Σαν Σήμερα 18/9



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
18/09/1955  ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  0-10  ΚΟΤΡΙΔΗΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ (3), ΔΡΟΣΟΣ (2), ΙΩΑΝΝΟΥ (2), ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ (2)
 
 
 
 
Αναλυτική περιγραφή στα link που ακολουθούν
 
 
 

18/09/1974  ΣΕΛΤΙΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1ος Γύρος, 1ος Αγώνας  Κύπελλο Πρωταθλητριών  1 -1  36' ΒΙΕΡΑ, 81' Ουΐλσον.
 
Όποιος νομίζει ότι η Σέλτικ εκείνη την εποχή ήταν καμιά ομαδούλα, που κατακτούσε το «ανυπόληπτο» πρωτάθλημα Σκωτίας ("εγκληματική οργάνωση" κι αυτή και μάλιστα καθολική), ας διαβάσει Βικιπαίδεια.
Το 1967 η Σέλτικ υπήρξε η πρώτη βρετανική ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών κερδίζοντας στον τελικό την Ίντερ με σκορ 2-1. Έφτασε ξανά στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1970, όπου έχασε από την ολλανδική Φέγενορντ με 2-1 στην παράταση. Επίσης, είχε φτάσει 4 φορές στα ημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, το 1964 και 1966 στο Κύπελλο Κυπελλούχων και το 1972 και 1974 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Η τύχη την έφερε στο δρόμο της ΟΜΑΔΑΡΑΣ του ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ στο πρώτο γύρο της σεζόν 1974-75 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Είδαν οι γαύροι πράσινα, είδαν και τριφύλλι (τετράφυλλο) και ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ! Της έκαναν πλάκα στη Γλασκώβη, μπροστά σε 40.000 οπαδούς της αλλά και 1500 γαύρους! Ο ΘΡΥΛΟΣ προηγήθηκε με γκολ του Βιέρα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχασε και μεγάλες ευκαιρίες, ειδικά με τον Κρητικόπουλο. Στο 79’ ο Βιέρα αποβλήθηκε και στο 81’ η Σέλτικ ισοφάρησε. Είχε ψυχανεμιστεί όμως τι την περίμενε στον Πειραιά….. Στο παιχνίδι της Γλασκώβης, ο Δεληκάρης έκανε ΟΡΓΙΑ…..
 
 
 

 
18/09/1977  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ  2η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  1-0  17' ΠΕΡΣΙΑΣ
 
ΟΣΦΠ: ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΠΡΟΚΟΒΑΣ (76'ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΥΡΑΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΣΙΩΚΟΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (23'ΣΟΡΕΝΣΕΝ) ΓΑΛΑΚΟΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΛΟΣΑΝΤΑ.
 

 
 
 
18/09/1999  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0 – 3  30' ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, 40' ΓΚΟΓΚΙΤΣ, 90' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 
 

 
 
  
18/09/2001  ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  2 - 2  22' Φραν, 79' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 83' ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ, 94' Βαλερόν
 
Τι να πει κανείς γι’ αυτό το ματς? Να ξεκινάς στην έδρα ενός από τα δύο φαβορί (το άλλο η Γιουνάιτεντ), να προηγείσαι στο 83 και τελικά να δέχεσαι την ισοφάριση στο 94 , με κεφαλιά ασσίστ από 25 μέτρα, δεν είναι κρίμα κι άδικο, δεν είναι η ΚΑΤΑΡΑ του ογδονταφεύγα, δεν είναι μεταφυσικό. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ. Και σ’ αυτόν τον αγώνα δεν έφταιγε ο αέρας Δημητράκη... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Κριστιάν Καρεμπέ. Ακόμα και έτσι η συνέχεια φάνταζε ιδανική. Δεν ήταν όμως. Γιατί ο προπονητής ήταν «λίγος». Κοιτάζω τα χαφ και βλέπω Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Γιαννακόπουλο, Ζέτερμπεργκ και Τζόλε. Είναι δυνατό μ’ αυτά τα χαφ να τερματίσεις τέταρτος πίσω και από τη Λίλ? Αποδιοπομπαίος τράγος ο Μπερμούντες.. ο «αίρων τας αμαρτίας» κάποιων ελληνόπουλων…
 
