Γιώργος Κούδας: Δεν ήθελε η Δικτατορία να προχωρήσει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό



Σημερινή συνέντευξη του Γιώργου Κούδα στην εφημερίδα Documneto. Δεν μιλάμε για κάποια γαυροφυλλάδα, αλλά για μια από τις νεοελληνικές εκδοχές της Der Angriff και προπαγανδιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
 
Στα πολλά που λέει ο «Μεγαλέξανδρος» των παοκτζήδων, επικεντρωνόμαστε στο πιο ενδιαφέρον.
 
Τι λέει η προπαγάνδα των σκοπιανών λαθρομεταναστών της Κάτω Τούμπας για το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό; Ότι η Δικτατορία ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να γίνει η μεταγραφή από τον παοκ στον ΘΡΥΛΟ.
 
 
Ότι η Χούντα και ο Ασλανίδης ΔΕΝ ήθελαν να γίνει η μεταγραφή αυτή.
 
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη σημερινή συνέντευξή του στο Documento,  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ;

«Ούτε η Δικτατορία ήθελε να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή».

 
 
Περαστικά σας makedonski και εις άλλα με υγεία. Σας ξεβρακώνει ο ίδιος ο Κούδας άλλη μια φορά.

Σχόλια

Εικόνα Ποσειδωνία

Η χούντα απαγόρευσε τη μετακίνηση του Γ.Κούδα στον Ολυμπιακό για δυο λόγους:
1) Για να μη δυναμώσει ο Ολυμπιακός και απειληθεί η δική της ομάδα ο Παναθηναϊκός
2) Δημιούργησε και ενίσχυσε τη διχόνοια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αφού η υφή των φιλάθλων των δυο ομάδων είναι σχεδόν ίδια. Πόντιοι,Μικρασιάτες,εσωτερικοί μετανάστες και γενικότερα φτωχολογιά ήταν οι φίλαθλοί τους.
Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι αστοί που τις υποστήριζαν, διότι ήταν περιθωριοποιημένοι επιχειρηματικά από Αρειανούς στη Θεσσαλονίκη και Παναθηναϊκούς σε Αθήνα-Πειραιά.
Η χούντα και όλο το βρόμικο πολιτικό σύστημα πάντα φοβόντουσαν την πιθανότητα συνεργασίας-ξεσηκωμού των φιλάθλων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αφού ταξικά ταίριαζαν. Έτσι...κατόρθωσαν να τους διαιρέσουν και να τους ελέγχουν. Αφορμή αυτού του διαίρει και βασίλευε ήταν και η μη μεταγραφή του Κούδα, που η χούντα όχι μόνο φρενάρισε, αλλά καλλιέργησε και το μίσος ανάμεσά τους, κάτι που συνεχίζεται και σήμερα.
Φανταστείτε σήμερα που ξεπουλιέται η Ελλάδα, να ήταν ενωμένοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ;