναι η ντροπή της διοργάνωσης η συμπεριφορά και η ατιμωρησία του.

Εικόνα PGK

Θα ήθελα να συμφωνήσω. Όμως η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του φαινομένου Δ. Γιαννακόπουλος δεν με αφήνει. Πολύ σωστά γράφεις "Έχει μπλέξει ΠΟΛΥ άσχημα ο Γιαννακόπουλος και το έχει καταλάβει καλά." αλλά δεν βλέπω όμως να κινείται η Euroleague δυναμικά για να δώσει ένα τέλος στις διάφορες κατακριτέες συμπεριφορές του. Για την Ελλάδα ξέρουμε ότι χαίρει ολοκληρωτικής ασυλίας αλλά στην Euroleague περιμέναμε απονομή δικαιοσύνης, η οποία δεν φαίνεται να αποδίδεται. Τι συμβαίνει άραγε; Είναι το προϊόν της Euroleague αξιόπιστο ή φτιασιδωμένο όπως οι ρυτίδες ενός γηρασμένου δέρματος; Προσωπικά θα σταματήσω να παρακολουθώ αγώνες Euroleague (τους το έγραψα ήδη) και φαντάζομαι το ίδιο θα κάνουν και πολλοί άλλοι τηλεθεατές. Σε ποιό κοινό λοιπόν απευθύνεται η Euroleague; Στους φίλους του κου Γιαννακόπουλου μόνον; Ε τότε περαστικά τους !!!

Εικόνα Romain

ο δημητράκης είναι ο κλασικός αυτοκαταστροφικός τύπος.

Ο τρόπος που τα αραδιάζει είναι "σταράτα και παναθηναϊκά"

Όπως το "ενιαίος και αδιαίρετος"

Ή το "σύλλογος μεγάλος"

Η αξιοπιστία του είναι τόση όση και του συνομιλητή του στο project "Athens Dead"

Εικόνα Lynn_Greer_7

''Τα λέει 'εξω από τα δόντια'' και ''είναι ειλικρινής, μόνο αυτός'', όπως λένε οι σφουγγαρίστρες του, ο κοντός ας πούμε και ο Κουβόπουλος. Από την πολλή ''ειλικρίνεια'' έχει πάει η κωλοτούμπα σύννεφο.

Εικόνα apostolos gaganis

Εμετός.

Εικόνα Lynn_Greer_7

Kύριε Απόστολε, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, είτε δεν μιλούν καθόλου για το θέμα οι μπασκετικοί συντάκτες, είτε προσπαθούν να μας πείσουν ότι τρελαθήκαμε ομαδικά. Απίστευτα ψέματα.