ΟΣΦΠ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ (76'ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ) ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΜΠΕΡΜΟΥΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΖΕ ΕΛΙΑΣ ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (60'ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ) ΤΖΙΟΒΑΝΙ (84'ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΕΓΚΕΡΕΦ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ). ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 20.873
 

 
 
 
18/09/2002  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  1η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  6-2  22' - 78' Σνάϊντερ, 27' Κλάϊνε (Αυτ.), 38' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 44' - 63' - 73' ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, 87' ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ
 
Τo 6 - 2 είναι η μεγαλύτερη νίκη ελληνικής ομάδας στο CHAMPIONS LEAGUE (από άποψη σκόρ και σε φάση Ομίλων, για να μη παραξηγούμαστε).
Άλλο ένα ιδανικό ξεκίνημα, στη Ριζούπολη (που ανακαινίστηκε από τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό το ξεχνάνε οι ρουφιάνοι) που έμεινε αναξιοποίητο. Άλλη μια χαμένη ευρωπαϊκή χρονιά για το ΘΡΥΛΟ. Αυτό το ρόστερ ήταν για μεγάλα ταξίδια. Ο προπονητής ήταν ρούκι όμως. Έπρεπε να περιμένει άλλα πέντε χρόνια για ένα πραγματικό ευρωπαϊκό ταξίδι.
Και τι δεν έκανε ο Τζόλε το βράδυ αυτό! Η φιναλίστ του CL έγινε παιχνιδάκι για τις ορέξεις του ΘΡΥΛΟΥ.
 
ΟΣΦΠ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΖΕ ΕΛΙΑΣ ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (84'ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ) ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ (90'ΝΤΡΑΣΕΝΑ) ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΖΙΟΒΑΝΙ (86'ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ).
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΙΜΠΑΝΕΘ (ΙΣΠΑΝΙΑ). ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 12.909
 
SPORTIME: MEGAS. 6 -- 2 ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.
 
GOAL NEWS: ΘΡΥΛΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ. ΑΦΩΝΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 6 - 2 ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.
 
ΦΙΛΑΘΛΟΣ: ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 - 2 ΤΗ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. ΕΠΑΙΞΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΛΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
 
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
 
ΕΘΝΟΣ: ΤΖΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. 6 - 2 ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.
 
ΤΑ ΝΕΑ: 6 ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΝΤΣΕΡ. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ 6 - 2 ΤΗΣ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΘΡΥΛΟΣ ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΘΡΥΛΟΣ -- ΜΑΓΕΙΑ.
 
 
 
 
 
18/09/2007  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΤΣΙΟ  1η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  1-1  55' ΓΚΑΛΕΤΙ, 77' Ζάουρι
 
Χωρίς κόσμο ο ναός λόγω τιμωρίας. Οι ΑΡΔ μπαλαδόφατσες, πρόλαβαν να ειρωνευτούν μετά από αυτό τον αγώνα. Δε στάθηκαν στη διαιτητική κλοπή. Μόνο για τον παναθηναικούλη κλαψουρίζουν να δεν πάρει πέναλτι κι αποβολή ταυτόχρονα. Μπουκώθηκαν με την ολοκλήρωση του ομίλου όμως, με το ΘΡΥΛΟ να τερματίζει ισόβαθμος με τη Ρεάλ με 11 βαθμούς αλλά δεύτερος, να αφήνει πίσω του Βέρντερ Βρέμης και Λάτσιο, να έχει κάνει δύο διπλά σε Γερμανία και Ιταλία και να απειλεί τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου με παίχτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (80' Κοβάσεβιτς), Αντζας, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα.
 
ΛΑΤΣΙΟ: Μπαλότα, Στεντάρντο, Τζάουρι, Μάουρι (61' Μουταρέλι), Μανφρεντίνι (70' Ντελ Νέρο), Κριμπάρι, Μουντιγκάι, Λεντέσμα, Ντε Σιλβέστρι (81' Σκαλόνι), Πάντεφ, Ρόκι.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπράαμχααρ (Ολλανδία)
 


 

 
 
18/09/2011  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ  3η Αγωνιστική  Superleague  2-1  14' Μαρσελίνιο, 87' ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ, 94' ΤΖΕΜΠΟΥΡ
 

 
 
 
18/09/2012  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΑΛΚΕ  2η Αγωνιστική Ομίλου 32  Champions League  1 – 2  41' Χέβεντες, 58' ΑΜΠΝΤΟΥΝ, 59' Χούντελααρ.
 
