ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΗ ΚΑΙΣΑΡΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ


Tags: -

Με αυτό το άρθρο γεμάτο ανακρίβειες, ως προς τα γεγονότα αλλά και ως προς τους λόγους που πολλοί γαύροι, αν όχι όλοι, έχουμε στραβώσει με τον Σάμαρη, προσπάθησε ο Θέμης Καίσαρης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του Ανδρέα. Ειρωνευόμενος εμάς τους οπαδούς αλλά και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Αφού λοιπόν, κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε - Ανδρέα και Θέμη - θα σας τα εξηγήσουμε εμείς.
Ας ξεκινήσουμε από τις ανακρίβειες και τα ψέματα. Δεν υπάρχει selfie από την Βραζιλία του Μανιάτη με μία από τις δύο κύριες. Άρα προφανώς δεν υπήρχε στράβωμα με τον Μανιάτη για κάτι τέτοιο, όπως από λάθος (;) αναφέρει ο Θέμης Καίσαρης.
Αυτό που έγινε πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ ήταν η διαφήμιση της Πειραιώς που -λογικότατα- δεν άρεσε, καθώς γυρίστηκε μες στο Καραϊσκάκη και συμμετείχε ο Μανιάτης και οι δεσποινίδες. Αμέσως ενημερωθήκαμε ότι είχε γυριστεί μήνες πριν τον αγώνα της ντροπής στην Τούμπα και το θέμα έκλεισε εκεί.
Κανείς δεν τα έβαλε με τον Μανιάτη, αντιθέτως υψώθηκε τείχος προστασίας προς τον αρχηγό μας. Κι εδώ είναι η λέξη κλειδί. Ανδρέα και Θέμη, επειδή προφανώς δεν το έχετε αντιληφθεί, για μας ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι θεσμός.
Κι επειδή δείχνετε να έχετε πάθει αμνησία, σας υπενθυμίζω πως ο Κατσουράνης του επιτέθηκε - ενω βρισκόταν ΕΚΤΟΣ αγώνα - του έριξε κουτουλιά και μετά του είπε "Δεν θα ξαναπαίξεις στην Εθνική". Αλήθεια αυτό γιατί δεν το γράφεις; Αφού το ξέρεις. Για την συμπεριφορά του Τζαβέλλα - κι αυτή την ξεχάσατε; - χρειάζονται περισσότερα σχόλια από το ότι στα 4 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ήταν για 8 κόκκινες επιτιθέμενος μονίμως εκτός φάσης σε... συμπαίκτες του Ανδρέα;
Επίσης, ξεχάσατε την επίθεσή του σε Μανιάτη στην Βραζιλία λίγες μέρες πριν τις διακοπές στη... Μύκονο;
Κι αν ο αρχηγος του Ολυμπιακού σαν θεσμός δεν λέει κάτι στον Ανδρέα ώστε να συγκινηθεί από αυτά, κι αν το ότι ο κόσμος της ομάδας μετά τα αίσχη της Τούμπας - στα οποία οι δύο κυρίες ήταν πρωταγωνίστριες και όχι θεατές - ήταν εξαγριωμένος δεν τον αφορά, το ότι τα διοικητικά στελέχη παίζαν μπουνιές στο γρασίδι της Τούμπας για να μην τις φάει ο Σάμαρης και ο κάθε Σάμαρης δεν του λέει κάτι; Το ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ αισθάνθηκε την ανάγκη να υποδεχτεί την αποστολή 3 το πρωί στο Βενιζέλος του λέει; Τι θεωρείτε λοιπόν Ανδρέα, Θέμη και όσοι - κάνετε πως - δεν καταλαβαίνετε; Πως δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει και είπε να πάει βόλτα στο αεροδρόμιο μεσα στη νύχτα;
Οπότε το αντίθετο συμβαίνει από αυτό που γράφεις Θέμη. Δεν δημιουργεί για πρώτη φορά Σύλλογος πρόβλημα στους διεθνείς του, αλλά για πρώτη φορά διεθνής του Ολυμπιακού - και μάλιστα παιχταράς - δείχνει να γράφει τόσο πολύ εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον αρχηγό του, τους συμπαίκτες του, τον κόσμο, τα στελέχη της ΠΑΕ και τον Πρόεδρο του!
Ανδρέα, οφείλεις να συνειδητοποιήσεις πού βρίσκεσαι, πού έχεις έρθει και ποιοί είμαστε. Αλλιώς άστο. Πήγαινε παίξε με τις κυρίες αυτές στον ΠΑΟΚ ή στην ΑΕΚ. Κι επειδή δεν είναι θέμα οτι απλά αγωνίζονται σε αντίπαλη ομάδα - όπως έντεχνα πάνε να το περάσουν οι Θέμηδες - αλλά η πούστικη αντιολυμπιακή συμπεριφορά τους, κοίτα να συνέλθεις. Είμαστε αυτοί που υποδεχτήκαμε τον Αντώνη μετά από 17 χρόνια στον Παναθηναικό σαν δικό μας παιδί. Δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά....
Θέμη, εσύ που τα γράφεις όλα αυτά, ως οπαδός της Λίβερπουλ που είσαι, γιατί έβριζες τον Τόρρες όταν πήγε στη Τσέλσι; Που είναι πταίσμα αυτό μπροστά στις αηδίες του Σάμαρη...
Υ.Γ: Όσο για το πώς περιγράφεις τις φωτογραφίες στην Μύκονο, μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Τα υποβαθμίζεις και τα διαστρεβλώνεις. Δεν έτυχε να βρίσκονται στη παραλία, ούτε τους ζήτησε κάποιος περαστικός να τους βγάλει μαζί όλους μια φωτογραφία. Και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις πολύ καλά... Αν θες περισσότερες λεπτομέρεις, όπως πχ το ότι ήταν να πάνε Μύκονο παρέα την ημέρα που τελικά αγωνίστηκε η ομάδα με την Κόστα Ρίκα, γιατί ούτε οι ίδιοι πίστευαν πως θα προκριθούν, εδώ είμαστε να στα πούμε.

Casually 7

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

έκλασε ο Μπουχαλάκης και βγήκε ο Σάμαρης

Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχαχαχα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Σάμαρης έχει κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο κακό. Δίχασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ήδη, διαβάζοντας τα σχόλια, με λύπη διαπιστώνω ότι προκλήθηκε μία αναστάτωση, η οποία για μένα είναι αδικαιολόγητη. Όλοι μας εδώ μέσα έχουμε δώσει τα διαπιστευτήρια μας. Όλοι μας είμαστε γαύροι με αρχές και ηθικές αξίες. Όλοι μας, όμως, έχουμε πάνω-κάτω διαφορετικές απόψεις. Απόψεις, ωστόσο, που δεν παρεκλίνουν της αγνής Ολυμπιακής μας ψυχής.

