Εξαθλίωση είναι ο Παναθηναικούλης και τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ οι προπαγανδιστές του



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Έπεσε το μάτι μας σε ένα από τα δεκάδες εμετικά πράσινα sites.
 
Καταρχήν έχει τον ψεύτικο τίτλο «ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ».  Τι «όλα πράσινα» ρε οίκοι ανοχής; Ποδόσφαιρο, Μπασκετ, Βόλλευ, Πόλο, κολύμβηση, Στίβος, Πίγκ Πογκ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! Μόνο στο soft porn και στο hard core διακρίνεστε.
 
Το κείμενό τους τιτλοφορείται «ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ» και αναφέρεται στο Βαγγέλαρο Μαρινάκη. Αυτόν που συνεχίζει τον ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, μετά τον ΤΙΤΑΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ.
 
Πριν από έναν χρόνο περίπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο ειδώλιο απέναντι σε πέντε κακουργηματικές πράξεις και τιμωρήθηκε με τριπλό περιοριστικό όρο. Σήμερα, αποτελεί πλέον έναν από τους τέσσερις καναλάρχες της Ελλάδας…
1) ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση
2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση
3) ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο
4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης
5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Τα παραπάνω πέντε κακουργήματα δεν έχουν διαπραχθεί από κάποιον εγκληματία που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού. Αντίθετα, για αυτά απολογήθηκε ο… μεγαλοεπενδυτής και πλέον καναλάρχης, Βαγγέλης Μαρινάκης στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος αποφάσισε να επιβάλλει τριπλό περιοριστικό όρο στο αφεντικό του Ολυμπιακού.
Ο τελευταίος, όφειλε να καταθέσει το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ ως εγγυητική για να παραμείνει ελεύθερος, την ώρα που πρέπει να επισκέπτεται δύο φορές τον μήνα το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Τέλος, του έχει απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο (εδώ είναι το σημείο που γελάμε).

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, πέρα από εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και «Δήμαρχος» του Πειραιά, αποτελεί πλέον και καναλάρχη. Τι να πούμε εμείς τώρα; Εξαθλίωση, καληνύχτα Ελλάδα…
 
Καταρχήν γελοία βαζελάκια κάθε πολίτης που κατηγορείται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. Ακόμα και σε δίκη να παραπεμφθεί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ, έως ότου βγει η απόφαση του Δικαστηρίου.
 
Σε αυτή τη γελοία χώρα, που ο παναθηναικούλης είναι κομάτι του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΑ, ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ που ελέγχονται από την παναθηναική ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
 
Ξέρουμε ότι οι ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ σας αφήνουν αδιάφορους και τις εφαρμόζεται ανάλογα με το συμφέρον του κωλοσωματείου Γκύζη – Αμπελοκήπων.
 
Αφού λοιπόν είσαστε τόσο «ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ» , για πέστε μας τη γνώμη σας για αυτά :
 
 
1.Άγγελος Φιλιππίδης  - πρώην πρόεδρος του παναθηναικούλη
Την παραπομπή ενώπιον  του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προτείνει η εισαγγελέας Εφετών Μαρία Σουκαρά-Κατσικάρδη για 40 κατηγορούμενους, ανάμεσα τους γνωστούς επιχειρηματίες, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
 
Στην 1000 σελίδων πρότασή της η εσαγγελέας αναφέρεται στον πρώην επικεφαλής του ΤΤ 'Αγγελο Φιλιππίδη, σε πρώην στελέχη της Τράπεζας και στους επιχειρηματίες Δημήτρη Κοντομηνά, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Περικλή Λίβα, Δημήτρη Μπακατσέλο, Βίκτωρα Ρέστη, Κυριάκο Γριβέα και τη σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα, στους οποίους καταλογίζει σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να προκάλεσαν ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο, χρήματα που πιστώθηκαν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Μάλιστα κάποιες από τις πράξεις που τους καταλογίζει η εισαγγελέας Εφετών τιμωρούνται ακόμη και με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Συγκεκριμένα:
Αγγελος Ι. Φιλιππίδης για τις αξιόποινες πράξεις της α) απάτης από κοινού, υπό ιδιαζόντως επιβαρυντικές περιστάσεις, (ειδικότερες συνθήκες εγκληματικής δράσης, αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας), στρεφόμενη κατά του Δημοσίου, εκ της οποίας το όφελος που πέτυχε ή επεδίωξε ο δράστης ή η ζημία που προξενήθηκε ή οπωσδήποτε απειλήθηκε στο Δημόσιο, υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ, β) απιστίας από κοινού, εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, κατ' εξακολούθηση.
 
