Ο ''ΒΑΖΕΧΑ'' ΧΡΥΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ, Ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΤΟ 2003



Φανταζόμαστε πως δεν υπάρχει άνθρωπος που διαβάζει το site ο οποίος δεν γνωρίζει τα βαζελο-παραμύθια για τον Τσιρώνη και τη Ριζούπολη το 2003. Ο υπεύθυνος της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης στο ντέρμπυ τίτλου του 2003 στη Ριζούπολη, όπου ο Θρύλος του μεγάλου μας προέδρου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκούλη και ανάγκασε όλα τα βαζέλια να αλλάξουν το DNA τους (έκτοτε άρχισαν να μετράνε τίτλους στο σκάκι και στην ποδοσφαίριση), Γιάννης Τσιρώνης, λίγους μήνες μετά από αυτό το ματς προσελήφθη ως υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό θεωρήθηκε και θεωρείται ακόμη και σήμερα τεράστια αβάντα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. προς ''το γαύρο, την ομάδα του κράτους και της Αστυνομίας'' από όλα τα βαζέλια, αφού ''στη Ριζούπολη έδρασαν μαζί γαύρος, παράγκα και Αστυνομία, για να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα''. Έχουμε δώσει ήδη μία πρώτη απάντηση για όλους τους πρώην υψηλόβαθμους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εργάστηκαν ως υπεύθυνοι Ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟ, στο ίδιο πόστο με τον Τσιρώνη δηλαδή. Αυτή η ανάρτηση όμως δεν είναι πλήρης, αφού κάποιος βαζελάκος θα μπορούσε να πει ''ωραία ρε γαύροι, κάνατε εσείς την αρχή με τον Τσιρώνη και ακολουθήσαμε κι εμείς, προσλαμβάνοντας τους Δημάκες και τους Μπούτσικες. Τι θέλατε να κάνουμε, όταν σας βλέπαμε να βάζετε την Αστυνομία στο παιχνίδι της μεταξύ μας διαμάχης; Να μην ακολουθήσουμε;''. Θα δούμε λοιπόν σήμερα το τι συνέβη τη σεζόν 2002-03 με την Ελληνική Αστυνομία. Τι προηγήθηκε της πρόσληψης Τσιρώνη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο σήμερα ελάχιστοι θυμούνται; Σε συνέχεια του χθεσινού μας κειμένου για τον ''παναθηναϊκάκια'' εισαγγελέα Ντογιάκο, εξετάζουμε σήμερα τον
 
ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΓΓΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΧΡΥΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΒΑΖΕΧΑ''.
 
Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά. Στις 13 Απριλίου 2003, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2002-03, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη να αντιμετωπίσει τον πολύ ισχυρό Πανιώνιο του Μπέου. Το ματς διεξάγεται 4 στροφές πριν το φινάλε και 3 στροφές πριν το παιχνίδι ''της Ριζούπολης'', που λένε και τα βαζέλια, το ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δηλαδή, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟ βρίσκεται έναν πόντο μπροστά από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και περιμένει στραβοπάτημά μας για να ξεφύγει ή ακόμη και για να πάρει τον τίτλο, αφού αν ο Πανιώνιος κέρδιζε τον Θρύλο, το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟ της 29ης αγωνιστικής θα ήταν άνευ σημασίας. Ο Ολυμπιακός σκοντάφτει στη Νέα Σμύρνη, με το ματς να λήγει ισόπαλο με σκορ 0-0.
 

 
5 μέρες μετά το ματς, στις 18 Απριλίου 2003, στα γραφεία του Αθλητικού Δικαστή φτάνει μία ''συμπληρωματική'' έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αναφέρονται ''σημεία και τέρατα''.
 

