Koriopolis: ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΘΩΟΙ



Γράφει ο Κόκκινος επιστήμονας
 
Εμείς εδώ σαν site έχουμε γράψει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές , ότι όταν έρχεται η ώρα της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και των ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, όχι των τηλεοπτικών, ούτε των ραδιοφωνικών, ούτε καν των ιντερνετικών, όταν λοιπόν έρχεται  Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ τότε:
  1. Όλοι ΤΟΥΜΠΕΚΙ
  2. Οι κατασκευαστές «σκανδάλων» ψάχνουν λαγούμια (κάποιοι είναι ήδη λαγοί)
  3. Οι εκτοξευτές ΛΑΣΠΗΣ αφοπλίζονται, και σπεύδουν να συναντήσουν τους προηγούμενα αναφερόμενους λαγούς
  4. Οι κατασκευαστές αντιολυμπιακών σκανδάλων ειδικότερα, επειδή έχουν ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ , το παίζουν κονιόρδοι, κι αρχίζουν τα σάλια…. «Αυτή είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη» (ειρωνιούλα…), «Διαπλεκόμενη η δικαιοσύνη», «Μπανανία η ελλάδα», «Σαπιο σύστημα», «άδικη καινωνία ψεύτρα» και πολλά ακόμα του ευφάνταστου ελληνάρα που είναι ΚΑΙ Δικαστής και δεν τρώει σανό.
Τι μάθαμε σήμερα;
 
 
«Σε φούσκα ολκής εξελίχθηκε η υπόθεση Koriopolis, με όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να αθωώνονται από το δικαστήριο! «Καθαροί» Μπέος, Κομπότης, Μποροβήλος και Μπάκος!
 
Χύθηκαν τόνοι μελάνης. Χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες λέξεις. Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι για το… καθάρισμα του ποδοσφαίρου. Αποτέλεσμα; Το περίφημο «Koriopolis», σχεδόν 7,5 χρόνια μετά την έναρξή του, αποδείχθηκε μια τεράστια φούσκα. Ενα «σκάνδαλο» από το οποίο προέκυψε αθώωση όλων των εμπλεκόμενων για την κατηγορία των στημένων αγώνων. Ολων, μηδενός εξαιρουμένου!
 
Το πρωί της Παρασκευής, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών εκδόθηκαν οι αποφάσεις για την περιβόητη υπόθεση «Koriopolis». Μέσω της εφετειακής απόφασης, λοιπόν, όλοι οι κατηγορούμενοι για δωροδοκία-δωροληψία, στημένα παιχνίδια, αθωώθηκαν. Με το δικαστήριο να κρίνει ενόχους τους 12 από τους συνολικά 26 κατηγορούμενους, μόνο για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Απαντες παίκτες του στοιχήματος ή Book, αλλά κανείς άνθρωπος του ποδοσφαίρου!
 
Βάσει της τελεσίδικης απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, λοιπόν, κηρύσσονται αθώοι οι Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Μπάκος, κάτι που σημαίνει ότι δεν προκύπτει πλέον κανένα θέμα εμπλοκής τους με το ποδόσφαιρο. Ενώ αθώοι για τις κατηγορίες δωροδοκίας-δωροληψίας κρίθηκαν και οι Χάλκος, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Ρουτζιέρης, Ναυρινιάδης, Δήμου, Τζιβελέκης, Ταμπάσης, Διγώνης και Βαλαίος.
 
Η εισαγγελέας της έδρας, Ευδοκία Πούλου, είχε προτείνει την ενοχή των 25 από τους 26 κατηγορούμενους, που είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, αφού οι υπόλοιποι που αντιμετώπισαν την κατηγορία μόνο για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα έχουν απαλλαχθεί, αλλά η απόφαση ήταν τελικά διαφορετική.
 
Αναλυτικά, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών επέβαλε τις εξής ποινές στους 11 ενόχους του Koriopolis:

Τσακογιάννης 27 μήνες
Καρακούλιας 18 μήνες
Βυθοπούλου 18 μήνες
Δημόπουλος 20 μήνες
Ζαβαντίας 12 μήνες
Γεωρτσιάκος 18 μήνες
Ντότσης 18 μήνες
Σιδηρόπουλος 15 μήνες
Τσεκερίδης 12 μήνες
Γαλαίος 12 μήνες
Διγώνης 12 μήνες
 
Απαντες καταδικάστηκαν με τριετή αναστολή, εκτός του Γιώργου Τσακογιαννη (εξαγοράσιμη ποινή προς 5 ευρώ την ημέρα), ενώ όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.»
 