Ο Σάμαρης πρόδωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους ιθύνοντες της ομάδας. Όταν όλοι μας ξεχειλίζαμε από οργή για τα γεγονότα της Τούμπας (δις, κυπέλλου και πρωταθλήματος), περιμέναμε από τους παίχτες τη στοιχειώδη σωστή συμπεριφορά. Το τελευταίο είναι και λίγο περίπλοκο. Ο καθένας ορίζει κατα πως του γουστάρει το "σωστό". Είναι υποκειμενικός όρος και η ελαστικότητα στις απόψεις είναι ικανή να δημιουργήσει προστριβές. Η δική μου άποψη είναι ότι σωστη συμπεριφορά σημαίνει η μη πρόκληση. Το ότι είμαστε οπαδοί και ξέρουμε δυο πράγματα για τον Ολυμπιακό παράπανω από τον Σάμαρη και τον κάθε Σάμαρη προφανώς και δε μας νομιμοποιεί να επιβάλουμε στον κάθε παίχτη με ποιον θα κάνει παρέα. Πολλοί παίχτες μας παλαιότερα, αλλά και σήμερα, έκαναν παρέα με παίχτες της αντιπάλου ομάδας. Μπορεί, ας πούμε, ο Ντιόγκο να έκανε παρέα με τον Κλέιτον, αλλά κανείς δε νοιάστηκε. Τι έγινε, θα αναρωτηθεί κάποιος, ξαφνικά μας πειράζει κι' αυτό; Όχι, απαντάω εγώ, δε μας πειράζει αυτό. Ο Σάμαρης μπορεί να θεωρεί φίλο του τον Τζαβέλλα και πρότυπό του τον Κατσουράνη, αλλά μη μας το επιδεικνύεις ρε μαλάκα. Ιδίως τώρα που έχουν προηγηθεί όσα έχουν προηγηθεί. Είναι σαν να γράφεις στ' αρχίδια σου τον πρόεδρό σου, τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας. Είναι σαν να λες "χέστηκα που εσείς τους μισείτε, εγώ τους έχω φίλους κι' άμα γουστάρετε". Ε, δε γουστάρουμε ρε μαλακιστήρι. Δε γουστάρουμε να μην αφουγκράζεσαι ούτε στο ελάχιστο τον ερυθρόλευκο χτύπο της καρδιάς. Όταν παιδιά της 7 έκαψαν το μαγαζί του Τζαβέλλα, πραγματοποιώντας αυτό που ευχόταν όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος, δεν μπορείς εσύ να χαριεντίζεσαι μαζί με τον Τζαβέλλα δημόσια και επιδεικτικά. Δεν μπορεί να αποκαλείς πρότυπό σου έναν από τους μεγαλύτερους αντιολυμπιακούς΄σύγχρονους παίχτες. Ένας παίχτη που απείλησε τον συμπαίκτη σου ότι θα τον κόψει από την εθνική-τσιφλίκι του. Είσαι πολύ τρόμπας αδερφάκι μου.

Συμπέρασμα:
1) Απάθεια μπροστά στα γεγονότα της Τούμπας.
2) Καμία αντίδραση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε αυτός και οι συμπαίκτες του.
3) Προδοσία απέναντι στον λαό του Θρύλου.
4) Προδοσία απέναντι σε συμπαίκτες και πρόεδρο.
5) Ηλιθιώδης συμπεριφορά.
6) Πρότυπο ο Κατσουράννυμι...
7) selfie με τον πουσταρά τον Τζαβέλλα.
8) Τι άλλο απομένει ρε βούρλο;

Όλα αυτά από έναν παίχτη που είναι στην αρχή της καριέρας του...

Το θέμα είναι τι γίνεται από 'δω και πέρα. Σε παλαιότερες εποχές, που ο Θρύλος είχε για πρόεδρο έναν ανύπαρκτο όπως ο Σαλιαρέλης λ.χ., η 7 έπρεπε να ψάλλει στον Σάμαρη δυο φωνήεντα επιμορφωτικά. Ούτε ξυλίκια ούτε διώξιμο. Αρχικά, δυο φωνήεντα και εφ' όσον δεν υπάρξει αποτέλεσμα μετά το συζητάμε... Τώρα, όμως, υπάρχει πρόεδρος και είναι αυτός υπεύθυνος. Περιμένω, λοιπόν, από τον πρόεδρο να πράξει αυτό που πρέπει. Να τον πιάσει και να του κόψει τ' αρχίδια. Μεταφορικά, έτσι; Και αναίμακτα εννοείται. Θέλω να δω τον πρόεδρο να του μιλήσει και να του πει όσα πρέπει. Να του δώσει μία ευκαιρία τελευταία. Αν την αρπάξει καλώς. Αν δεν την αρπάξει, θα αρπάξει κάτι άλλο. Αν ο Μαρινάκης δεν κάνει όσα χρειάζεται στην περίπτωσή του, τότε δε θα είναι άσχημο να επιληφθεί ο κόσμος της κατάστασης. Είτε με κουβέντες face to face είτε με το απαραίτητο σύνθημα στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω: πάντα αναίμακτα.

Είναι λάθος να σκεφτόμαστε με χρηματικό ή αγωνιστικό γνώμονα όταν στη μέση υπάρχει ο ηθικός γνώμονας. Αν ο Σάμαρης αποδειχτεί λίγος, τότε τον διαολοστέλνουμε άμεσα. Κι' ας πάρουμε 2 εκ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που αν δουλευτεί μπορεί να φύγει με 8 εκ. ευρώ. Ο σύλλογος μπορεί φαινομενικά να χάσει χρήματα, αλλά κερδίζει σε αξιοπιστία και σε βάθος χρόνου αυτό αποτιμάται και σε οικονομική κερδοφορία. Άρα χαμένος ο σύλλογος δε θα βγει κι' ας μας ξεγαλάει το κομπιουτεράκι. Όσον αφορά τον αγωνιστικό γνώμονα, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι αν φύγει ο Σάμαρης. Όχι ότι δεν είναι καλός, αλλά να, βλέπω στα φιλικά πολλούς Σάμαρες από πίσω. Το μοναστήρι να είναι καλά...

Όσον αφορά τον Μανιάτη, μπορεί να τον έχω κατηγορήσει για πολλά, αλλά ποτέ δε θα τον κατηγορήσω που πήγε στο μουντιάλ. Είναι λάθος να έχω τέτοια απαίτηση από έναν αθλητή. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για έναν αθλητή να συμμετέχει σε ένα παγκόσμιο τουρνουά, το οποίο μάλιστα είναι το δημοφιλέστερο όλων μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλώς πήγε. Τίμησε και τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο.

Υ.Γ. Όταν οι Αγγελόπουλοι κάλυψαν τα ασφαλιστήρια των νέων ανδρών πήρα τη θέση τους, στη λογική ότι τότε καλά κάνανε αφού εξέθεσαν τον Βαζελακόπουλο, αποδεικνύοντας στον κόσμο ότι έχουν δίκιο όταν μιλάνε για ελλιπή ασφάλιση. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να μην πράξουν το ίδιο στους άνδρες. Δεν καταλαβαίνω την υποχώρησή τους τώρα. Γιατί να πάει ο Πρίντεζης; Γιατί γαμώ το Χριστό μου; Και αφού στέλνουν όλους τους παίχτες σαν να μην έγινε τίποτα, κάνει ο Βαζελακόπουλος αυτές τις αηδιαστικές δηλώσεις. Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος. Ρε, δε γαμιέστε λέω εγώ; Πάλι θα είμαστε τα κορόιδα; Βαρέθηκα ρε πούστη μου.