2.Ανδρέας Βγενόπουλος – πρώην πολυμετοχικός «10 Αμπράμοβιτς» στον παναθηναικούλη.
Την ποινική δίωξη εναντίον του Βγενόπουλου για δωροδοκία του πρώην κεντρικού τραπεζίτη της Κύπρου Χριστόδουλου Χριστοδούλου, αποφάσισε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Το δικαστήριο αποφάσισε να συνεδριάσει για να παραπέμψει την υπόθεση στο Κακουργιοδικείο στις 30 Σεπτεμβρίου ώστε να δοθεί χρόνος για επίδοση των κατηγορητηρίων στην Ελλάδα.
Κατηγορούμενοι εκτός του Βγενόπουλου είναι επίσης, ο στενός του συνεργάτης και διευθυντικό στέλεχος εταιριών του ομίλου MIG ακόμη και σήμερα Κυριάκος Μάγειρας, ο επίσης συνεργάτης του Μιχάλης Φόλες, ο εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας μέσω εταιρίας του οποίου φαίνεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο να έγινε ο χρηματισμός, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και η κόρη του Αθηνά. Παράλληλα κατηγορούνται και οι εταιρίες MIG, η Focus του Μιχάλη Ζολώτα και η A.C. Christodoulou.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι:
 
α. Συναλλαγές με αντιπροσώπους που υποδηλώνουν διαφθορά
β. Δεκασμός Δημοσίου Λειτουργού
γ. Ενεργός δωροδοκία οικείων δημοσίων αξιωματούχων
δ. Δωροληψία από οικείους δημόσιων αξιωματούχων
ε. Κατάχρηση εξουσίας
στ. Δόλος και κατάχρηση εξουσίας από δημόσιο αξιωματούχο
ζ. Αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
 
Η υπόθεση αφορά τη δωροδοκία του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστόδουλου Χριστοδούλου με ένα εκατ. ευρώ από την εταιρεία Focus του Ζολώτα, η οποία είχε διανειοδοτηθεί από τη Marfin-Λαϊκή με πάνω από 700 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Focus διαβίβασε τα χρήματα στην εταιρία του Χριστοδούλου με οδηγίες του Ανδρέα Βγενόπουλου και άλλων αξιωματούχων της MIG.
Δηλαδή η εταιρία του Ζολώτα λειτούργησε ως όχημα για να μεταφερθούν τα χρήματα στον κύπριο πρώην κεντρικό τραπεζίτη, αφού φαίνεται ότι από τα χρήματα που έπαιρνε ως δάνειο κάποια χρησιμοποιήθηκαν για τον χρηματισμό. Η δωροδοκία έγινε προκειμένου ο Χριστουδούλου ως κεντρικός τραπεζίτης να μην κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο όταν ο Βγενόπουλος και συνδεδεμένες μ’ αυτόν εταιρίες εξαγόρασαν περίπου το 20% της Λαϊκής Τράπεζας από την HSBC.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοδούλου είχε καταδικαστεί τον Οκτώβριο του 2014 σε πέντε μήνες φυλάκιση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τη μια πτυχή της υπόθεσης που αφορούσε το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της Κύπρου μάλιστα είχε παραδεχθεί έξι κατηγορίες που αφορούν αδικήματα φορολογικής φύσεως. Παράλληλα το δικαστήριο είχε επιβάλλει στην εταιρία του Χριστοδούλου A.C Christodoulou Consultants Ltd χρηματική ποινή ύψους 13.500 ευρώ. Ο Χριστοδούλου αποφυλακίστηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 2015.
Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος όπως και οι ελλαδίτες συγκατηγορούμενοί του θα κληθούν να παρουσιαστούν στο δικαστήριο. Αν δεν το πράξουν την ημέρα που έχει καθοριστεί, πράγμα που είναι πιθανό αφού ο Βγενόπουλος δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την τακτική των διεθνώς καταζητούμενων συνεργατών του Μπουλούτα και Φόρου τότε θα εκδοθούν εναντίον τους εντάλματα σύλληψης και θα υποβληθεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ελληνικές αρχές για την έκδοσή τους.
 