Ας θυμηθούμε ένα ΚΑΡΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κείμενο του Αντώνη Καρπετόπουλου , που γράφτηκε στις 13/2/2017.
 
 
 
Εδώ και λίγο καιρό στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, έχει ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, που είναι γνωστή και ως Koriopolis. Υπάρχουν συνολικά ογδόντα τέσσερις κατηγορούμενοι, κυρίως πρώην και νυν παράγοντες του ποδοσφαίρου. Παρατηρώ το εξής παράδοξο. Ενώ όταν ξέσπασε η ιστορία είχε γίνει χαμός, τώρα που φτάσαμε στο τέλος της και πρέπει να δούμε ποιοι θα καταδικαστούν και ποιες θα είναι ποινές τους, δεν ασχολείται σχεδόν κανένας! Γιατί; Ο βασικός λόγος είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας, δηλαδή κάποιοι που να εμφανιστούν στο δικαστήριο, να εξηγήσουν πως στήθηκαν τα ματς, ποιοι τα έστησαν και μέσω ποιας διαδικασίας ήταν τελικά βέβαιοι για την έκβασή τους.
 
Το είδαμε με το Θωμά και το Μάκη
Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Και στην προηγούμενη Δίκη, με κατηγορούμενους το μακαρίτη το Μάκη Ψωμιάδη, τον Θωμά Μητρόπουλο, τον Κώστα Ριαβόγλου και κάποια απαραίτητα μικρά ψάρια είχε γίνει ακριβώς το ίδιο: στο δικαστήριο εμφανίστηκαν μόνο μάρτυρες που έμπλεξαν το εγκώμιο των κατηγορουμένων, που τελικώς καταδικάστηκαν με κάποιες αστείες εξαγοράσιμες ποινές, που βασίστηκαν κυρίως στους φακέλους της Radar. Το δικαστήριο εξάντλησε την αυστηρότητα του γιατί δεν ήθελε η όλη διαδικασία να αποδειχθεί εντελώς φούσκα, αλλά επί της ουσίας δεν υπήρξε καμία σοβαρή τιμωρία. Η πρόβλεψη μου είναι ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και τώρα.
 
Κουκιά σπέρνω…
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων γίνεται μια δίκη για στημένα ματς χωρίς να υπάρχουν ούτε κατηγορούμενοι ποδοσφαιριστές, ούτε ποδοσφαιριστές μάρτυρες κατηγορίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στήνονται παιγνίδια από παράγοντες, λες κι αυτοί είναι μαριονετίστες, που κινούν ανθρώπους δεμένους με σχοινάκια. Ακόμα πιο τραγικά είναι όσα δηλώνουν οι μάρτυρες κατηγορίας δημοσιογράφοι. Ο πρώτος που εμφανίστηκε, ο Κυργιάκος Θωμαϊδης, κατάφερε μόνο να κάνει έξαλλο ένα από τους δικαστές της έδρας. Το μέλος του δικαστηρίου, μετά την κατάθεσή του,  απευθύνθηκε στον Θωμαϊδη και του είπε: «Έρχεστε εδώ όλοι οι μάρτυρες και δεν λέτε απολύτως τίποτα. Τότε να μην καλούμε καθόλου μάρτυρες. Πείτε μας αν έχετε κάποιο στοιχείο ή αν γνωρίζετε κάτι για τους κατηγορούμενους. Μου κάνει εντύπωση που σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν γνωρίζει τίποτα κι όμως κάνατε εκπομπές, αναδεικνύατε το υλικό της δικογραφίας, μιλούσατε με σιγουριά για ενόχους και ευθύνες»! Η απάντηση ήταν ότι φταίει η ΕΠΟ που δεν έκανε ελέγχους: τι έχεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω.
 