Ακόμα μια κακή πρεμιέρα για το ΘΡΥΛΟ. Με νέο προπονητή (Ζαρντίμ) με υποβαθμισμένο ρόστερ για Ευρώπη (να τα λέμε όλα), και με αντίπαλο μια σαφώς πιο έτοιμη Γερμανική ομάδα, η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο τελικά με 12 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη την Αρσεναλ με 10 και τρίτο τον Ολυμπιακό με 9. Τα ΑΡΔακια όπως πάντα χολή. Αλλά εδώ δεν στηρίξαμε εμείς αυτή την ομάδα. Απαράδεκτο να ισοφαρίζεις και να δέχεσαι γκολ ένα λεπτό μετά, ΕΙΔΙΚΑ στο Καραισκάκη.
 
Ο Αφελάι πριν δυό χρόνια στο Καραισκάκη ως αντίπαλος
 
 
 
18/09/2016  ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  4η Αγωνιστική  Superleague  1 – 2   5’ Περόνε / 51’ πεν. Ντομίνγκεζ, 75’ Ιντέγε
 
Με έξι αλλαγές στη σύνθεσή του ο ΘΡΥΛΟΣ σε σχέση με το νικηφόρο ματς στη Βέρνη (Young Boys 15/9/2016), βρέθηκε και πίσω στο σκορ μόλις στο 5’ , από γκολ δώρο της άμυνας ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Τσόρι και Μιλιβόγεβιτς, ενώ χάθηκε και μια αλλαγή αφού αποχώρησε τραυματίας ο Ντε λα Μπέγια. Στο δεύτερο με την είσοδο των Ελιονουσι και Ιντέγε, η ομάδα πήρε τα ηνία του αγώνα και γύρισε εύκολα το ματς, στενοχωρώντας όλο το μπλοκ της εξυγίανσης που περίμενε γκέλα. Σκυλιασμένοι στο πρώτο ημίχρονο οι Ηρακληδείς, έσκασαν στο δεύτερο, ενώ από πολύ νωρίς άρχισαν να αντιγράφουν την αεκούλα. ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ. Έτσι δε σταματιέται ο ΘΡΥΛΟΣ.
Κατά την διαδρομή από το Γήπεδο στο αεροδρόμιο, το πούλμαν της αποστολής δέχτηκε επίθεση με πέτρες. Όσες και να ρίξετε χαλυβδώνετε ακόμα και νέους παίχτες που ήρθαν στο ΘΡΥΛΟ.

 
 
 
 
18/09/2019  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ  1η Αγωνιστική Φάση Ομίλων 32  Champions League  2 – 2   44’ Ποντένσε, 54’ Βαλμπουενά (πεν.) / 26’ Κέιν (πεν.), 30’ Μόουρα
Γήπεδο: Γ. Καραισκάκης – Διαιτητής: Ρόκι (Ιταλία)
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (69′ Μπενζιά), Μασούρας (78′ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο (88′ Ελ Αραμπί).​
 
ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Γουίνκς, Ντέιβις, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Ντομπελέ (62’ Σισοκό), Έρικσεν, Σάντσες, Μόουρα (76’ Λαμέλα), Ντέλε Άλι (72’ Σον), Κέιν.
 