Υ.Γ.2. Το προηγούμενο το έγραψα θεωρώντας ότι οριστικά θα πάνε όλοι οι ερυθρόλευκοι γιατί αυτό προκύπτει από τα ρεπορτάζ. Αν δω ότι αλλάζει το θέμα, δε θα διστάσω να κάνω κωλοτούμπα. Αλλά φως δε βλέπω. Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι είναι χαϊβάνια. Τους γαμάει ο βάζελος και ο σωλήνας εδώ και δέκα χρόνια. Και είναι κρίμα ρε Αγγελόπουλοι. Για εσάς, πρώτα απ' όλα, είναι κρίμα και για τα λεφτουδάκια σας και τον κόπο σας.

Εικόνα savvas gridlock

Για το πρωτο υστερογραφο, οι Αγγελοπουλοι ποτε δεν ειπανε "κανεις παικτης μας στην Εθνικη". Ειπανε "κανεις ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ παικτης μας στην Εθνικη". Εφοσον πεντε υψηλα συμβολαια, Σπανουλης-Μαυροκεφαλιδης-Φωτσης-Σχορτσιανιτης-Περπερογλου, συν τον Κουφο, για τον εναν η τον αλλο λογο δεν πανε Ισπανια για το Μουντομπασκετ, το ποσο που διαθετει η ασφαλιστικη εταιρεια στην ΕΟΚ και ειναι 3 εκ. ευρω, επαρκει για να ασφαλιστουν αρκετοι παικτες. Αλλωστε στελεχη της ΕΟΚ που επικοινωνουσαν με παικτες για να τους πεισουν να παιξουν στο Μουντομπασκετ, αυτο τους ελεγαν. "Εφοσον δεν κατεβαίνει ο Σπανούλης, όλοι ασφαλισμενοι θα είστε".

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σάββα, ξέρεις ότι εκτιμώ απεριόριστα τη γνώμη σου, ωστόσο εδώ έχεις ένα λάθος. Στο 2.20 του βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=EpVKJzyrncE ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε θα πάει κανείς Έλληνας παίχτης στην εθνική. Βεβαίως, θα μπου πεις, το είπε εν βρασμώ ψυχής και υπερέβαλλε. Το είπε όμως και εγώ τον πίστεψα. Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες για τους ανασφάλιστους, γι' αυτό και θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί στις δηλώσεις τους. Εφ' όσον, δηλαδή, δεν υπάρχει τρόπος να τους κόψεις από την εθνική όλους, τότε μην μας λες μεγάλα λόγια. Παρ' όλα αυτά, στο σχόλιό μου παραπάνω αναρωτήθηκα μόνο για τον Πρίντεζη, γνωρίζοντας ότι είναι ο μόνος που έχει υψηλό συμβόλαιο και μπορούν οι Αγγελόπουλοι να το κυνηγήσουν. Ο Μάντζαρης και ο Σλούκας έχουν μικρά συμβόλαια και δεν μπορούν οι Αγγελόπουλοι να τους κόψουν την εθνική νόμιμα. Κατανοητό. Όμως τον Πρίντεζη. Γιατί δεν το κάνουν; Αυτό δεν είναι υποχώρηση; Γιατί; Στην τελική, εγώ θέλω να πάνε στην εθνική ο Μάντζαρης με τον Σλούκα. Θα πάρουνε τρομερές εμπειρίες και θα ανέβουνε κι' άλλο επίπεδο. Και δεν παίζει και τόσο πολύ το ζήτημα της κούρασης, αφού είναι νέοι. Ο Πρίντεζης, όμως, είναι πιο μεγάλος και θα επιβαρυνθεί και πολύ. Και στο εσωτερικό πρωτάθλημα θα πάει να ανταγωνιστεί τους Φώτση, Μαυροκεφαλίδη... Περιμένω από τους Αγγελόπουλους να απομακρύνουν από την εθνική τον Πρίντεζη. Αν δεν το κάνουν θα είναι υπόλογοι απέναντι στις δεσμεύσεις τους. Θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Εικόνα Bad7

Εχει δικιο ο Σαββας η ασφαλιση ηταν το προβλημα των Αγγελοπουλων

Εικόνα savvas gridlock

Με τα τρια μυρια που δινει η ασφαλιστικη εταιρεια σε καθε Ομοσπονδία, μπορούν να ασφαλιστουν και καποια υψηλα συμβολαια. Δεν ισχυει αυτο που πιστεύουν πολλοί, οτι "κανένα μεγάλο συμβόλαιο δεν καλύπτεται ασφαλιστικα". Ασε που ο Πριντεζης δεν παιρνει πλεον τα λεφτα που επαιρνε στη Μαλαγα. Μεικτα ξεπερναει το μυριο, οχι καθαρα.

Εικόνα savvas gridlock

Οχι, δεν ειπε αυτο, Θωμα. Λεει "μην συγχεετε την αντιμετωπιση που εχει ο Ολυμπιακος απο τους διαιτητες, με το αν θα πανε στην Εθνικη οι παικτες μας". Δηλαδη λεει στους μπασκετο-ΑΡΔ οτι για αλλο λογο δεν θα αφησουμε να πανε στην Εθνικη οι παικτες του Ολυμπιακου, οχι για να "την βγουμε" στο Βαζελακοπουλο που μας γαμαει με τα κορακια του στο Πρωταθλημα. Ο λογος αυτος ηταν η ασφαλιση των διεθνων και πλεον μετα την αποσυρση εξι υψηλων συμβολαιων, εχει παψει να ισχυει. Με το να σηκωσεις την παντιερα του πολεμου διχως λογο, τους μονους που θα κερδισεις ειναι καποιους λιγους γαυρους. Θα χασεις ομως πολλους γαυρους και πανω απο ολα θα χασεις τους παικτες και δη τους πιτσιρικαδες, που γουσταρουν να παιζουν στην Εθνικη. Πως θα πας μετα να παρεις τον επομενο Αγραβανη π.χ.;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πρώτα απ' όλα, συμφωνώ ότι δεν είναι ωραίο να κόψουν την εθνική από τους πιτσιρικάδες. Τα είπαμε και στο παρελθόν αυτά και τα συμφωνήσαμε. Μόνο θα χάσει ο Ολυμπιακός αν λειτουργήσει έτσι. Κατανοώ και το πρόβλημα με τα 3 μύρια, που λες. Καλώς ή κακώς, έτσι έχουν τα πράγματα. Τι να κάνουμε; Είναι, πλέον, ανούσιο και παράνομο να κόψουμε την εθνική από τον Μάντζαρη και τον Σλούκα. Καλά, για τους νέους δεν το συζητάω καν. Το είπα και τότε, καλώς πήγαν στην εθνική και έξυπνη κίνηση των Αγγελόπουλων. Εδώ θα κάνω μια μικρή παρένθεση. Αν ο Ολυμπιακός κρίνει εμπεριστατωμένα ότι οι παίχτες του δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστήρια, έχει κάθε δικαίωμα να τους πάρει νόμιμα από την εθνική. Δε θα ρωτήσει καν τους παίχτες, δεν τους πέφτει λόγος. Οι παίχτες ανήκουν στην εταιρεία του Ολυμπιακού και είναι δικαίωμα της εταιρείας να προστατεύει το προϊόν της. Ακούγεται λίγο κυνικό, βεβαίως, αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα. Από τη στιγμή, όμως, που οι παίχτες καλύπτονται είναι ασέβεια και προς τον παίχτη να του απαγορέψεις την εθνική. Εν ολίγοις, δεν είναι στο χέρι σου Αγγελόπουλε να κόψεις την εθνική από τον Μάντζαρη, ας πούμε.