Μείναμε στην αρχή
Τι εμποδίζει ανθρώπους να πάνε να καταθέσουν; Πρώτα από όλα η ίδια τους η άγνοια. Αν κάτι είναι στημένο, το γνωρίζουν αυτοί που εμπλέκονται: οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν υποψίες, αλλά όχι βεβαιότητες. Στην ιστορία αυτή, αλλά και σε άλλες αντίστοιχες που προηγήθηκαν ή θα ακολουθήσουν, υπάρχει ένα μόνο δεδομένο: ότι έγινε μια πολύ κακή δουλειά από τις διωκτικές αρχές, που έχουν και την ευθύνη της απόδειξης των κακουργημάτων. Οι φάκελοι της Radar είναι πάντα η αρχή – μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να λειτουργήσουν και ως αποδεικτικά στοιχεία, όμως πέρα από τεκμηριώσεις σχετικά με το παράλογο των στοιχηματικών αποδόσεων δεν περιέχουν τίποτα απολύτως: ούτε καν τη διαδρομή του χρήματος. Αυτή τη διαδρομή τουλάχιστον, όφειλαν σε κάθε περίπτωση να την ψάξουν οι εισαγγελικές αρχές. Αν το έχουν κάνει, τότε θα υπάρξουν και σοβαρά στοιχεία και σοβαρές καταδίκες. Αν δεν το έχουν κάνει, από τους 84 κατηγορούμενους κάποιοι θα καταδικαστούν για πλημμελήματα, ένα εκ των οποίων είναι ότι έπαιζαν στοίχημα στο διαδύκτιο, πράγμα που τότε τυπικά απαγορευόταν. Αλλά αν έγινε όλη αυτή η φασαρία, για να φτάσουμε να καταδικάσουμε κάποιους για αυτό, κάποιο λάθος έχει γίνει και μάλιστα μεγάλο.
 
Βόμβες που δεν σκάσανε
Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς μια τρομερή έρευνα για να διαπιστώσει πόσες μπαρούφες έχουν γραφτεί για αυτή την ιστορία: με την ελάχιστη βοήθεια του Google μπορεί να βρεις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για καταθέσεις μαρτύρων που αλλάζουν τα δεδομένα, για «βόμβες που σκάνε», για μάρτυρες κατηγορίας που κάνουν αποκαλύψεις κτλ. Σήμερα όμως υπάρχουν μόνο διάφοροι που σφυρίζουν κλέφτικα. Κανείς δεν αναδεικνύει τι διάβολο λέγεται σε αυτή την κατά τα άλλα πολύκροτη δίκη γιατί τίποτα δεν λέγεται σε αυτή τη δίκη: το μόνο βέβαιο είναι ότι καμία δημοσιογραφική έρευνα δεν υπήρξε ποτέ, διότι αν κάτι είχε ερευνηθεί, όποιος το ερεύνησε θα μπορούσε να καταθέσει στοιχεία. Το χειρότερο είναι να αποδειχτεί κακή και η έρευνα των εισαγγελικών αρχών – πράγμα που πολύ φοβάμαι. Όταν ήρθαν οι φάκελοι έπρεπε να παρακολουθούνται πρώτα από όλα τηλέφωνα ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών – αυτοί βρίσκονται στο γήπεδο. Τι έγινε; Στοχοποιήθηκαν κάποιοι παράγοντες με σκοπό να συζητάει ο κόσμος για τα κατορθώματα τους, σχηματίστηκε μια δικογραφία στημένη πάνω σε συνομιλίες που από μόνες τους δεν σημαίνουν τίποτα για κανένα δικαστήριο και η δικογραφία αυτή έγινε σαν το φέι βολάν που μοιράστηκε παντού. Εγιναν τηλεοπτικές εκπομπές, γέμισαν τα site και οι εφημερίδες διαλόγους, κάποιοι έχτισαν και καριέρες ως δημόσιοι κατήγοροι και σήμερα που φτάσαμε στο δια ταύτα όλοι σχεδόν χαθήκανε. «Δεν γνωρίζω», «δεν υιοθετώ», «ξέρω πως ίσως στήνονται παιγνίδια, αλλά δεν ξέρω αν τα στήνουν οι κατηγορούμενοι» κτλ κτλ. Η δίκη είναι σαν να μην γίνεται: δεν την καλύπτουμε, δεν προβάλουμε καταθέσεις και μαρτυρίες, δεν αναδεικνύουμε απολύτως τίποτα που να έχει να κάνει με το περιεχόμενό της γιατί δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα φτάσει σε ένα τελικό αποτέλεσμα που θα αποδίδει δικαιοσύνη, ούτε πιστεύουμε σήμερα πως κατά τη διάρκειά της ια λάμψει η αλήθεια. Αφού φτιάξαμε τέρατα, φοβόμαστε τώρα μην τα δούμε να γίνονται και ήρωες. Τίποτα δεν αποκλείεται.
 
