Ούτε σεντ στις πατσαβουρες



Χθες ήταν μια γεμάτη μέρα από αθλητικά γεγονότα και ειδήσεις. Μάλιστα είχαμε και γεγονότα διαπλέκονται αθλητισμός και ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ.
Για να μη πολυλογούμε, χθες, είχαμε  ένα «ντέρμπι» στο βόλει ( τώρα τι ντέρμπι είναι αυτό που ο ένας από τους δύο καταγράφει 18  ΦΑΠΕΣ για ΤΕΣΣΕΡΑ συνεχόμενα χρόνια, αυτό το ξέρουν οι ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που είναι καλοί «νονοί»).

Είχαμε το ντέρμπι που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου, μεταξύ παναθηναικούλη και Κέρκυρας. Τέλος, είχαμε ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ από μπράβους του ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας, μπας και «πειστούν» τελικά οι αρμόδιοι, ότι  είναι απαραίτητο, προκειμένου να κατασκευαστεί το γήπεδο της διακορευμένης προσφυγοπούλας, να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ένα τμήμα του Άλσους στα Φιλαδέλφεια. Εννοείται ότι σε σοβαρές χώρες (όχι απαραίτητα με κοινοβουλευτική Δημοκρατία), θα είχαν συλληφθεί ήδη, ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ΜΑΦΙΑΣ, και τα πολιτικά τσιράκια του, που τον καλύπτουν και «θέτουν τα πάντα στο αρχείο». Εκτός αν αφορούν το ΘΡΥΛΟ, οπότε εκεί αρχίζει ο «πρόλογος».

Σήμερα λοιπόν, κάποιοι θα διαθέσουν 1.30 ευρώ για να ενημερωθούν για τη χτεσινή αθλητική κίνηση. Εμείς τους συμβουλεύουμε να κρατήσουν τα χρήματα για κάνα πεινασμένο μέρες που είναι.  Στις πατσαβούρες ούτε πεντάλεπτο.

Για να δούμε τα σημερινά τους πρωτοσέλιδα σε σχέση με τα αντίστοιχα δικά τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ μέρες πριν.



Η εκδιδόμενη από τον «Εργολάβο», πριν ΤΕΣΣΕΡΙΣ μέρες, μετά τα ΝΤΟΡΤΙΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ, διαπίστωνε ότι «δεν μπορούν τα παλικάρια». Σήμερα προβάλει τα πράσινα χαμόγελα με τα οποία κλείνει το έτος για το «σπρωγμένο» κωλοσωματείο Αμπελοκήπων. Για το «ντέρμπι» του βόλλει, στην τελευταία γραμμή με γραμματοσειρά vazelo_arial_normal μεγέθους 1, απλά αναφέρεται το σκορ. Τα πουσταριά που σουλατσάριζαν στο γήπεδο και έφτυναν τους αθλητές δεν τα είδαν.  
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141223/prasines-lagokotes-stin-kypseli-opoy-araze-o-stolos

Για τους τραμπούκους του ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ;
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141223/aganaktismenoi-polites-sta-filadelfeia

Ούτε αυτούς τους είδαν! Κάποιοι έκαναν «ντου» στο δημοτικό συμβούλιο, τσακώθηκαν, έχουμε και τέσσερις τραυματίες, αλλά στη γιορτή της ΑΕΚ, ο Δέλλας βλέπει φως στο τούνελ σε έξι μήνες. Έτσι μας έλεγαν και για το μνημόνιο και έχουν περάσει πέντε χρόνια …


 
Η εκδιδόμενη από τη χαβούζα της Δαβάκη (τραγικές περιβαλλοντικές συνθήκες στη περιοχή και υποβάθμιση) του διακεκριμένου ΦΟΡΟΦΥΓΑ , τέσσερις μέρες πριν, το είδε το «ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ» του παναθηναικούλη.  Σήμερα, και αφού ξεγυμνώθηκε, τον είδε «νέο και ωραίο»! πως λέγονται να δεις αυτοί που «φτιάχνονται» με νεαρά αντρικά σώματα…. Προβάλλεται επίσης η άποψη του ΦΟΡΟΦΥΓΑ , που εκφράστηκε μπροστά σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση τριάντα ανθρώπων, ότι ο πουθεναικός των δύο βαθμών στην Ευρώπη, ο εκπορνευμένος από κάποια Εστορίλ, είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα! Ο γιατρός που του χορηγεί τη φαρμακευτική αγωγή πρέπει να το ξαναδεί το θέμα.