Το θέμα με τον Πρίντεζη, διάβασα ότι, καλύπτεται διαφορετικά. Τα 3 μύρια είναι ο ένας παράγοντας που λες. Ένα άλλο εδάφιο λέει ότι μία ομάδα μπορεί να πάρει μέγιστη αποζημίωση για έναν παίχτη 2 εκ. ευρώ. Το συμβόλαιο του Πρίντεζη είναι τριετές και ξεπερνάει σε σύνολο τα 2 εκ. ευρώ. Ετησίως είναι κοντά στο 1 εκ. ευρώ, άρα το συνολικό φτάνει κοντά στα 3 εκ. ευρώ. Ξεπερνάει, δηλαδή, τα 2. Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να το πάει εκεί το πράγμα. Νομίζω νομικά καλύπτεται. Νομικός δεν είμαι και δεν ξέρω. Αν μπορεί ο Γιώργος ή κάποιος άλλος ας μας διαφωτίσει. Από κάποια ρεπορτάζ προκύπτει ότι μπορεί να κινηθεί εκεί ο Ολυμπιακός. Αυτό περιμένω να δω.

Εικόνα savvas gridlock

Πρακτικα ομως ρε Θωμα, υπαρχει τραυματισμος που μπορει να παθει ο χ.ψ Πριντεζης στο Μουντομπασκετ και να τον αφησει εξω για τρια χρονια; Αν μεινει εξω για δυο μηνες, μονο αυτους τους δυο μηνες του συμβολαιου του με τον Ολυμπιακο καλυπτει η ασφαλιστικη και ολες οι ασφαλιστικες του κοσμου αυτο κανουν. Ας πουμε η Ρεαλ για τον Ντι Μαρια που εμεινε εξω δυο εβδομαδες στο Μουντιαλ, δεν πηρε φραγκο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμ, εκεί είναι η όλη ουσία. Πρακτικά, μπορεί να υπάρξει τραυματισμός (χτύπα ξύλο) που θα αφήσει ενδεχομένως τον παίχτη εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για πάνω από ένα χρόνο. Θεωρητικά αυτό δεν αποκλείεται. Μπορεί να ισχυρισθεί ο Ολυμπιακός ότι ο παίχτης μπορεί να πάθει τα πάντα. Όλα πιθανά είναι και κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Το όλο ζήτημα είναι πλέον νομικό. Αρχίδια να έχουν οι Αγγελόπουλοι και όλα μπορούν να τα πετύχουν.

Εικόνα savvas gridlock

Kαι 1,5 χρονο να μείνει εξω ο Πριντεζης, καλύπτεται ασφαλιστικα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κοίταξε, ας μη γελιόμαστε. Δεν τίθεται ζήτημα τέτοιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Ουσιαστικά είναι ασφαλισμένος και ο Πρίντεζης και όλοι. Αυτό που συζητάμε τώρα είναι τι νομικά στηρίγματα μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός. Μπορει, για παράδειγμα, να πει "ο Πρίντεζης έχει τριετές συμβόλαιο αξίας 3 εκ. ευρώ. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν μπορεί να τραυματιστεί στη μέση του από ένα χτύπημα και να μείνει παράλυτος (χτυπάω ξύλο);". Το ερώτημα είναι, μπορεί ο Ολυμπιακός να το υποστηρίξει νομικά αυτό, ναι ή όχι;

Εικόνα savvas gridlock

Ε εντάξει μπορεί να πέσει και το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή της Εθνικής στην Ισπανία. Σε νορμάλ περιπτώσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Πρίντεζη. Με τον Σπανούλη όμως υπήρχε, γιατί πάνω από 2 μύρια μεικτό συμβόλαιο ΕΤΗΣΙΩΣ δεν καλύπτει η ασφαλιστική.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι ρε παιδί μου, θέλω να πω ότι ίσως υπάρχουν τα λεγόμενα νομικά παραθυράκια, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Με τον Σπανούλη τα πράγματα είναι πιο απλά. Εμένα αυτό μου δημιουργεί και άλλα εύλογα ερωτήματα. Θα μπορούσαμε να το παίξουμε ύπουλα το ζήτημα και να ήταν υποτίθεται διαθέσιμος ο Σπανούλης για την εθνική, αλλά να κολλούσε το ζήτημα λόγω ασφαλιστηρίων. Αυτό απαιτεί συνεργασία Αγγελόπουλων-Σπανούλη. Έτσι, θα γινόταν πασιφανές ότι τα ασφαλιστήρια έχουν αδυναμίες (αφού δε θα μπορούσαν να καλύψουν το συμβόλαιο του Σπανούλη) και από την άλλη θα δημιουργούσαμε ένα φοβερό πλήγμα στον Βαζελακόπουλο, που θα φαινόταν ως ο αποκλειστικός υπαίτιος για την έλλειψη του Σπανούλη. Συν τοις άλλοις, δε θα μπορούσε κανείς να πει στον Σπανούλη γιατί δεν πήγε στην εθνική. Τέλος πάντων, υψηλά γράμματα αυτά. Μακριά την πάω τη βαλίτσα.