Η αρχή της κάθαρσης
Η όλη ιστορία είναι διδακτική, όχι για το τι θα συμβεί, αλλά για το τι έχει προηγηθεί. Καμία από τις έρευνες των εισαγγελέων δεν είχε ποτέ σκοπό να βρει ενόχους ή να βοηθήσει το ποδόσφαιρο να καθαρίσει. Ολες έγιναν για ένα λόγο: για να υπάρξει ένα υλικό βασισμένο σε συνομιλίες και αστείες κατηγορίες, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ή να αξιοποιηθεί από διάφορους πρόθυμους να γράψουν λίβελους και αναθέματα με στόχο συγκεκριμένους παράγοντες στοχοποιημένους από κάμποσους εχθρούς τους. Στήθηκε ένα τηλεοπτικό και δημοσιογραφικό σόου με στόχο, όχι την αλήθεια, αλλά την εντύπωση. Δεν υπήρξε καμία σπουδή για να βρεθούν αποδείξεις, αλλά πολλοί δούλεψαν απλά για να δώσουν επιχειρήματα σε οπαδούς και χουλιγκάνους. Η κακή δουλειά στην ιστορία του Κοriopolis πολύ φοβάμαι πως θα το μετατρέψει στην απόλυτη φάρσα. Θα μείνουν μόνο ένα σωρό γελοιότητες που ακούγονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες, που ούτε καν λαμβάνονται υπόψην στα δικαστήρια. Η φασαρία έγινε για τη φασαρία: αν δεν έχουν βρει και χρήματα το περίφημο Koriopolis, θα είναι όντως η αρχή της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως έγραφαν τότε διάφοροι που τώρα δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν. Θα αποδειχτεί το μεγαλύτερο πλυντήριο όλων των εποχών…» 
 
Το ζουμί στο επίλογο του Καρπετόπουλου. Όλα έγιναν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να στηθεί ένα επικοινωνιακό show. Αντιολυμπιακές κυβερνήσεις, αντιολυμπιακοί πολιτικοί, αντιολυμπιακά ΜΜΕ, μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ να βλέπουν, ίσως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΓΙΕΣ κοινωνικό φαινόμενο, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΩΣ, όχι μόνο να μη βουλιάζει μαζί τους, αλλά να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Μην ξεχνάμε ότι το koriopolis αν και αφορούσε τον ΠΑΤΕΡΟΜΠΟΥΓΑΔΑ , τον συγχωρεμένο Μάκη Ψωμιάδη και κυρίως τον Ψιλό Σισέ – Πιλάβιο, έγινε προσπάθεια από τους παραπάνω ΣΑΠΙΟΥΣ να εμφανίσει εμπλεκόμενο τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη , που μόλις είχε διαδεχθεί τον Σωκράτη Κόκκαλη, βάζοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ, την ώρα που η Ελλάδα χρεωκοπούσε. Κι επειδή αυτό δεν τους κάθισε, «έστησαν» την «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» και το NOOR 1. Κι επειδή και σ’ αυτά φάγανε τα μούτρα τους από την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΫΝΗ, ψάχνονται και ΠΑΛΙ να φτιάξουν ένα νέο αφήγημα.
 
ΟΙ ΡΟΖ ΑΝΩΜΑΛΟΙ θέλουν να πάνε στις εκλογές, ταίζοντας εκ νέου σανό, όποιον κόσμο τους απέμεινε. Και καλά, χτυπάνε το παλιό ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Μα το έχουν δίπλα τους. Μέσα τους. ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ και κάνουν business μαζί του. Είναι οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ.
Για λίγο ακόμα….
 