3.Νίκος Πατέρας – πρώην πρόεδρος του παναθηναικούλη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra News», κατά του Νικόλα Πατέρα αλλά και συγκεκριμένων εκκλησιαστικών παραγόντων, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον αρμόδιο εισαγγελέα, καθώς φέρονται να προχώρησαν στην αγοραπωλησία οικοπέδων – «φιλέτα» στην περιοχή της Βουλιαγμένης με αδιαφανείς διαδικασίες και με τίμημα που κρίθηκε από την έρευνα του ανακριτή ότι τελικά ήταν κατά πολύ χαμηλότερο από την πραγματική αξία των εκτάσεων αυτών.
Ο εφοπλιστής Νικόλας Πατέρας ήταν -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- αυτός που κατόρθωσε τελικά να γίνει ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου 2.3 χιλιάδων τ.μ. στη Βουλιαγμένη, αντί ποσού αξίας μόλις 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο μετά από καταγγελίες που προέκυψαν για το deal, η υπόθεση πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης.
Στο δημοσίευμα τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ήταν αυτό που ανέλαβε τη διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή, κατόπιν σχετικής εντολής του Εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση».
 
Αυτοί οι τρεις πρώην παράγοντές σας ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ σωρεία ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ! Δεν σας βλέπουμε τόσο ευαίσθητους….
Αλλά ας δούμε τον ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ… Αυτόν που σας βάζει να βάφετε κάγκελα και δε σας κολλάει και ένσημα….
 
 
Αυτός ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!! Να το ξαναπούμε να το κατλάβετε; 
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!
Έχει επίσης ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, από τα δικαστήρια της Βενεζουέλας, σε πρόστιμο μαμούθ 160 εκατ. δολαρίων, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των θαλάσσιων ασφαλίσεων, λόγω της γνωστής υπόθεσης  της ανυπολόγιστης οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε πριν από 18 χρόνια το δεξαμενόπλοιο «Νήσος Αμοργός» στη λίμνη Μαρακαΐμπο.
 
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ …. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ….
 
Δεσμεύθηκε κινητή και ακίνητη περιουσία του Αλαφούζου,  με απόφαση του ΚΕΦΟΜΕΠ ύστερα από εντολή του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου.
Η δέσμευση προέκυψε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που αφορά στα 65 CD τα οποία περιέχουν στοιχεία για πάνω από ένα εκατομμύριο Eλληνες φορολογουμένους που πραγματοποίησαν συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ την περίοδο από το 2000 ως το 2012, σε συνδυασμό με καταγγελία σε βάρος του επιχειρηματία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος κλήθηκε από το ΚΕΦΟΜΕΠ να δώσει εξηγήσεις για ανακολουθίες που προέκυψαν από την έρευνα, αλλά φέρεται να μην κατάφερε να δικαιολογήσει ποσό που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η εντολή δέσμευσης από το ΚΕΦΟΜΕΠ εστάλη σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα.

ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ!
 
Πέστε μας τώρα ρε ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ… Πέστε μας τη γνώμη σας για τον Πρόεδρός σας τον «Εξυγιαντή»!
 
Περιμένουμε με αγωνία να του χαρακτηρίσετε…
 
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ :
 
ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ Η ΜΠΥΡΑ 13

Σχόλια

Εικόνα red777

χαιρετω τους συγγαυρους.εχω παρα πολυ καιρο να σχολιασω αν και διαβαζω τις νεες ειδησεις σε καθημερινη βαση.μια ερωτηση γιατι τα χω παρει.αληθευει οτι ο ολυμπιακος δεν πηρε εισητηρια με τον ηρακλη και δεν θα χει οπαδους του ολυμπιακου?οι βαζελοι και οι αεκτζηδες πως πηγαν εκτος εδρας?καποιος να μου απαντησει αν γινεται γιατι εχω εκνευριστει το διαβασα σε αρκετα σαιτ αλλα επειδη δεν τα εμπιστευομαι ρωταω εδω.αν κατι τετοιο δεν ισχυει παλι καλα αλλιως ειναι μεγα σκανδαλο.γιατι και οι αεκτζηδες χτες και οι βαζελοι την προηγουμενη βδομαδα οχι μονο πηγαν αλλα φορουσαν και διακριτικα των ομαδων του(βασικα μια ομαδα εχουν και λεγεται Α.Α.Σ("αντιολυμπιακος αντιαθλητικος συνδεσμος" αλλα για τους τυπους οι μεν εχουν πρασινα οι αλλοι κιτρινα και καλα οτι ειναι διαφορετικοι).