Εικόνα savvas gridlock

Το πλήγμα στον κώλο του Σωλήνα είναι ξεκάθαρο. Για επικοινωνιακούς λόγους σηκώσαμε την ιστορία και πολλοί τρίτοι μας έδωσαν δίκιο. Ακόμη και ο Σχορτσιανίτης, που λίγους μήνες πριν ευχότανε νίκη του ΠΑΟ επί του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Ολοένα και περισσότεροι σύμμαχοι του Βαζελακόπουλου εγκαταλείπουν το σκάφος που βουλιάζει. Αντί να κοιτάμε το δέντρο του αν είναι απόλυτα συνεπείς σε όσα είπανε δημοσίως (ή νομίσαμε ότι είπανε δημοσίως) οι Αγγελόπουλοι, ας δούμε το δάσος του ότι ο Σωλήνας καταρρέει και δέχεται βολές από παντού. Κι αυτό έγινε με ενέργειες των Αγγελόπουλων, όχι ξαφνικά και ως δια μαγείας...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό είναι ένα γεγονότο, Σάββα. Φαίνεται ότι το ποτάμι έχει αρχίσει να ρέει για τα καλά. Ίσως και γι' αυτό είμαστε κι' εμείς τόσο επίμονοι και ανυπόμονοι. Τους βλέπουμε στο χείλος του γκρεμού και θέλουμε να τους δούμε και να πέφτουν. Και όσο δεν πέφτουν τόσο πιο πολύ λυσσάμε. Πάντως, αυτή η αίσθηση υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, αλλά πάντα στο τέλος χαλάει η μαγιά. Και τότε αναρωτιέμαι και φοβάμαι ότι τα πράγματα ίσως να μην έτσι, αλλά αντίστροφα. Φοβάμαι μήπως έρθει το δικό μας τέλος, από την άποψη ότι φύγουν οι αφοί. Και τότε με λούζει κρύος ιδρώτας. Και πράγματι ρε Σάββα, πόσο να αντέξουν σε τέτοια σαπίλα οι άνθρωποι;

Εικόνα Bad7

Και εγω αδερφε τον εχω αυτον τον προβληματισμο ποσο θ'αντεξουν πια σ'αυτη τη σαπιλα

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ.
ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ.
ΕΥΓΕ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να 'σαι καλά ρε μάγκα. Και να σχολιάζεις πιο συχνά! Τον πρώτο καιρό "βαριόμουν" να σε διαβάζω!

Εικόνα Bad7

Κι εγω αυτο περιμενω ο Βαγγελαρος να πραξει αυτο που πρεπει

Εικόνα apostolos gaganis

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΗ: ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ...

Μεχρι τωρα δεν ειχα τοποθετηθει πανω στην...περιβοητη υποθεση Σαμαρη. Περιμενα να κατσει λιγο η σκονη. Βλεπω ομως εντονη διασταση αποψεων. Ας βαλω λοιπον και΄γω τον οβολο μου, μπας και...μεινω στην Ιστορια. Εχουμε:

1. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συλλογος. Εκτος απο μεγαλος, εχει και μια ιδιαιτερη, μοναδικη θα΄λεγα στοφα. Οι παιχτες, μεγαλοι, μετριοι, παιχτακια, ερχονται και παρερχονται. Μερικοι, παραμενουν χαραγμενοι ανεξιτηλα στην Ιστορια του. Για να χαρακτηριστεις ομως ΜΕΓΑΛΟΣ, οχι μονο στην μπαλα αλλα ΠΑΝΤΟΥ, πρεπει εκτος απο προσοντα, να διαθετεις επιπροσθετα ΗΘΟΣ. Αλλιως, καταστρεφεις την καριερα σου και οι οποιες εξαιρεσεις, απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα. Μονο ετσι γινεσαι παραδειγμα, ΠΡΟΤΥΠΟ.

2. Ο Σαμαρης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παλιοχαρακτηρας. Ανωριμος και βλακας ειναι. ΄΄Παιζει εν ου παικτοίς΄΄. Αντιθετα, ο Κατσουρανης κι ο Τζαβελλλας ειναι παλιοχαρακτηρες, με τον δευτερο να΄χει υψηλοτερο MASTURBATION INDEX απο τον πρωτο. Γνωμη μου.

3. Αν δεν ηταν ο Ολυμπιακος, ο Αντρικος, το πιθανοτερο, καπου θα...φυτοζωουσε. Εχουνε χαθει ταλεντα και ταλεντα σ΄αυτο τον ατιμο τον κοσμακη... Μπαινοντας στο Θρυλο, ειδε Γαυρους, Καραϊσκακη, Μαρινακη, Μιτσελ, Πρωταθληματα, Τσαμπιονς Λιγκ, Γιουναϊτεντ, Εθνικη, Μπραζιλ/Μουντιαλ, Δημοφιλια και βεβαια...μπολικη ΜΟΝΕΔΑ σε καιρους βαρβαρους... Ολυμπιακος ομως μικρε ( οχι και τοσο παντως ) σημαινει και... προσθετες(;), ναι προσθετες αν θελεις, υποχρεωσεις. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, Σαμαρη, ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ, ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ. Κι εσυ εκανες την μια ΜΑΛΑΚΙΑ μετα την αλλη με τη περιωνυμη συνεντευξη και τις παρεϊτσες σου στις διακοπες στο νησι...των ανεμων.

4. Αν εγω ειχα τα λεφτα του Μαρινακη κι ημουνα προεδρος στη ομαδα, θα΄πω τί θα΄κανα. Οχι δηλαδη οτι εχει και καμια ιδιαιτερη σημασια, μια μοναδιτσα στα εκατομμυρια των γαυρων ειμαι, αλλα...να, ας ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΟΥΜΕ λιγο ρε παιδακι μου ( και οχι να ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ, τα΄παμε αυτα...): Πρωτα - πρωτα θ΄ανεβαινα πανω στη Τουμπα, ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ, ΜΑΚΡΑΝ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στον περιβοητο αγωνα του Κυπελλου. Δεν θα πηγαινα ψιλοχαραματα στο ΕλΒεν να τους υποδεχτω, μετα τα οσα απιστευτα ειχαν ΗΔΗ γινει σε βαρος μας ( τα΄χω καταθεσει εδω, παλιοτερα αυτα ). Αυτη την κινηση του Ευαγγελου, εγω την ερμηνευσα τοτε ΄΄εν τω βαθει΄΄ και ακομα εμμενω, ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΝΤΙΡΡΟΠΙΣΤΙΚΗ - ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟΥΣ, ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ ΣΚΥΜΝΩΝ ( = ΛΥΚΩΝ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ, ΑΠΛΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΄΄ΠΑΘΗ΄΄ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ... Τελος παντων, για να το τελειωνω αυτο το θεμα, πιστευω οτι αν ο Μαρινακης πηγαινε τοτε στη Τουμπα, σημερα ουτε ζητηματα τυπου Μανιατη/Σαμαρη θα΄χαμε στα σιγουρα, ενω το Κυπελλακι, μαλλον θα...κορδωνοτανε τωρα στο Καραϊσκακη.

5. Τί θα΄κανα λοιπον με τον νεαρο ΄΄ασωτο υιο΄΄; ΘΑ ΤΟΥ΄ΔΙΝΑ ΜΙΑ - ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Θα του ψυθιριζα ΕΓΚΑΙΡΑ, ΠΑΤΡΙΚΑ αλλα και ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ, δυο φωνηεντα ΣΩΣΤΗΣ, για παιχτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Αν τ΄ακουγε και συμμορφωνοτανε ( οπως θελω να πιστευω ) ολα καλα. Αν οχι, η αμεση κινηση πωλησης του θα πλησιαζε σε ταχυτητα εκεινη του φωτος...

6. Ειχα΄πει οτι παω για απογευματινη βουτια. Βραδιασε κι ακομα - γραφοντας τουτο το σχολίαρθρο - εδω ειμαι... Αρα, θα βολευτω ΄΄μονο΄΄ με τσιπουρακι και παστο κολιαρουδι...Ζωη κι αυτη...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Και τωρα φραπέ για να αντέξουμε το ξενύχτι, αλοίμονο σε όσους εργάζονται αύριο!

Εικόνα Bad7

Συμφωνω ανωριμος και βλακας ειναι ο Σαμαρης

Εικόνα Bad7

Σιγα που θα ακουσει και θα συμμορφωθει τον εχει δασκαλεψει καλα η φιλη του η Τζαβελιτα

Εικόνα Hank

Και για να μην ξεχνιομαστε

Προσφατα, ανεβασαμε αυτο εδω το αρθρο

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140725/eis-epanidein-terasti...

φορο τιμης στον Τεραστιο Αριελ.

Το ματι δε στο γεμιζει, αλλα ΣΚΥΛΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ εμπαινε μπροστα ετοιμος να δαγκωσει με την παραμικρη ενδειξη οτι καποιος αντιπαλος παει να πουλησει τσαμπουκα η να την πεσει σε συμπαιχτη του.
Ενας παιχτης με τεραστια διεθνη καριερα, κι εκτοπισμα, που θα μπορουσε να σφυραει αδιαφορα σε τετοιες καταστασεις.
Αλλα πριν απ ολα, ενιωθε οτι πρεπει να τιμάει ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

Για να ξερουμε τι λεμε

Εικόνα Bad7

Που να συγκριθει ο Ιμπαγασαρος με τον Σαμαρακο

Εικόνα Bad7

Ο Ιμπαγασα ειναι σκυλι και ο Σαμαρης γατακι τα γατακια δεν εχουν θεση στον Ολυμπιακο

Εικόνα antifaathens

Συμφωνώ για όλα για το σαμαρη που λέτε απλως δεν,θα γινει τίποτα σε λίγες μέρες όσοι βρίσκονται σσρο καραισκακι αν δεν τον αποθεώνουν θα τον επικροτούν...old timesαυτος ο παίχτης ήδη θα ήταν εκτός ομάδας...οσο για το Μανιάτη την,αρχηγαρα να βράσω τέτοιες αρχηγές προκειμένου να πάει μουντιάλ τα ξέχασε όλα...ενας μάγκας αρχηγος δεν θα έμπαινε στο αεροπλανο,καν μετά πο αυτα που γίνανε στην Τούμπα....ετσι λέει ξ δικια,μ,ηθική....οσο για το βαγγελα...αντι να πει,στο αεροδρομιο θα έπρεπε να εχεινδωσει εντολή στην,ομάδα να,σηκωθεί να φυγει και όχι όταν,τ είπε ο Σαββίδης αν το κάνεις θα αποχωρησω απο το πρωτάθλημα τα γυρισε μετά.....και κρίμα στον νικολα ξέρετε,σε πιο Νικόλα αναφερομαι,που ήταν,τούμπα εκεί στο,πάγκο Νικόλα δεν τους τα,έμαθες,καλά.....

Εικόνα Spiros Legend

Συμφωνω με το γενικοτερο πνευμα αυτων που λες,και η δικια μας ηθικη πανω-κατω αυτα λεει,ειδικα για τον πανηλιθιο Σάμαρη και το οτι δεν επρεπε να συμμετεχουμε σε αυτην την στημενη ζουγκλα στην Τουμπα,αλλα με το θεμα του Μανιατη εχω την εξης αποψη:Aν ο Μανιατης δεν πηγαινε Βραζιλια ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ!Το εχεις σκεφτει απο αυτην την πλευρα,συγγαυρε,αυτο?Να χασει δηλαδη ο αρχηγος του Ολυμπιακου το μουντιαλ,που ειναι η κορυφαια στιγμη της καριερας καθε ποδοσφαιριστη,μπορει να μην ξαναεχει την ευκαιρια να παει και να περασει προς τα εξω οτι ειναι και μαγκες αυτοι που τον οδηγησαν να μην θελει να παιξει στην Εθνικη?Νομιζω οτι τον αδικουμε τον Μανιατη,ειναι ο μονος που εδειξε τοσα αντερα στην Τουμπα και αποβληθηκε ακριβως γιατι εβαλε την ηθικη του πανω απο το αποτελεσμα του αγωνα(καλως ή κακώς),αλλα και στην Βραζιλια τον περιποιηθηκε τον Τζαβελλα οταν τον ειρωνευτηκε,τι αλλο να κανει,να κοψει την μπαλα?Ε οχι,καμία παλιόΠουστα δεν θα διωξει παιχτη του Ολυμπιακου απο την Εθνικη,ο Μανιατης πηγε και ηταν και ο κορυφαιος παικτης της Εθνικης μαζι με Χολεβα,Μανωλα και Παπασταθοπουλο.Σκεψου να ειχε κατσει σπιτι του και στην (αγωνιστικη)θεση του να επαιζαν οι Τζιωλο-Κατσουρανηδες,στην θεση του θα ενιωθα μεγαλο κοροιδο αν συνεβαινε αυτο...

Εικόνα antifaathens

Ειναι μια σκποπια όπως το βλέπεις αλλα φίλε εαν δεν πήγαινε στην εθνική θα ήταν η μεγαλύτερη μαγκιά που θα είχε κάνει στο δικο του βιογραφικό θα ήταν τεράστια μαγκιά και εμείς θα τον είχαμε βαλει σε κάδρο σε κάθε σπίτι γαυρου ψηλά που εβαλε την ηθική τ σαν παίχτης του Ολυμπιακού και δεν πήγε σε ένα μουντιάλ να σ πω και κάτι...βασικα κανένας παίχτης δεν ςπρεπε να πάει απλως απο ειδικά αυτος λόγο αρχηγού σίγουρα όχι,και γιατι είχε εμπλακεί στο επεισόδιο και γιατι ;πο αυτον έχω απαίτηση απο τον Μανωλά έχει,γονίδιο μέσα του...απο πιωμ απο το χολεμπας που δεν ξέρει καλά καλά ποτέ ιδρύθηκε ο οσφπ η απο σαμαρη ...απο τον Μανιάτη ναι είχα απαίτηση...και τώρα που λενε όλοι δηλαδή ότι κωλοσε ο Μανιάτης,γιατι εβαλε την φιλοδοξία του πάνω απο την ομάδα να πάει σε ένα μουντιάλ έστω και το τελευταίο του που μπορεί να ειναι....οχι ΑΡΧΗΓΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν κάνει λοιπόν....να σου πω κάτι προσωπικά την εθνική την βαζω τελευταία μην πω αμελητέα εδώ έχουμε,δει,εθνικη με φυσσα Χαριστέα Γκούμα να περνάει γιούρο και να ξεχνάμε και αυτα που ξέρουμε.......για μένα η μεγαλύτερη μαγκιά θα ήταν να μην πάει και θα λέγαμε,στα,αρχιδια,του,το μουντιάλ,πρώτα θρύλος.....,