 

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Υπάρχει κάτι θετικό με την αθώωσή στις υποθέσεις που στήνουν τα ΑΡΔακια και ο υπόλοιπος αντί Ολυμπιακός συφερτος! Ξυπνάει ο κόσμος του Ολυμπιακού, συσπειρώνεται γύρω απο την ομάδα και τον γίγαντα Βαγγελα και δεν τρώει τον σανό που του πουλάνε! 8 χρόνια χυθηκαν τόνοι μελάνι και δεν έχουν καταφέρει να τον καθησουν στο σκαμνί τον Γίγαντα ουτε για πλημμέλημα και ο Ολυμπιακός προοδεύει σε ολους τους τομείς, γιγαντώνεται σαν τον ιδιοκτήτη του! Καταφέρανε να μας γκρεμίσουν απο την κορυφη βέβαια, με μια μποχα-βρωμα εξαγορασμενη ΕΠΟ-ΚΕΔ αλλά όπως λεει κι ο σοφός λαος το ψέμα έχει κοντά ποδαρια! Οι δικεφαλες κότες Βορρά και Νότου θα διαλυθούν σύντομα γιατί υπάρχει μια δίκη απο την οποία δεν γλυτώνει κανείς μας, και λέγεται Θεια Δικη που τιμωρεί σκληρά τον ψεύτη και τον κλέφτη! Έρχεται λοιπον η Νέμεσις για τις ψείρες που βγήκαν στον γιακά! Το μέλλον είναι ερυθρόλευκο!!!

Ολυμπιακός Μονο μουνοπανα συριζανελιτες και λοιποί αλήτες!

Εικόνα ThomasK

Θα 'ταν ακόμα μεγαλύτερο το όφελος εάν οπαδοί μας που
στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και που δεν έχουν προσωπικό ή άλλο
κέρδος τους άδειαζαν εντελώς.

Εικόνα ThomasK

Δυστυχώς κάποιοι εισαγγελείς και ανακριτές διακατέχονται
από την επικίνδυνη λογική Παπαγγελόπουλου-"Ρασπούτιν"
(και Πολάκη), κόντρα στη νομιμότητα και στον κοινό νου
ακόμα: κατηγορητήρια και διώξεις στο πόδι κι ας αποδειχτεί
η αθωότητα παραπέρα, διαστρέφοντας και το τεκμήριο
αθωότητας σε τεκμήριο ενοχής.

Οι δε ΑΡΔ, αφού μετατρέψουν τις δικογραφίες κι από το στάδιο της
μυστικότητάς τους σε φέιγ βολάν και πετάξουν άφθονη λάσπη,
αναλαμβάνουν στη συνέχεια και τον ρόλο των εκτελεστών των -και
κατά φαντασίαν- ποινών στήνοντας ουσιαστικά μέχρι κρεμάλες
και γκιλοτίνες.

Αρκετοί από τους κατηγορούμενους στις υποθέσεις "Koriopolis" και
"Εγκληματική Οργάνωση" καταστράφηκαν οικονομικά και επαγγελματικά,
πέρα από τον διασυρμό που υπέστηασαν.

Οι ποινές ή αποζημιώσεις χάδι σε κάποιους (λ.χ. Θωμαϊδη, Αλαφούζο
ως υπεύθυνου του μέσου-ΣΚΑΪ και ΣΚΑΪ ύστερα από εγκλήσεις ή
αγωγές Μαρινάκη) δεν τους πτοούν. Μόνο μεγάλες αποζημιώσεις (για
χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και όποια άλλη ζημία θετική
ή αποθετικη-διαφυγόν κέρδος) ίσως φρέναραν αυτή την τρομακτική
ασυδοσία τους.

Κάποιοι από τους "κρεμασμένους" δεν διαθέτουν πια ούτε για τ' απαιτούμενο
παράβολο προς κατάθεση αγωγής. Και κάποιοι ούτε θέλουν ν' ακούσουν για
δικαστήρια, ύστερα από την εφιαλτική εμπειρία τους από ανακριτικά γραφεία
και ακροατήρια.

Για να δούμε.

Ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός (ως ΠΑΕ-νομικό πρόσωπο) χρειάζονται στρατιά
από δικηγόρους για να κυνηγήσουν τους τόσους ΑΡΔ και τα μέσα τους. Πιστεύω
οτι θα κινηθούν στοχευμένα, επιλεκτικά και παραδειγματικά, αναμένοντας την
πλήρη και βέβαιη δικαίωσή τους. 'Αλλωστε προέχει η ηθική δικαίωση.

Εικόνα Arxidakos

Εντωμεταξύ, οι διαρροές περιεχομένου δικογραφίας δεν συνιστούν αδίκημα? Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια.

Εικόνα ThomasK

Ποινικό και πειθαρχικό που επισύρει μέχρι και απόλυση.

Στο Ελλαδιστάν και δη επί ΣυριζΑνελιστάν εισαγγελικές
αρχές και πειθαρχικά όργανα πάσχουν από κώφωση, τύφλωση
και οσφυοκαμψία.

Σχετικές μηνύσεις κατέληξαν στο αρχείο με συνοπτικές
διαδικασίες.

Για την καραμπινάτη παρανομία τής Τζίβα (μεταμεσονύκτια
μετάβαση σε φυλακή εκτός μάλιστα της δικαιοδοσίας της
προς απόσπαση μεθοδευμένης άνωθεν και επιβαρυντικής
για τον Μαρινάκη μαρτυρικής κατάθεσης για την υπόθεση
Noor1) διενεργήθηκε πειθαρχική έρευνα, με εξέταση και του
Ζούγκλα που γνώριζε και τις μύχιες σκέψεις και προθέσεις
της, αλλά ουδέν μεμπτόν για κανέναν (και του άλλου ελεεινού
ανδρείκελου περιλαμβανομένου, του Χριστοφορίδη).

Εικόνα Christos7

Όπως λέει και ο φίλος από κάτω, μηνύσεις θα δούμε; Γιατί κάποιος επιτέλους πρέπει να κόψει κώλους, όπως έχω ξανασχολιάσει...

Για τα "εξυγιαντικά" ΜΜΕ τι να πει κανείς. Απευθύνονται σε κρετίνους και σε φανατισμένους που ενδιαφέρονται μόνο για λάσπη στον Ολυμπιακό και τίποτα παραπάνω. Δε τους ενδιαφέρει αν είναι η αλήθεια, δε το ψάχνουν, τους αρκεί να βρίζουν και να μειώνουν τον Ολυμπιακό για να καλύπτουν το κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακρίνει.

Μη πάμε μακρυά, πάμε στο ξυλοδαρμό Τζήλου. Ο βρωμιάρης ο Ψωμιάδης έχει λυσσάξει να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα από το βρωμομπλογκ του. Αυτά που γράφει είναι επιστημονική φαντασία και δεν έχουν καμία βάση, και είναι κάτι που αν και στους πιο ψυλλιασμένους φάνηκε αμέσως, πλέον τόσες εβδομάδες μετά νομίζω και ο πιο βλάκας μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει...

Τι μας λέει ο κιτρινιάρης; Πως η αστυνομία έχει εδώ και κανά μήνα τα στοιχεία εκείνου που νοίκιασε το αμάξι που επενέβαιναν οι δράστες, και παλεύει λέει τόσες βδομάδες να ανοίξει το τηλεφωνικό του απόρρητο για να δει με ποιούς μίλησε. Τι δεν έχει κάνει η αστυνομία όμως όλο αυτό το καιρό; Δε τον έχει ανακρίνει... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Το πρώτο πράγμα που κάνεις, όταν έχεις στοιχεία που οδηγούν στη ταυτότητα το δραστών, είναι να ανακρίνεις. Δηλαδή αυτό το κατακάθι της δημοσιογραφίας προσπαθεί να μας πείσει πως οι αστυνομικοί τον έχουν το δράστη και κάθεται και ετοιμάζει την απολογία του με την άνεσή του και αυτοί του σκαλίζουν το τηλεφωνικό κατάλογο μόνο, επί ένα μήνα και βάλε... Τι είναι πιο εύκολο, να τον πάρουν στον εισαγγελέα να τον ρωτήσουν ευθέως, ή απλά να κοιτάνε μια λίστα με τηλέφωνα; Και γιατί δε μπορούν να τα κάνουν και τα 2 ταυτόχρονα; Προφανώς απευθύνεται στα βόδια της Θεσσαλονίκης, δεν εξηγείται διαφορετικά...