 
Η έκθεση είναι εκπρόθεσμη και όπως λέει και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βούλτσης, περιγράφονται σε αυτήν περιστατικά που μόνον η Ελληνική Αστυνομία είδε. Ούτε οι παρατηρητές του αγώνα, ούτε ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ είδαν ''13 τραυματίες αστυνομικούς'', με τη γιατρό του αγώνα να μην έχει ιδέα για το τι πράγμα μιλάμε. Τις επόμενες μέρες λοιπόν, θα μάθουμε κάποια ''ωραία'' πράγματα για το ποιος βρισκόταν πίσω από αυτήν την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ..
 

 
Ο τότε υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. και ''Αττικάρχης'' κύριος Γεώργιος Αγγελάκος ήταν πίσω από τη συγκεκριμένη έκθεση, αλλά και ο διοικητής των ΜΑΤ Χρυστοφαρεϊζης, που λεγόταν ''Βαζέχα''.
 

 
 
ΑΤΤΙΚΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΒΑΖΕΧΑ''.
 
Βλέπουμε από το επίσημο site της ΕΛ.ΑΣ. το βιογραφικό του συγκεκριμένου αξιωματικού της Αστυνομίας, του Αγγελάκου, ο οποίος πλέον έχει αποστρατευθεί.
 
 
Ο ΑΤΤΙΚΑΡΧΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ''ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ'' ΤΟ 2003 ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Ο ''ΒΑΖΕΧΑ'' ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ. 
 
Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε ως όφειλε τη γιατρό του αγώνα Μαρία Γιωτοπούλου, η οποία διαβεβαίωσε πως η φράση ''13 τραυματίες αστυνομικοί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 13 Απριλίου 2003'' είναι βαζελο-παραμύθι της Αστυνομίας. Έτσι ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε και το ντέρμπυ της Ριζούπολης έγινε κανονικά με οπαδούς και των 2 ομάδων στις εξέδρες.
 
Τα παραπάνω φυσικά ελάχιστοι τα θυμούνται ή τα έχουν διαβάσει κάπου. Η μισή ΕΛ.ΑΣ. ψάχνεται να δουλέψει στο βάζελο μόλις παρατήσει το Σώμα, μεγαλοσχήμονες παράγοντες της Πανάθας κάνουν δωρεές στην ΕΛ.ΑΣ., βαζελάκια έχουν τον κεντρικό τους σύνδεσμο λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ και δεν συλλαμβάνονται ποτέ με ''άνωθεν'' εντολές, την ώρα που η μισή ΘΥΡΑ 7 είναι στη φυλακή ή ετοιμάζεται για εκεί και σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τσαμπουνάει το παραμύθι ''ο γαύρος ελέγχει την Αστυνομία''. Και όταν τους ρωτάς ''από πού προκύπτει αυτό;'' σου λένε ''ε τι, δεν τα ξέρεις; Ο Τσιρώνης''. Οι Μπούτσικες, οι Δημάκες, ο ''Βαζέχα'' Χρυστοφαρεϊζης, ο Αγγελάκος και ο ''παναθηναϊκάκιας'' εισαγγελέας Ντογιάκος δεν μετράνε. Ο Τσιρώνης μετράει και μάλιστα και πολλοί δικοί μας νιώθουν ''ντροπιασμένοι'' εξ αιτίας του Τσιρώνη, καταπίνοντας ό,τι τους λένε οι λαγοί.
 
Καλά κρασιά...
 
Υ.Γ. 1 Το ξαναβάζουμε για κάποιους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ''γαύρους'' στο Internet, που μηρυκάζουν την παπάτζα που διαδίδει τώρα ο Φορέας της μπύρας 13 ''ο Γιαννακόπουλος της ΚΑΕ ΠΑΟ με τον Μπαλτάκο εδώ και καιρό δεν έχουν καλές σχέσεις, μην τρώτε το παραμύθι των γαύρων πως εξαργύρωσε ο ΠΑΟ την ως τώρα παρουσία Μπαλτάκου στην κυβέρνηση''. Δωρεά στο Λιμενικό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν 2 εβδομάδες, με παρόντα και πρώτη μούρη τον Μπαλτάκο. ΖΩΑ ψευτο-ολυμπιακοί, που αν σας πούνε από το Φορέα πως έξω, τώρα που γράφεται το κείμενο εδώ στην Αθήνα, είναι πρωί και μόλις ανέτειλε ο ήλιος, θα το χάψετε. Καραγκιόζηδες...
 