Εικόνα Spiros Legend

Οκ,ειναι μια οπτικη και αυτη,εγω προσωπικα,αμα ημουνα ο Μανιατης και μου ελεγε η Κατσουράνα μπροστα σε τοσους ανθρωπους οτι θα με τελειωσει απο την Εθνικη και το μαθαινε και ολη η Ελλαδα αυτο μεσω των ΜΜΕ,θα ειχα σκυλλιασει οχι απλα να παω στο Μουντιαλ,αλλα και να μπω στο ματι ολων των αντιολυμπιακων,που ειχανε παθει αμοκ στο ιντερνετ,<<εξω ο κωλογαυρος ο Μανιατης απο την Εθνικη>>,ετσι λεγανε και γραφανε,ειχα διαβασει 100δες τετοιες κουβεντες σε ολα τα sites...Δεν το λεω απο αποψη εθνικοφροσυνης και τετοιες μαλακιες,εννοειται οτι ο Ολυμπιακος ειναι πολυ πανω απο την Εθνικη,το λεω απο αποψη Ολυμπιακου εγωισμου,ουσιαστικα θα αυτοτιμωρουνταν ο Μανιατης και οι αλλοι παιχτες μας αν δεν πηγαινανε,απλα θα παιζανε στις θεσεις τους οι Μουλοι-Αμπαλοι-Αντιολυμπιακοι και θα εχανε και η Ομαδα(κυριως αυτο)που διαφημιστηκε μεσω των παιχτων σε ολη τη Γη και απο πιθανες προτασεις για μεταγγραφες που θα γινουν στο μελλον,για τον Μανωλα ειδικα,ολα τα μεγαλα ΜΜΕ του πλανητη εκαναν συνεχεια αφιερωματα,μεγαλη διαφημιση για τον Ολυμπιακο αυτη,δηλαδη να καναμε μαγκα τον καθε Μώρα που θα επαιζε στην θεση του?Οχι φιλε,να τους κανουμε αυτο το χατηρι και να βλαψουμε και την ομαδα μας,αυτα με τους Τζαβελλοκατσουρανηδες θα τα βρουμε εδω περα,ηδη ο Τζαβελλας εχει κανει ανακαινιση στην καφετερια του(η αληθεια ειναι οτι ηθελε...ενα φρεσκαρισμα!)...Αυτο που εκανε ο Σαμαρης να παει διακοπες μαζι τους ειναι τραγικο,πρεπει να ειναι πολυ στοκος ο τυπος,δεν μπορει να το εξηγησει κανενας πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο Λακαμάς...

Εικόνα antifaathens

Η εθνική Ελλάδος ειναι κάστρο ας το πούμε έτσι ξ ήταν κάστρο του παοκ λόγο Σάντος και ειδικά Κατσουράνη γιαυτο τα κάστρα τα γκρεμίζεις κόντρα με την παρουσία σου τα νομιμοποιείς έτσι πιστεύω εγώ..αυτο πάει και στην αλλη εθνική με τηνβπορτοκαλη μπάλα ειδικά σε αυτή....οσο για το σαμαρη δεν,θα διαφωνήσω σίγουρα ήξερε τι έκανε επομένως για μένα,δεν έχει θέσει στον Ολυμπιακό δεν το θεωρώ καν καλό πολύ αργος για χαφ βρε αδελφέ πολύ αργος.....για μένα η εθνική κάνει καλό μόνο στις φιλοδοξίες τ κάθε παίχτη να πάρει μεταγραφή....οι ομάδες κοιτάνε ένα παίχτη μόνο στην Ευρώπη όταν παίζει γιατι ελληνικό πρωτάθλημα δεν τους ενδιαφέρει απο κει Επόμενος διαφημίζεται η ομάδα........οσο για την πουστρα τον νταή τ κολου τον Τζαβέλα το μαγαζί αυτο έπρεπε να έχει γίνει στέκι κάθε Σάββατο εκεί για ποτό όλοι καταλάβεις τι ςννο .....τα αλλα περιμένω να δω την6 αγωνιστική......παμε και κάτι τελευταίο για το γαμημενο το αθλημα που προσωπικά το γουσταρω λόγο χαρων,γιατι κανονικά δεν μ πολυαρέσει.....στον πουστογερα αυτον που τα βαλε πάλι με Ολυμπιακό και έχουμε,τους αγαθούς να κοιμούνται αν ειναι αγαθοί και δεν παίζει τίποτα αλλο.....βαλτε ρε γαμω την τρέλα μ,ένα γενικό αρχηγό στυλ Μητροπούλου και δωστε,εν λευκό την,διαχειριση...οχι την αγωνιστική αλλα να κάνει ότι λςςι η καρδιά τ όταν πρέπει...αφου την μαγκιά δεν την έχουν έχω αλλα καλά αλλα τιυν κάνει πλάκα ο ο κολογερας

Εικόνα Bad7

Ας ξεκουμπιστει το γρηγοροτερο δυνατο

Εικόνα Bad7

Δε γουσταρω να φοραει την ερυθρολευκη αυτος ο φιλος της Τζαβελλιτας

Εικόνα Bad7

Σαμαρη εισαι απαραδεκτος δεν υπαρχουν δικιολογιες

Εικόνα Bad7

Οι Ολυμπιακοι δε τ'ανεχονται αυτα Αντρικο

Εικόνα Bad7

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Αυτές τις προκλητικές δηλώσεις Κατσουράνη δεν τις ήξερε ο Σάμαρης;
http://m.contra.gr/article/1062121/sunenteuksi-kwsta-katsourani-sto-cont...
http://www.tovima.gr/vimagazino/interviews/article/?aid=603903
Ας είμαστε σοβαροί, ή στ' αρχίδια του είναι τι θα πει ο κόσμος ή απλώς δεν καταλαβαίνει λόγω ηλικίας.

Εικόνα red7neck

Εγώ περιμένω προσωπικά την 6η αγωνιστική...Ας χαρακτηριστώ γραφικός αλλά δεν με ενδιαφέρει και το δηλώνω ξεκάθαρα..Θέλω να τους ξεφτιλίσουμε και μετά να τους κάψουμε το πούλμαν!

Ο Σάμαρης είναι παικταράς, άριστος χαρακτήρας και είναι δείγμα ποιοτικού παίκτη! Μαλακίες όλοι κάνουμε και μετά μαθαίνουμε από τα λάθη μας! Το ίδιο θα πράξει και αυτός! Θα συνέλθει!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Κλασική αντιολυμπιακή προπαγάνδα ή επιεικώς άστοχη (τεχνηέντως;) τοποθέτηση. Και προσοχή, οι αντιδράσεις κατά Σάμαρη είναι καθ' όλα λογικές, και μόνο ως "οπαδικές" δε χαρακτηρίζονται. Γενικώς εκτός τόπου και χρόνου και ασύνδετη η τοποθέτηση του υιού Καίσαρη, άλλο ένα τρανό παράδειγμα ότι η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στη χώρα μας!