Το «ντέρμπι» του  βόλει, κι αυτή η κολωφυλλάδα, στον πάτο το έχει  (του πρωτοσέλιδου μη πάει αλλού το μυαλό σας), αλλά σε αντιδιαμετρική θέση από την άλλη του εργολάβου και με bold. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας, «ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ» απλώς, μεταξύ φίλων της ΑΕΚ και δημοτικών  συμβούλων. Ίσως και να τους έδειραν τους αεκτζήδες. Δε διευκρινίζεται



Η άλλη πατσαβούρα του Vergis, πρέπει να είναι  η μεγαλύτερη προμηθεύτρια σανού. Πριν ΤΕΣΣΕΡΙΣ μέρες «ΝΑΥΑΓΙΟ» ο πουθεναικός, σήμερα «ΑΓΡΙΑ ΝΙΑΤΑ»! Τέτοιες μεταμορφώσεις ούτε η Μπάρμπι  Ραπουνζέλ, που είναι η αδυναμία του Βασιλάκη. Προβάλλεται και το πάρτι παιχτών και 2500 – 3000 λαγών που βρέθηκαν χτες στο Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου. Γιορτάστηκε η τρίτη θέση, πέντε και τέσσερις βαθμούς πίσω από παοκ και ΘΡΥΛΟ. Λογικό…  Κι ο Βέργης στον πάτο το έχει «ντέρμπι» του Βόλει. «ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ». Δηλαδή παίζει, τα επεισόδια να τα έκαναν και γαύροι έτσι; ΡΕΤΑΛΙΑ της δημοσιογραφίας!
Τους μπράβους του ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ σχεδόν τους υπερασπίζεται! Για το ΞΥΛΟ φταίει η στάση του Δήμαρχου Βασιλόπουλου! Ξεφτιλισμένοι!

Τυχαίο πάντως δεν είναι, ότι  σήμερα μας δείχνουνε τον ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ και οι τρεις (του πρωτοσέλιδου… μη τα ξαναλέμε…). Πρέπει να πόνεσε η χτεσινή βεντούζα.



Ρεσιτάλ και μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία σήμερα, έχει η ΜΟΛΟΧΑ. Σοβαρά  τώρα, όταν μιλάει ο Παυλάκης ο Τσίμας για «ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ» πρέπει όλοι να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας. Ο άνθρωπος που ξεκίνησε από την ΚΝΕ, το Ριζοσπάστη, τον 902, έγινε υμνητής του Σημίτη και του Κωστάκη του συζύγου κάποιας Νατάσσας, και οπαδός των αγώνων ταχύτητας ΦΟΡΜΟΥΛΑ - 1, που ο φίλος του ο Χριστοφοράκος της Siemens φρόντιζε να παρακολουθεί, και τελικά μέγας ΥΜΝΗΤΗΣ του Μνημονίου και της πιο ξεφτιλισμένης κυβέρνησης που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα.

Αυτοί είσαστε .. Μια ζωή ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ !

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Έβγαλε ανακοίνωση ο ερασιτέχνης ανύπαρκτος και μεταξύ άλλων μιλάει για τις δηλώσεις ντιάσκοφ, οτι δήθεν εξεθείασε την ατμόσφαιρα του γηπέδου κτλ. και ότι έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη δικιά μας ανακοίνωση. Ειρωνεύτηκε, δε, τη διοίκηση μας, ότι δήθεν λόγω άγνοιας αγγλικών τους διέφυγαν (αστείο Παναθηναϊκού επιπέδου).
Αν κάποιος δεν μπει στον κόπο να δει τις δηλώσεις, με δεδομένη τη σιγουριά του κειμένου τους και με ενδεχόμενο, ότι ο αθλητής ειναι ξένος και μπορεί να μην εχει παρει γεύση της αντιπαλότητας, μέχρι που τους πιστεύει..
Εντάξει, είναι απίστευτο πως κάνουν το άσπρο μαύρο, χωρίς καμμία τσίπα και ντροπή. Πραγματικά απίστευτο:

http://m.gavros.gr/app.html#article?id=87175

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΑ

-----------------------------------------------------

http://www.soccerplus.gr/article/50785-den-forane-pantelonia-osoi-den-pa...

Αν τραβήξουμε τη γραμμή για το σύνολο, ο Μαρινάκης έχει βγάλει λεφτά από τον Ολυμπιακό!

Διότι η ιδιοκτησία του Ολυμπιακού τον βλέπει σαν επιχείρηση. Αρμέγεται ο Ολυμπιακός από τον ιδιοκτήτη του. Είναι ένας στυγνός επιχειρηματίας, ο οποίος με πρόφαση ότι αγαπάει τον Ολυμπιακό, βγάζει δεκάδες εκατομμύρια από αυτόν!

Μπαμπέσικα εμφανίζουν και τα οικονομικά τους.

Δήθεν βάζουν χρήματα, δήθεν επενδύουν. Στην πραγματικότητα, βγάζουν λεφτά! Αυτή η απίστευτη υποκρισία ότι βάζουν λεφτά, ενώ βγάζουν…

Ασχέτως εάν είμαστε από άλλους κόσμους με τον κ. Σαββίδη, έχει βάλει χρήματα και δεν έχει πάρει τίποτα. Ισχύει το ίδιο για τον Μαρινάκη; Για δείτε τι έχει κάνει. Ο λαϊκισμός και η ψευτιά κάποια στιγμή σκάνε και αποδεικνύεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός".
-----------------------------------------------

ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΙΤΙ - ΦΑΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ απολύτως.