Υ.Γ. 2 Το άλλο παραμύθι του Φορέα της μπύρας 13 είναι πως ''ο γιος Μπαλτάκος δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή. Ξύλο παίζει μαζί τους. Άλλο ο πατέρας, άλλο ο γιος''. Ναι, καμία σχέση δεν είχε με την Χρυσή Αυγή ο γιος Μπαλτάκος. Άλλος έβγαινε έξω παρέα με τον Κασιδιάρη, όπου απλώνανε τραχανά με τον κοινό πατριωτικό τους στόκο και τακιμιάζανε. Άλλος αλώνιζε στους δρόμους παρέα με Χρυσαυγίτες, πάντοτε δίχως να επεμβαίνει η Ελληνική Αστυνομία. Ο Φρούραρχος της Βουλής μερίμνησε ώστε να μην συλληφθεί ο Μπαλτάκος και τα ζώα οι ψευτο-ολυμπιακοί των ραδιοφώνων και του Internet, αντί να πούνε ''εδώ μέσα στη Βουλή κοπανάει βουλευτές και δεν συλλαμβάνεται ο Μπαλτάκος, σκέψου τι συμβαίνει στους δρόμους που γυρίζει με την μπύρα 13'', καταπίνουν τις μαλακίες του Φορέα, πως ''ο Μπαλτάκος δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, εγώ δεν τρώω την προπαγάνδα της διοίκησης του Ολυμπιακού και των Παραπολιτικών''. Μπρρρ, ζώα, ντροπιασμένα και αποτριχωμένα...
 
Υ.Γ. 3 Εισαγγελική έρευνα λέει διετάχθη με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα κυρίου Αριστείδη Κορέα για τη συμμετοχή του μικρού Μπαλτάκου σε επεισόδια πριν από αρκετά χρόνια. Είναι ο ίδιος κύριος Κορέας που ακόμη ψάχνει το αν στοιχημάτισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εναντίον του ΠΑΟ στο ματς Ξάνθη-ΠΑΟ 3-2 το 2008. 2014 έχουμε. 6 χρόνια ψάχνει με ''κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα'' κι ακόμη δεν βρήκε τίποτε. Κι όχι μόνο δεν βρήκε τίποτε, αλλά συναντιέται και στα κρυφά με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Καλά κρασιά, μπουρδέλα της ''δικαιοσύνης'' και της κυβέρνησης της Νέας Δημοπρασίας σε αυτήν τη χώρα...