Εικόνα savvas gridlock

H φιλενάδα του η Τζαβελλίτα δεν του'πε του κυρίου Σάμαρη πως παιδιά της Θύρας 7 τραβιούνται με τους μπάτσους εξαιτίας της; Ενός Σάμαρη που όταν μανούριαζε ο Μανιάτης στην Βραζιλία με την Τζαβελλίτα, μόνο το μέρος της φιλενάδας της που δεν έπαιρνε, αντί να στηρίξει τον αρχηγό του. Απλά και λαϊκά. Η καλύτερη λύση για όλους είναι να πουληθεί τώρα από τον Θρύλο ο Σάμαρης.

Εικόνα dono

Αφού λοιπόν την ζητάς την απάντηση, είναι δουλειά της τζαβελούς να ενημερώσει τον Σάμαρη και τον κάθε Σάμαρη για το αν σύγαυροι τραβιόνται με τους μπάτσους? Σίγουρα όχι. Έχει δώσει η παε καμιά γραμμή αλήθεια, για την συμπεριφορά των παικτών προς τα αλητάκια της μπουγάτσας? Αν ναι, τότε ο Σάμαρης να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, αν όχι, σόυ αλλά κανένας από εμάς δεν θα κρίνει εν ενεργεία παίκτη μας.
Τι έκανε δηλαδή ο Σάμαρης στην διένεξη του Μανιάτη με την τζαβελού που λίγο ακόμα και θα υποστήριζα την πούστρα του μπάοκ?
Και για να τελειώνουμε αυτό το θέμα, για εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, όποιος βρίσει τον πάικτη στο φιλικό με την Μπιλμπάο στον ναό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

Εικόνα savvas gridlock

Ποιον εσωτερικό κανονισμό ρε μαλάκα; Τι είναι αυτά που λες; Δηλαδή θα βάλουμε άρθρο στον εσωτερικό κανονισμό ''δεν πάμε διακοπές στη Μύκονο με αυτούς που μας βρίζουν'', λες και απευθυνόμαστε σε παιδιά πρώτης Δημοτικού ή πυροβολημένους; Το τι έχει πει δημοσίως η Τζαβελίτα κατά του Θρύλου, δεν τα ξέρεις; Ο Ανδρίκος μας δεν τα ήξερε; Το τι έγινε στην Βραζιλία με το Μανιάτη, δεν το είδε ο Ανδρίκος μας; Το κάθε τσουτσέκι που έχει την τιμή να φοράει τη φανέλα του Θρύλου, θα μάθει να σέβεται τον κόσμο, γιατί αν δεν υπήρχε ο κόσμος, αυτός θα έπαιζε μπάλα στο χωριό του. Ή στην αγαπημένη του Λεωφόρο, να πληρώνεται κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα από το λαθρέμπορα Τουίτη. Παίκτη που φοράει το σήμα εγώ δεν τον βρίζω, αλλά δεν θα κάνω και τίποτε να το κόψω αν το αρχίσουν άλλοι. Καλά να πάθει ο Σαμαράκος, αν τα ακούσει. Σε μια τελική, αν πάθει βαβά από τη γιούχα που ίσως φάει, ας πάει να τον παρηγορήσει το πρότυπό του ο Κατσουράνης. Μπορεί να πεταχτεί σε κάνα νησάκι και με την Τζαβελίτα για το Σ/Κ, να ξεσκάσουν...

Εικόνα john

Και οι δυο πλευρές έχουν τα επειχηρήματα τους.Εγω σπαστηκα απο τη συμπεριφορά του αλλά δεν θα τον τελειώσω απο τον Ολυμπιακό επειδη κανει παρεα με εχθρους του συλλόγου(αν και δεν θα κακιζα οποιον ηθελε να τον απελάσει).Το θεμα ειναι να σκεφτουμε ενδεχόμενες συνέπειες που θα εχει τυχόν κράξιμο στον παίκτη στο Καραισκάκη.Απο τη μια ίσως καταλάβει οτι δεν πρεπει να παιζεις με το κοσμο του Ολυμπιακού και να εισαι κολλητός με ανθρωπους ορκισμενους αντι-ολυμπιακούς, αλλα απο την άλλη μπορει να γαμηθει ολοκληρωτικά η ψυχολογία του,να χασουμε στα καλά καθούμενα εναν παίκτη που δίνει σημαντικές βοήθειες στο κέντρο και το χειρότερο, μπορει αλλοι νεοι ποδοσφαιριστές που τους θέλει ο Ολυμπιακος να μην θέλουν να έρθουν στην ομάδα σκεπτόμενοι το παραδειγμα του Σαμαρη, την αντίδραση του κόσμου και το ποσο ευκολα οι οπαδοι μας μπορουν να σταθουν εναντιον ποδοσφαιριστών της ίδιας της ομάδας για εξω αγωνιστικά θέματα.
Για να το κλεισω οσο ο Σαμαρης ακουει τις εντολές του προπονητή του,δεν παρουσιάζει βεντετιλίκι, και εαν αποκτήσει ενα καλώς εννούμενο τσαμπουκά(σαν του Μανωλα η του Ανατολάκη π.χ.) θα ηθελα να μείνει στον Ολυμπιακο.
ΥΓ Σκεφτηκε κανεις πως η δηλωση του για το οτι εχει προτυπο τον Κατσουράνη εχει να κανει αποκλειστικα και μόνο με το οτι τα αγωνιστικα χαρακτηριστικά των 2 ποδοσφαιριστών μοιάζουνε αρκετά?Και εκτος απο αυτου ηταν περιεργες οι συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε η ερωτηση καθως ο Κατσουράνης ηταν δίπλα και το Αρδιο προσπαθουσε να εκμαιεύσει την δήλωση απο το στόμα του Σάμαρη

Εικόνα dono

δεν θα κρίνει το μέλλον εν ενεργεία πάικτη μας εννοώ...

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Η μαλακία σύννεφο.
Τίποτα άλλο.
Δεν γράφω, δεν σχολιάζω συχνά αλλά είναι τραγικό αυτό που γίνεται.
Πάρε τηλέφωνο αν θες, δεν ξανά σχολιάζω εδώ

Εικόνα savvas gridlock

Ποιο ειναι τραγικο ρε; Πλακα κανεις; Δηλαδη εσυ στα αρχιδια σου που κανει διακοπες με την Τζαβελιτα;

Εικόνα dono

Αν ρωτάε εμένα φυσικά και είναι στα αρχίδια μου με ποιόν κάνει διακοπές ο οποιοσδήποτε, όπως για να θυμήσω και σε σύγαυρους που ξεχνάνε, ο Νικοπολίδης έκανε διακοπές με τους Μπασινάδες όλα τα πρηγούμενα χρόνια κτλ κτλ κτλ

Εικόνα savvas gridlock

Έστειλε ο Μπασινάς κάνα γαύρο στη φυλακή και δεν το ξέρω; Είπε ποτέ ο Νικοπολίδης από τότε που ήρθε στον Θρύλο ότι έχει πρότυπό του κάναν μισητό στους γαύρους βαζελάκο-χάνουμο-μπουγατσόβλαχο παίκτη;