 
 
 
Η εικόνα με τα στατιστικά του παιχνιδιού στο ημίχρονο και στο τέλος, τα λέει όλα. Μία ομάδα όπως η Τότεναμ, με ρόστερ που αν ο κάθε παίκτης της βγει στην αγορά, το συνολικό ποσό που θα μαζέψει στα ταμεία της η ομάδα από το Λονδίνο θα ξεπεράσει το...1 δισ. ευρώ, η φιναλίστ του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ, με προπονητή και παίκτες που βρίσκονται χρόνια μαζί κι έχουν δεμένο σύνολο, στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε με ΟΜΑΔΟΥΛΑ. Κάτι σαν το Βόλο του Μπέου και την Ξάνθη του Ιβάν ένα πράγμα.
11-3 τελικές στο ημίχρονο, με τους Άγγλους σχολιαστές στη μετάδοση του ματς να... τσιμπιούνται και να λένε ''δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα, μήπως έχει γίνει λάθος;''. Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που οπισθοχωρήσαμε φυσιολογικά, λόγω έλλειψης δυνάμεων, πάλι κάναμε 6 τελικές.
Τέτοια εικόνα στα στατιστικά δεν πρέπει να είχε ΠΟΤΕ ομάδα από τη χώρα μας απέναντι σε αγγλική ομάδα, από το 1959 που παίζουμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μέχρι σήμερα.
 


 
18/09/2020  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  2η Αγωνιστική  Superleague  3 - 0  59’ Φορτούνης, 64’-88’ Μασούρας
Γήπεδο: Γ. Καραισκάκης – Διαιτητής: Κουτσιαύτης
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (86' Καφού), Καμαρά, Εμβιλά (46' Φορτούνης), Βαλμπουενά (71' Μπρούνο), Ραντζέλοβιτς (46' Μασούρας), Ελ Αραμπί (67' Χασάν).
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρες (46' λ.τρ. Πέπε), Βαλιέντε, Μουνάφο (82' Ιγκλέσιας), Τιλίκα (68' Κρέσπι), Ριέρα (68' Φερνάντες), Αλί Μπαμπά (56' Σίτο), Μπαράλες.
 
 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Στο ματς με τη Λακορούνια, αναγνωρίζω στο βίντεο τη φωνή του Σπυρόπουλου. Ρε πώς ωρυότανε έτσι το παλεκάρι υπέρ του Θρύλου... Τί διαφορά με τα σημερινά... Πώς άλλαξες τόσο Αλέξη παιδί μου; Άμα πω ότι το΄χει τ΄όνομα, θα πείτε ότι προβοκάρω. Εντάξει. Δεν το λέω...

Εικόνα μαουνιέρης

Δεν καταλογίζω σε έναν ή σε δύο ευθύνη, αλλά σε όλον τον Ολυμπιακό για το ότι ο γίγας Χόρχε Βερμούδες, ο αρχηγός της Μπόκα Τζούνιορς, κατακτητής του Copa Libertadores και παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματά της, δεν "έπιασε" στον Ολυμπιακό. Περασμένα, όχι ξεχασμένα, αλλά και να μην επαναληφθούν ποτέ τέτοια εγκλήματα.

Εικόνα Chief Bromden

Ο El Patron μια ζωή λίμπερο έπαιζε σύγαυρε και ο Τάκης τον έβαλε στα γεράματα να μάθει την ζώνη...

Εικόνα μαουνιέρης

Και δεξί μπακ τον είχαμε δει, γιατί δεν... χώραγε. Τέλος πάντων...

Εικόνα olympiakaraga7te

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6-2 ΜΕ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΣΦΠ-ΜΟΖΙΡ 5-0. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΝ Ο ΖΕΛΑΣ 6-3 ΤΗ ΣΤΕΑΥΟΥΑ ΤΟ 1998 ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ)

ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 3-0 ΑΠΟ ΜΑΚΑΜΠΙ (ΣΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΜΑΤΣ ΤΟ 02-03 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΥΤΟΣ)
ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 1 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ

ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΛΑΤΣΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΛΑΤΣΙΟ (2Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΠΙΣΩ) ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΦ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΪΝΤ. ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ 1ΟΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 11 ΤΗΣ ΡΕΑΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΡΟΜΑ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΤΣΕΛΣΙ ΜΕ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΕΝΤΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ

ΣΤΟ 2-2 ΜΕ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5 ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 9. ΣΤΟ ΟΛΝΤ ΤΡΑΝΤΦΟΡΝΤ ΚΡΑΤΑΜΕ 0-0 ΩΣ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ 3 ΓΚΟΛ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 3-1 ΑΠΟ ΛΙΛ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ.