Εικόνα Red Rhodes

Φίλε μου η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι καραστημένη. Δόθηκε για το sdna.gr ιδιοκτησίας Β. Παπαθεοδώρου του γνωστού Πρασινοφρουρού. Εμένα μου φαίνεται ότι δόθηκε για να προμοτάρει ο τουϊτης και όλο το βαζελοσύστημα το νέο "αντικειμένικό" σαϊτ και να τσιμπήσουν οι κλάψες πανελλαδικός.

Εικόνα ΔΙΑΣ

αντε και του κανεις μηνυση. Θα εκδικαστει σε 5 χρονια, μπορει τοτε να μην ειναι καν ιδιοκτητης του βαζελου ή του ΣΚΑΙ. Και όλα αυτά αν δεν βρεθει εισαγγελέας να τη βαλει στο αρχείο τη μηνυση, που είναι της μόδας τελευταία. Μια καλή ιδέα θα ήταν (αλλα δεν ειμαι νομικός για να ξέρω αν μπορει να γίνει) να του κάνει αγωγή πχ σε αγγλικά δικαστήρια. Εκεί δεν θα ξέφευγε με τίποτα η λούγκρα. Ξαναλέω δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει και μου φαίνεται δύσκολο

Εικόνα REDNYC

ΔΙΑ ΑΣ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ - ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ!!!!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο τουιτις ειναι "μπροστινος" επειχειρηαμτικων συμφεροντων που εχουν κοντρα με τον μαρινακη. εδω ειναι καταδικασμενος για φοροδιαφυγή και ομως του επιτρεπεται να εχει καναλι εφημεριδες και ομαδα. Τα επομενα λιγα χρονια θα θυμομαστε τον αλαφουζο και θα γελαμε. οι βαζελοι παλι θα κλαίνε... Παντως με μια μηνυσουλα θα σφίξουνε τα γαλατα. Οι ισολογισμοί της ΠΑΕ ειναι δημοσιευμενοι και δεν θα δθσκολευτουν οι διακστες καθολου να του σβουρίξουν άλλη μια ΦΑΠΑ

Εικόνα RED HELL

Τα χαμε ολα βγηκε και η κινητη διαφημηση του οτριβιν(ο μυταρας ο καραφλας)να την πει στον Μιτσελ.Νευριασαν λεει που αδικηθηκαν παλι και μας τρομαζουν επειδη ειναι στην κορυφη.Καναμε βεβαια και εμεις τη μαλακια και χασαμε απο τα πτωματα.Τελος παντων ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

Εικόνα kg

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

17/12/14 Τετάρτη

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6.590
LIVE SPORT 4.620
SportDay 4.490
GOAL NEWS 4.410
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2.750
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΩΡΑ 2.290
ΓΑΥΡΟΣ 1.750
Η ΠΡΑΣΙΝΗ 1.730
Η ΓΑΤΑ 1.300

ΣΥΝΟΛΟ.........29.930

πηγη...ΑΡΓΟΣ

Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Ο ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ..Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α.. ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ...ΑΛΛΑ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ!

Εικόνα apostolos gaganis

Γρρρ...Γαβ! Γαβ! Τί θα γίνει με σένα τελικά; Θα ετοιμάζω ανάρτηση και θα τρέμω μήπως με προλάβεις; Πάλι γράψε - σβύσε είχαμε, με το ίδιο περίπου θέμα... Πρέπει να τηλεφωνιόμαστε μου φαίνεται πρώτα...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Κύριε Απόστολε νομίζω επιβεβαιώνονται οι φόβοι..

Εικόνα ΔΙΑΣ

αποστολε δε θα σου πω αυτα που λενε κατι πισωκινητοι του κωλονακιου για τα μεγαλα πνευματα κλπ. ροζ κορδελακια. θα σου πω (επειδη ειμαι και μετριοφρων) οι μεγαλοι ΓΑΥΡΟΙ συναντιουνται! χαχαχαχαχα την εχουμε ψωνισει χρονιαρες μερες!
Ανεβαζε οτι εχεις ετοιμασει και ας υπαρχει και κοινος τοπος. δεν τρεχει τιποτα. παντως ουτε τα τηλεφωνηματα μας σωζουν. γυρισα ξημερωματα, ειδα τα πρωτοσελιδα και αρχισα να σκαρωνω.
Βαζελακια σε κολαδικα της "εδρας σας" τριγυριζα. Ψαχτείτε .....

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Κάτσε να σου πω που πήγες, ξεκίνησες από 3ώροφο, έκανες στάση σε ΓΑΔΑ και μετά πέρασες απέναντι στη 13..

Εικόνα ΔΙΑΣ

χαχαχαχαχα μη θες να γραψω δημοσια τη γνωμη μου για τα τρια γεωγραφικά σημεία που αναφέρεις.... εκει τριγυρω παντως εχει πολλα κοριτσια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Έχουν γνώση οι (ερυθρο)φύλακες!
Παλιά μάρκα δημοφιλούς αυτοκινήτου?

Εικόνα ΔΙΑΣ

ακριβως! χαχαχαχαχαχα