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Οσα συγχαρητηρια και να δωσουμε γι αυτες τις αναρτησεις,που γκρεμιζουν και κατατροπωνουν την Γκεμπελικη Αντιολυμπιακη Προπαγανδα ειναι λιγα...Το προβλημα ομως ειναι υπαρκτο και πρεπει καποτε να λυθει ή για να πω ακριβως αυτο που νιωθω ειναι οτι κακως αφησαμε ως Ολυμπιακοι,πρωτα οι Διοικησεις και μετα εμεις ο κοσμος(οχι ολοι φυσικα)να παρει αυτη η επιδημια Ψευτιας,Διαστρευλωσης και Λασπης τετοια εκταση.(Ειναι το μοναδικο μεγαλο λαθος ή αβλεψία καλυτερα,που χρεωνω στον τεραστιο Σωκρατη,που υπηρξαν στιγμες που τον ενιωθα σαν δευτερο πατερα,οτι στα πλαισια καποιων ισορροπιων με κυβερνωντες κ.λ.π.αρκετες φορες δεν υπηρξε οσο επιθετικος επρεπε και μπορουσε και μιλαμε για συνεχεις μηνυσεις και αγωγες σε καθε ψευτη και αποκαλυψεις καθε επιορκου που τα εβαζε με τον Ολυμπιακο οποια θεση και αν κατειχε...)Ξερω,οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οπως τα θελουμε,αλλα ξερω επισης οτι με τετοια ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΟΥ θα επρεπε οχι απλα να ειμαστε τουλαχιστον 300.000 μελη στον Ερασιτεχνη-ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ-αλλα να γκρεμιζουμε την επομενη μερα καθε Βουλγαρακη και καθε Κυβερνηση που παιζει πουστικα παιχνιδια εναντιον μας...Ακουγεται οτι κατι ετοιμαζει ο Μαρινακης απο αποψη δημιουργιας γκρουπ ΜΜΕ που επιτελους θα υπερασπιστει τα καλως εννοουμενα συμφεροντα μας,θα ειναι οτι καλυτερο να αποκτησουμε και εμεις μια εντονη δικια μας φωνη απεναντι σε ολη αυτην την σαπιλα που μας πρηζει τα συκωτια καθημερινα...Αν περνουσε απο το χερι μου,θα ανεθετα ΕΝ ΛΕΥΚΩ(ΚΑΙ ΕΝ ΕΡΥΘΡΩ ΜΑΖΙ!)στους ΚΑΡΥΔΑΤΟΥΣ ΟΛυμπιακους ΤΟΥ R.A.T.M. να συνεχισουν το σχεδον ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΓΟ τους αναλαμβανωντας περιοπτη θεση σε αυτο το γκρουπ,που οπως εχει αφησει να εννοηθει το Olympiacos24.gr του Μαρινακη βρισκεται στα σκαρια...Μονο ετσι,αγαπητε savvas gridlock,υπαρχει ελπιδα να ξεστραβωθουν αυτοι οι ξεφτιλισμενοι Ολυμπιακοι που μας ντροπιαζουν...με τις ντροπες τους!

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Φιλε οι κυβερνησεις το ξερουν οτι αμα τα βαλουν μαζι μας εχουν πεσει.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Σωκρατης ελεγε στις κυβερνησεις( οτι αν κανουν κακο στον θρυλο θα βαλει τους Γαυρους να καψουν το μαξιμου :p xaaxax

Εικόνα Chief Bromden

Με αφορμή τη μεθόδευση της αστυνομίας που αποσκοπούσε σε τιμωρία της Ριζούπολης το 2003 να θυμηθούμε και το σκάνδαλο της επόμενης χρονιάς:
Με ενέργειες Βουλγαράκη κ Ορφάνου παίξαμε χωρίς κόσμο στη Λεωφόρο του "Δούρου" ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου οι βαζέλες είχαν δώσει κανονικά το παρών στην Ριζούπολη...
Υπουργός Δημόσιας τάξης και υφυπουργός αθλητισμού, όχι κάποια περιφερειακά όργανα, τα κεφάλια...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το συγκεκριμένο θέμα έχει εξελιχτεί από τους βάζελους σε μεγάλη ψευτοπροπαγάνδα. Είναι ανυπόστατη και γελοία. Πρέπει όλοι οι γαύροι να μάθουν την πραγματικότητα και να σταματήσουν να δηλητηριάζουν τον Ολυμπιακό μας κάποιοι κωλόγαυροι που πάνε γυμναστήριο με φτιαγμένο μαλλί και άρωμα.

Εικόνα Count Cagliostro

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί οι Ολυμπιακοί της SportDay στέλνουν παντού μηνύματα ντροπής μήπως και νοιώσουν λίγου Ηυρωπαίοι....

Ο Κορρέας εξελίσσεται σε εισαγγελέα ειδικών αποστολών. Προβλέπεται απότομη άνοδος του στα κυβερνητικά κλιμάκια...