Και φυσικά αυτό μπορεί να το δικαιολογήσουν αργότερα λέγοντας πως η αστυνομία και η δικαιοσύνη ελέγχονται από τον... Μαρινάκη, ενώ όλοι ξέρουμε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ανοιχτό πόλεμο στο Μαρινάκη... Αλλά οκ, είπαμε, σε ζώα απευθύνονται, όχι σε σκεπτόμενους ανθρώπους...

Τα εξυγιαντικά ΜΜΕ παίρνουν τους λίβελους αυτού του καθάρματος και τους κάνουν κόπυ-πέηστ αυτούσιους. Χωρίς να ρωτάνε, χωρίς να απορούν. Και όταν εγώ σχολιάζω ευπρεπώς (όχι όπως εδώ που βρίζω ελεύθερα τον χαφιέ από αγανάκτηση,στα εξυγιαντικά είμαι τύπος και υπογραμμός γιατί αυτοί αφορμή ψάχνουν να κόβουν Ολυμπιακούς), δε μου περνάτε ποτέ τα σχόλια. Ποτέ όμως. Επειδή αναφέρω πως το μπλογκ αυτό δεν είναι αξιόπιστο γιατί αυτός που το έχει έχει χτίσει ολόκληρη καριέρα με το να πετάει λάσπη στον Ολυμπιακό και είναι φανερά οπαδός αντίπαλης ομάδας. Επειδή αναφέρω πως δεν έχει υπάρξει ούτε μία απόδειξη, ούτε καν ένδειξη, για το αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται. Κι επειδή επί 1μιση μήνα μας δουλεύουν ψιλό γαζί και προσπαθούν να φωτογραφίσουν και στοχοποιήσουν τον Ολυμπιακό, ενώ από όσο ξέρουμε το πιθανότερο είναι να το έκανε ο ΠΑΟΚ...

Το πρόβλημά μου είναι με το Μαρινάκη που δε κάνει τίποτα ενάντια σε αυτά τα καθίκια. Δε λέω να βάλει μπράβους να τους σπάσουν τα πόδια, αυτό θα ήταν το πιο εύκολο και γρήγορο αλλά δεν υπάρχει λόγος να πέσει σε αυτό το επίπεδο. Λέω όμως να κάνει και καμιά μήνυση και αγωγή, να τσούξει λίγο το κωλαράκι. Γιατί τα καθίκια μπορεί στους λίβελούς τους να κοιτάνε να μιλάνε αόριστα για να μη μπορούν να κατηγορηθούν, όμως το κάνουν τόσο συστηματικά που είναι φανερό ποιόν στοχοποιούν κι ένα γατόνι δικηγόρος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα...

Με θλίβει μια ζωή η ΠΑΕ να μην αμύνεται από αυτά τα όρνια. Αυτά πληρώνουμε σήμερα, ξαναθυμίζω... Πρώτα σε μετατρέπουν σε "κακό", μέσω της προπαγάνδας, έτσι ώστε μετά να δικαιολογούν τα εγκλήματά τους εναντίον σου... Δε μπορείς να σκοτώσεις ελεύθερα και θεωρείται έγκλημα, αλλά όταν υπήρχε η θανατική ποινή κανένας δεν αντιδρούσε όταν εκτελούσαν κρατούμενους... Κανένας δεν αντιδράει όταν χτυπιέται "ο κακός". Για αυτό δε πρέπει να τους αφήνουμε να μας παρουσιάζουν ως "κακούς". Γιατί μετά έρχονται οι Τζήλοι και δε μας δίνουν 3-4 πέναλτι...

Εικόνα Arxidakos

Για να το πάω και πιο μακρυο και ολίγον συνομωσιολογικά, τον Τζήλο τον είδε κανένας χτυπημένο?

Εικόνα matrasimca

Μηνυσεις για συκοφαντικη δυσφημηση και καταδικες αραγε θα δουμε?