ΟΤΑΝ Η «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ» ΦΥΛΛΑΔΑ LIVE SPORT «ΞΕΧΝΑΕΙ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΒΟΛΕΥΟΥΝ



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της «αντικειμενικής»Live Sport,όπου όλως περιέργως δεν υπάρχει πουθενά η νίκη του Θρύλου επί του Παο με 3-1 σετ για την Α1 βολεϊ Ανδρών
 
 
 
 
Θα δούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη φυλλάδα «ξεχνάει» νίκη του Ολυμπιακού σε ντέρμπι στα αθλήματα του Ερασιτέχνη
Με τη συγκεκριμένη φυλλάδα έχει ασχοληθεί στο παρελθόν ο Σάββας.
 
 
Στις 11/11/2016,ο Θρύλος κέρδισε τον Παο με 14-4 στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρησης (πόλο) ανδρών
 
 
Στις 12/11/2016 δεν υπάρχει πουθενά στο πρωτοσέλιδο αυτή η νίκη. Σαν να μην έγινε ποτέ το ματς (Ο Νίκος Μπουρλάκης είναι ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
 
 
Το Σάββατο 12/11/2016,ο Θρύλος κέρδισε τον Παοκ με 3-1 σετ για την Α1 βολεϊ Ανδρών
 
 
 
Στις 13/11/2016 δεν υπάρχει πουθενά στο πρωτοσέλιδο αυτή η νίκη. Σαν να μην έγινε ποτέ το ματς.
 
 
Την Κυριακή 13/11/2016 ο Θρύλος κέρδισε τον Απόλλωνα Πατρών με 83-55 στο ΣΕΦ για την Α1 μπασκετ Ανδρών.
 
 
 
Την ίδια μέρα, ο βάζελος κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου με 80-65.Ενώ η «αντικειμενική» φυλλάδα έγραψε σε μια γραμμή τη νίκη του βάζελου, δεν έγραψε τίποτα για τη νίκη του πρωταθλητή Ολυμπιακού!!!
 
 
Στις 23/11/2016 ο Θρύλος κέρδισε με 3-2 σετ τον Παο για την Α1 βολεϊ γυναικών
 
 
 
Στις 24/11/2016 δεν υπάρχει πουθενά στο πρωτοσέλιδο αυτή η νίκη. Σαν να μην έγινε ποτέ το ματς
 
 
Στις 27/11/2016 ο Θρύλος κέρδισε με 74-43 τον Παο για την Α1 μπάσκετ γυναικών.
 
 
 
Στις 28/11/2016 δεν υπάρχει πουθενά στο πρωτοσέλιδο αυτή η νίκη. Σαν να μην έγινε ποτέ το ματς.
 
 
Και κάτι τελευταίο. Ας δούμε πως παρουσίασε η φυλλάδα τη νίκη του Θρύλου επί του Παο με 88-63 για την Μπάσκετ Λιγκ
 
 

Μα πόσο κόμπλεξ (και πόνος), πια;

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 - 12:03
 
Δεν θα γράψουμε πολλά. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους με αυτά που βλέπουμε καθημερινά.
Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Παναθηναϊκό με 25 πόντους διαφορά, σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης και οι "αντικειμενικοί" αξιολόγησαν την είδηση ως τη δεύτερη σημαντικότερη της χθεσινής ημέρας.
Ποιο ήταν το πρώτο θέμα; Μα... φυσικά, η νίκη της ΑΕΚ στη Λάρισα! Ναι, αλήθεια λέμε. Αν δεν έχετε δει το πρωτοσέλιδο, δείτε το...
Και προσέξτε: Δεν το λέμε επειδή κερδίσαμε. Είναι αδιανόητο να κάνεις δεύτερο θέμα ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, ένα από τα μεγαλύτερα ολόκληρης της Ευρώπης, πόσο μάλλον με την εξέλιξη που είχε.
Φανταζόμαστε, δεν θα είχε συμβεί το ίδιο αν (λέμε ΑΝ) το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού, ε; Δεν τα πιστεύουμε εμείς αυτά...
Μα πόσο κόμπλεξ (και πόνος), πια;
 
Τώρα αυτό λέγεται «αντικειμενική» δημοσιογραφία? Μάλλον αντιολυμπιακή θα την έλεγα. Μετά μην απορείτε που σας λένε ΑΡΔ
 
Υ.Γ.:Η ειρωνεία είναι ότι η μπομπολοφυλλάδα (Goal News) και η φυλλάδα Κοντομηνά (Sportday) έχουν και μια απλή αναφορά στα αποτελέσματα. Στη Live Sport,ούτε λέξη!!Μεγάλος και αβάσταχτος ο πόνος από του Αγκάμεζ το… ΚΑΡΦΙ !!!

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Η "αντικειμενική" φυλλάδα Live Sport ανήκει από σήμερα κι επίσημα στο τσιράκι του λαθρέμπορα Μελισσανίδη, δηλαδή στον όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη(που έχει τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Espresso", "Εστία", "Ορθόδοξη Αλήθεια").

http://www.sport24.gr/media/pwlhthhke-h-live-sport.5098566.html

"Στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούσε εδώ και λίγο καιρό περί επικείμενης αλλαγής στην ιδιοκτησία της "Live Sport".

Κάτι που έγινε οριστικά πράξη, σήμερα και η αθλητική εφημερίδα περνάει υπό τη… σκέπη της εταιρείας Δημοκρατικός Τύπος Α. Ε. του Γιάννη Φιλιππάκη. Ο όμιλος εκδίδει επίσης τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Espresso", "Εστία" και "Ορθόδοξη Αλήθεια".