Εικόνα Aprosarmostos17

Έχει δηλαδή 50 εκατ € "μαύρα" ο καραφλός-πράκτωρ φιλόπαις καναλάρχης και τους βάζει να βάφουν κάγκελα στο τσαμπέ, τους μαζεύει χρήμα με συγκινητικούς τηλε-μαραθώνιους και πράσινες καρδούλες συμμαχίες;
Μιλάμε ο τύπος τους δουλεύει παπάτζα υψηλού επιπέδου και τα γίδια 13 την τρώνε αμάσητη...
Πως το είχε πει ο Ντίνος Ηλιόπουλος υποδυόμενος το λαμόγιο σε μια παλιά ελληνική ταινία; "Όσο υπάρχουν κορόιδα σε αυτή τη χώρα θα υπάρχουμε και εμείς"...

Εικόνα koropi48

Εξαιρετικό κακέ γαύρε. Να προσθέσω και το πολυτελές ιδιωτικό σκάφος του εφοπλιστή πατέρα, που για να μην πληρώνει φόρους, το είχε δηλώσει τουριστικό. Κλήθηκε εκ των υστέρων και πλήρωσε κάποιο ποσό. Λεπτομέρειες άγνωστες. Πρόστιμα και τέτοια, δεν νομίζω.

Εικόνα Spiros Legend

Σε κάνα μήνα ξεκινάει και η δίκη του σημερινού αντιπροέδρου της Παε Απατεωνιακός Χρήστου Παναγόπουλου... http://www.parapolitika.gr/article/378051/i-ora-toy-edolioy-gia-ton-hris... Φυσικά ό,τι τόσο καιρό ο Παο έχει ΥΠΟΔΙΚΟ αντιπρόεδρο (και καταδικασμένο με ΦΥΛΑΚΙΣΗ για συκοφαντική δυσφήμιση, τι πρωτότυπο για βάζελο,πρώτη φορά συνέβη...!) δεν βγάζει άχνα καμιά ταναπού και κανένα ΑΡΔοΜΜΕ... Έχει γίνει και σχετική ανάρτηση εδώ μέσα και γι αυτό το μπουμπούκι... http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151202/epistrefei-ston-pao-o...

Εικόνα MIKE.A

Επισις τραβουσανε στα δικαστηρια εναν ακομα προεδρο του ποα τον Γοντικα που ητανε στην ΕΡΤ και μαζι με αλλους ειχανε κανει κατι σκανδαλα εκει!
Οπως και γυρω στο 1980 η λιγο πιο πριν που καταδικαστηκανε οι Βαρδινογιαννηδες (ητανε στον ποα τοτε) για το μεγαλο σκανδαλο πετρελαιων που πληρωσανε εκατονταδες εκ. προστιμο που βεβαια δεν ηταν τιποτα μπροστα στα λεφτα που ειχανε βγαλει απο αυτη την παρανομια!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εδώ πάνε να γράψουν άρθρο ...έγκριτο και με ...σοβαροφάνεια οι λαγοί και το «εδώλιο» το γράφουν «ειδώλιο».

σύγγαυρε, μην λησμονείς και την περίπτωση αρπαγής του ρουμάνικου στόλου για τον οποίον έχει επίσης καταδικαστεί ο Αλχαβούζος κι ἅμα τῇ ἐμφανίσει επί ρουμανικού εδάφους συλλαμβάνεται!!!

Εικόνα Metanasths

Εξειρετικό το άρθρο αδελφέ Κακέ Γαύρε!!
Εδώ και μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση στην οποία ''σκόνταψα'' τις προάλλες για το μπουμπούκι τον κυρ-Γιάννη.
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2014/02/blog-post_1987.html

Εικόνα Guest Red

ρε φιλε μόλις τέλειωσα το
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160915/mpoympoyki-ioannis-al...
Κρίμα.. θα είχα πάρει στοιχεία... δεν πειράζει, θα ανέβουν πολλα ακόμα κέιμενα για τον ΤΟΥΙΤΙ