με σεβασμο παντα σε ολα τα παιδια του σαιτ απλα την αποψη μου ειπα και εγραψα κεφαλαια γιατι με βολευει στο να γραφω γρηγορα οχι γιατι θελω να φωναξω.
και παλι δεν εχω τιποτα εναντιον κανενος συνγαυρου.

Εικόνα savvas gridlock

Στο 1-1 με τη Λάτσιο το 2007 στο Καραϊσκάκη, τώρα που ξαναβλέπω τη φάση, καταλαβαίνω πως το γκολ της Λάτσιο μάλλον δεν ήταν οφσάιντ. Πρόσεξε αυτό το στοπ-καρέ. Τώρα φεύγει η μπάλα από τα πόδια του παίκτη της Λάτσιο.

http://tinypic.com/view.php?pic=wa1vzl&s=8#.VBoUk5R_ucE

Kι εγώ μέχρι σήμερα πίστευα πως υπάρχει οφσάιντ, αλλά ξαναβλέποντας το γκολ της Λάτσιο, μάλλον κανονικό ήταν.

Και για'σένα ισχύει αυτό, αλλά και για όλα τα παιδιά που γράφουν εδώ ή σκέφτονται να γράψουν. Γράψτε ό,τι θέλετε, όπως θέλετε, ακόμη κι αν διαφωνείτε. Δεν παρεξηγούμε τίποτε. Δεν ανοίξαμε το site για να συμφωνούμε με όλους για όλα τα πράγματα. Αν θέλετε να πάρετε μέρος, κάντε το έστω και σε θέματα που οι απόψεις μας είναι μέρα με τη νύχτα.

Εικόνα olympiakaraga7te

Εγινε αδερφε, με τα αλλα που λεω ποια ειναι η γνωμη σου;
Επισης στο σαν σημερα 17/9 καταλαθως γραψατε 17/6... αν μπορειτε αλλαξτε το και επειδη εγραψα το ιδιο σχολιο δυο φορες σβηστε το ενα απ' τα δυο γιατι ειναι ολοιδια. Το πισι μου τα εχει παιξει. Καληνυχτα!

Εικόνα savvas gridlock

Από άποψη σκορ, σίγουρα το 6-2 επί της Λεβερκούζεν το 2002 είναι η μεγαλύτερη νίκη μας στο Τσου Λου. Αυτό είναι το αντικειμενικό και δεν αμφισβητείται. Από εκεί και πέρα, ως προς το ποια νίκη μας είναι η πιο σημαντική, κάτι καθαρά υποκειμενικό, για'μένα είναι η προχθεσινή επί της Ατλέτικο. Δεν είναι μόνο το ότι κέρδισες την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του Τσου Λου. Είναι το ότι σου'ρθε πολύ φορμαρισμένη και με σούπερ ανασταλτική λειτουργία, αλλά εσύ της έριξες 3 μπαλάκια. Αμέσως μετά είναι η περυσινή μας νίκη επί της Γιουνάιτεντ και η νίκη επί της Λίβερπουλ το 2004. Για'μένα, ξαναλέω, καθαρά υποκειμενικά.

Για το τι θα γινόταν με τη Μακάμπι στην Κύπρο το 2002 αν είχαμε διαιτησία 50-50, απάντησα στο ''Σάββα Γαύρο''. Σε ματς που χάνεις 3-0, δεν στέκει να μιλάς για διαιτησία ως προς το αν σου στέρησε το αποτέλεσμα. Να γκρινιάζεις που σε έσφαξε, ναι. Να λες ''αν δεν με έσφαζε θα κέρδαγα'', όχι, εφόσον έφαγες 3.

Στον όμιλο της περιόδου 2001-02, είχαμε μόλις μία νίκη επί της Λιλ κι ένα ''χ'' με την Ντεπορτίβο στην πρεμιέρα. Με τη Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ ήμασταν μέτριοι προς κακοί, με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφφορντ ήμασταν καλοί ανασταλτικά για 80 λεπτά (όχι πολύ καλοί, γιατί η Γιουνάιτεντ έχανε πολλά και ο Ελευθερόπουλος είχε κατεβάσει ρολά) και ανύπαρκτοι επιθετικά σε όλο το ματς, με τη Λιλ στη Γαλλία ήμασταν απερίγραπτα κακοί και με τα δεύτερα της Ντεπορτίβο στο ΟΑΚΑ ήμασταν τραγικοί. Υπήρχαν ελλείψεις στο ρόστερ μας, αναμφίβολα. Στην αμυντική μας γραμμή ήμασταν τουλάχιστον ανεπαρκείς για τα ευρωπαϊκά στάνταρ. Πληρώσαμε όμως και την ανύπαρκτη τακτική από τον πάγκο μας στην προσέγγιση αυτών των παιχνιδιών. Στη Γαλλία και στο ΟΑΚΑ με την Ντεπορτίβο ο sir Takis έκανε εγκλήματα. Τέλος, κι εγώ γούσταρα να λέω τότε μέσα στην οπαδική μου παράκρουση ''αν δεν έριχνε τους Δίδυμους Πύργους ο Οσάμα, θα γινόταν το ματς με τη Γιουνάιτεντ κανονικά και θα τους κερδάγαμε στο ΟΑΚΑ'', αλλά αυτό είναι περισσότερο ευχή. Ειδικά με εκείνη τη Γιουνάιτεντ του Βερόν, του Γκιγκς και του Μπέκαμ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ντεπορτίβο-Ολυμπιακός και Μπερμούδες. Κάτ τέτοιοι μαλάκες "Ολυμπιακάρες" δεν άφησαν τον Μπερμούδες, τον Ουαντού κ.α. να νιώσουν τον Ολυμπιακό. Τους έκαναν να φύγουν αναθεματίζοντας. Και τώρα οι ίδιοι το παίζουν Ολυμπιακάρες. Γαμώ τις μάνες σας πατσαβούρια.

Ολυμπιακός-Σάλκε. Από εκείνον τον αγώνα μου 'χει μείνει η αίσθηση πως οι Γερμανοί θα έβαζαν γκολ ό,τι ώρα ήθελαν. Δυστυχώς...

Εικόνα Chief Bromden

Και με τον Καψή ρε Θωμά τα ίδια έγιναν, πόλεμος από την κλίκα...
Το αν πραγματικά αξίζει κάποιος να παίζει ή όχι θα πρέπει να το αποφασίζει ο προπονητής και κανένας άλλος. Κάτι ξέρει ο Μίτσελ που τις κόβει νωρίς της παρανυχίδες γλυκά με το ψαλιδάκι (Τζιμπούρ,Αμπντούν, Αβραάμ), ξέρει πως αν αργήσει πάει ολοταχώς για ακρωτηριασμό...
Στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Ντεπορτίβο ο Μπερμούδες πήγε να τον «αρπάξει» τον Ελέ, πλήρωνε και αυτό στην συνέχεια...
Για τον κακομοίρη τον Ουαντού είχαν κυκλοφορήσει απίστευτα πράγματα, μαρτύρια τραβούσε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, αν ισχύουν όσα ακούστηκαν για τον καημένο τον Ουαντού είναι για σκότωμα μερικοί. Με ποιο δικαίωμα συμπεριφέρονται έτσι σε παίχτη του Θρύλου; Για σκότωμα σου λέω. Ο Μιτσέλαρος, αυτός ο καβλέας με τη μεγάλη ψωλή, είναι πανέξυπνος. Και τα κάνει όλα με διακριτικότητα ο μπαγάσας. Σιγά μην αφήσει τα μαλακισμένα να του χαλάσουν την ομάδα. Βρε ουστ! Καλά, άμα ήταν τότε προπονητής θα είχε πλακώσει στο ξύλο πολλούς Ολυμπιακάρες. Αν προλάβαινε δηλαδή και δεν τον έδιωχνε ο Σώκρατες... Είπαμε, να λέμε και τα στραβά...

Εικόνα john

Θεωρώ αδιανόητο το οτι κάποιοι συγκρίνουν την φετινή νικη μας με τη νικη επι της Λεβερκουζεν το 2002.Τοτε το παιχνιδι ηταν ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΑ.Αυτο που λένε ΡΟΚ.Η μπάλα πανω κάτω,δεν υπάρχουν θέσεις ούτε τακτική στο γήπεδο,ηταν ενα παιχνιδι απο αυτα που δεν εξηγούνται ποδοσφαιρικά.Τακτικα δεν υπήρχαμε εκείνη τη χρονια κσι αυτο φάνηκε ξεκάθαρα στις ξεφτιλες απο τις ΜΑΚΑΜΠΕΣ αργότερα.

Αντίθετα φετος η νικη ηταν τεράστια γιατι με απλά λόγια ηταν νικη του ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΙΤΣΕΛ που αριστευσε στην τακτική προσέγγιση του ματς ,στην επιλογή παικτών,σε ολα, πράγμα που δεν θυμάμαι να εκανε ο Λεμονής το 2002 .Τα λεω λάθος?

Εικόνα ΔΙΑΣ

γιαννη ειναι η μεγαλύτερη νικη από άποψη σκορ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΞΙΑ ή ΔΥΣΚΟΛΙΑ. και αναφέρεται στη φάση των ομίλων και όχι σε προκριματικά. Εννοείται ότι η νικη επι της Ατλέτικο είναι η μεγαλύτερη νίκη ελληνικής ομάδας ever. Αυτό έχει γραφτεί ήδη

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140916/san-simera-169

Εικόνα savvas gridlock

Eγώ συμφωνώ.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Ναι,τα λες.

Στο 6-2 με την Λεβερκούζεν δεν υπήρχε κανένα ΡΟΚ και πάνω κάτω η μπάλα. Υπήρχε καθολική υπεροχή του Ολυμπιακού. Το 0-1 της Λεβερκούζεν γίνεται κόντρα στην ροή από..σέντρα που πνίγει ο Ελευθερόπουλος. Ακολουθεί στο καπάκι η μία και μοναδική ευκαιρία της Λεβερκόύζεν. Από εκεί και πέρα μονόλογος και 5-1. Το 5-2 με ανύπαρκτο πέναλτι,ξανά ο Ολυμπιακός μπροστά,6-2 με φάουλ του Ζέτεμπεργκ και ευκαιρίες με Αλεξανδρή και για 7ο.
Επιπλέον,καθολική υπεροχή είχαμε και στο δεύτερο ματς,το εκτός έδρας με την Μακάμπι στην Κύπρο,όπου στην ουσία παίζαμε εντός έδρας με 12.000 κόσμο. Ανύπαρκτο πέναλτι από το Ιταλικό κοράκι στην Μακάμπι στο 0-0 - πιο ανύπαρκτο δεν γίνεται - και 1-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου,ευκαιρίες εμείς,δεν μας δίνει καθαρό πέναλτι και με 2 αντεπιθέσεις απο το πουθενά του Αγεκμπένι μας κάνουν 3-0. Δεν υπάρχει αυτό το ματς πουθενά. Το 0-2 έγινε 3-0 από φοβερά διαιτητικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και ατυχία . ΣΦΑΓΗ και ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ μαζί.
Αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε αυτό το ματς,όπως και δικαιούταν ασυζητητί, ήταν και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση.
Στα 2 πρώτα ματς,έξι πόντους και η Λεβερκούζεν 0 . Την 6η αγωνιστική στην Ριζούπολη θα ερχόταν μια παντελώς αδιάφορη Μακάμπι και θα πηγαίναμε στους 9 πόντους. Μας αρκούσε στο εκτός με την Λεβερκούζεν να υπερασπιστούμε το 6-2 της Ριζούπολης και ήμασταν στην επόμενη φάση. Η Λεβερκούζεν πέρασε με 9 πόντους.
Επίσης,αν είχα τους 6 πόντους που δικαιούμαι στα 2 πρώτα ματς, στο εντός με την Μάντσεστερ Γ δεν θα έπαιζα φουλ επίθεση,θα μου έφτανε και ο πόντος.
Με λίγα λόγια,δεν υπάρχει καμιά ξεφτίλα. Υπάρχει διαιτητική ΑΛΗΤΕΙΑ που άλλαξε όλη την πορεία του ομίλου. Στα εξηγώ και κατάλαβε.

Εννοείται πως οι νίκες με Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γ είναι οι μεγαλύτερες στην ιστορία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά ακολουθούν Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ και μετά η Λεβερκούζεν.

Υ.Γ Το ματς στο Μάλμε είναι το πιο ΔΥΣΚΟΛΟ του ομίλου.

Εικόνα savvas gridlock

Σίγουρα υπάρχει αλητεία από τον Ιταλό διαιτητή στο ματς της Κύπρου με τη Μακάμπι το 2002, αλλά πέραν αυτού, υπάρχουν δύο τραγικές εμφανίσεις με τη Γιουνάιτεντ και μία απερίγραπτα κακή εμφάνιση με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Κρίνοντας αυτά τα 3 ματς, δεν ξέρω κατά πόσον μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση, γιατί μία εκ των δύο αυτών ομάδων έπρεπε να βάλουμε κάτω για να περάσουμε.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Με 6 πόντους στα 2 πρώτα ματς και η Λεβρκούζεν 0 ,το παραμύθι τελείωσε. ΒΙΔΩΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Είναι καθαρή ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ. Στο Ολν τράφορντ ήταν δεδομένο ότι θα χάσουμε,είτε με 1-0 είτε με 4-0, και βοήθησε στο τελικό 4-0 ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ζε ελίας με την κόκκινη που πήρε στο κέντρο του γηπέδου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ στην Ριζούπολη με την Μάντσεστερ. Μας έκαναν 0-2 με τρεις φάσεις, 2-2 με τον Λάμπρο Χούτο και το 2-3 στο 84 με τον Σκοουλς. Με την Λεβερκούζεν ΝΑΙ,ήμασταν τραγικοί. Το 2-0 στο 90 με πέναλτι.

Παίρνοντας την ΝΙΚΗ που μας ΕΚΛΕΨΑΝ με το έτσι και το θέλω στην Μακάμπι, περνούσαμε όπως και αποδείχτηκε.

Λ-Η-Σ-Τ-Ε-Ι-Α και χωνέψτε το.

Εικόνα savvas gridlock

Yπήρχε σφαγή στην Κύπρο, αλλά χάσαμε 3-0. Το να χάνεις 3-0 και να λες ότι φταίει η διαιτησία, δεν στέκει. Το πέναλτυ πάνω στον Αλεξανδρή που δεν δώθηκε είναι στο 2-0, όχι στο 1-0. Ακόμη και 50-50 να ήταν η διαιτησία, είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίζαμε. Από εκεί και πέρα, αν θες να θυμηθείς το κλίμα που υπήρχε μετά την εντός έδρας από τη Γιουνάιτεντ στη Ριζούπολη το 2002, δες το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή της Θύρας 7 αμέσως μετά τη λήξη του ματς. Έβραζε ο κόσμος.

https://www.youtube.com/watch?v=odtup_lPZ7Y

Εικόνα Σάββας Γαύρος

2 πέναλτι έγιναν στο ματς με Μακάμπι. Αλλά η ΣΦΑΓΗ η μεγάλη είναι το ΜΟΥΦΑ που δίνει στο 0-0 στην Μακάμπι και αλλάζει ολόκληρη την μορφή του αγώνα. Και το αν θα κερδίζαμε πρακτικά δεν θα το μάθουμε ποτέ,γιατί τα 2 πέναλτι σε εμάς ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ. Είναι καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος,είναι καθαρή αλλοίωση ροής του ομίλου.

Εικόνα olympiakaraga7te

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ. Η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ 2-0 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 90 ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ. ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Χαίρομαι που δεν έχεις μνήμη χρυσόψαρου και έχεις γνώση της ιστορίας. Ένα μόνο. Την ΔΕΥΤΕΡΗ θέση μας κλέψανε,άρα και την πρόκριση.

Εικόνα olympiakaraga7te

Ομως φιλε Σαββα γιατι ειναι τραγικη εμφανιση το 2-3 με τη Μαντσεστερ; Οχι μονο τους κοιταξαμε στα ισια αλλα αξιζαμε βαση αποδοσης στον αγωνα αυτο και την ισοπαλια! Στο Ολντ Τραντφορντ θα συμφωνησω αλλα ηταν ματς οπου δεν ηταν μεσα στο προγραμμα να παρουμε βαθμο/βαθμους.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Στο πρώτο κατά το 30 έγινε το "πέναλτι",όπως καθόμασταν δεξιά. Γράψε λάθος.