Η μεταβίβαση είναι οριστική και οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα… μετακομίσουν στα γραφεία του ομίλου, στο Παγκράτι. Μέχρι αύριο Τετάρτη δε, καλούνται να έχουν υπογράψει τη λύση της συνεργασίας τους με την… παλιά εταιρεία, την αναγνώριση των δεδουλευμένων τους (καθώς υπάρχουν, κλιμακωτά, αρκετά οφειλόμενα) από τη νέα εταιρεία και φυσικά τη σύμβαση με τη Δημοκρατικός Τύπος Α. Ε.

Για τα δεδουλευμένα, η πρόταση αποπληρωμής από πλευράς Φιλιππάκη είναι σε 12 ισόποσες δόσεις εκτός κι αν τα ποσά είναι μικρά και θα καλυφθούν νωρίτερα.

Nίκος Μποζιονέλος"

Διευθυντής της θα είναι ο πρώην υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ, ο "αντικειμενικός" Βασίλης Βέργης.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και σήμερα η "αντικειμενική" Live Sport έγραψε στο πρωτοσέλιδο της για τη χθεσινή νίκη του βάζελου επί της Αεκ με 77-68 για την Α1 μπάσκετ ανδρών,αλλά "ξέχασε" για ακόμα μια φορά να γράψει για τη νίκη του Θρύλου επί του Ρεθύμνου με 83-58,σε ματς που έγινε την ίδια μέρα!!!Σαν να μην έγινε ποτέ το ματς.Μεγάλο το κόμπλεξ.
Οι άλλες 2 "αντικειμενικές" έγραψαν και για τα 2 παιχνίδια
Ωραία "αντικειμενική" δημοσιογραφία

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επί τη ευκαιρία,στη συγκεκριμένη φυλλάδα εκδότης είναι ο Μανώλης Γαλανάκης,διευθυντής ο Γιάννης Μηνδρινός και αρχισυντάκτης ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στέφανος Κούμπης(θέση στη φυλλάδα την οποία είχε ο νυν διευθυντής του Αλαφουζικού ΣΠΟΡ FM,ο Αεκτζής Γιώργος Κοσμάς).

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και ιδιοκτήτες της Live Sport από την αρχή της οι Γιάννης Λάβδας και Γιώργος Βογιατζίδης.
http://anasigrotisi.blogspot.gr/2018/01/live-sport.html

"Μύθοι και αλήθειες για τη «Live Sport»!

Οι απλήρωτοι της "LIVE SPORT" τρέφονται με υποσχέσεις...

Εδώ και καιρό οι εργαζόμενοι στην αθλητική εφημερίδα «Live Sport» περιμένουν τα δεδουλευμένα τους, που αγγίζουν τους έξι μήνες. Όσοι δε αποχώρησαν τους τελευταίους μήνες, τρέφονται με τις… υποσχέσεις για τα όσα, λίγα εν συγκρίσει με τους παραμείναντες εργαζόμενους, τους οφείλονται.

Η ιδιοκτησία (Γιάννης Λάβδας και Γιώργος Βογιατζίδης) διαρρέει ότι υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον, στην τελευταία ενημέρωση μάλιστα έκαναν λόγο για τον Γιάννη Φιλιππάκη. Αλλά δεν εγκρίνουν, λένε, τη μεταβίβαση επειδή είναι… αφερέγγυος.

Με τον Φιλιππάκη οι δύο τους είχαν παλιά… πάρε-δώσε, ως το 1998 με την «Espresso».

Σύμφωνα δε με την επίσημη ενημέρωση προς την ΕΣΗΕΑ, το συνολικό χρέος προς τους δημοσιογράφους ανέρχεται στα 117.000 ευρώ. Κατατέθηκε μάλιστα πλάνο αποπληρωμής, από τον Μάιο του 2018 μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 (ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι τότε), αλλά το πλάνο κατατέθηκε από εταιρεία που δηλώνει τρέχον μετοχικό κεφάλαιο… 15 ευρώ! Υπόσχεση υπήρξε μέχρι τέλη Ιανουαρίου το μ.κ. να πάει στα 18.000 ευρώ με τη δημιουργία νέας εταιρείας, φυσικά.

Στους δε εργαζομένους πρότειναν μεν εθελουσία έξοδο αλλά επιλεκτική: με καταβολή μόνο της αποζημίωσης και όχι των δεδουλευμένων (πρωτοφανές!), αλλά αποδεκτή εθελουσία όσων η αποζημίωση μπορεί να καταβληθεί. Ειδάλλως δεν θα του επιτρέψουν να φύγει.

Οι εργαζόμενοι απάντησαν με δύο προτάσεις. Πρώτη, να πάρουν οι ίδιοι την εφημερίδα και, δεύτερη, για καταβολή του 30% των δεδουλευμένων μέχρι τέλη Φεβρουαρίου και τα υπόλοιπα μέχρι τον Νοέμβριο του 2019, χωρίς καμία απομάκρυνση εργαζομένου. Αμφότερες αναμένεται να απορριφθούν, όπως και άλλες που είχαν κατατεθεί στο παρελθόν.

Η δε απάντηση στο να πάρουν οι εργαζόμενοι την εφημερίδα ήταν «σιγά μην σας τη δώσουμε για 117.000 χρέος, πώς κάνετε έτσι για 2-3 μήνες όταν σε άλλα μαγαζιά χρωστούν 9-12 μήνες!». Επιχειρήματα, όχι αστεία…

Συμπέρασμα; Η «Live Sport», βάσει πωλήσεων και μισθολογικού (και άλλων) κόστους, δεν μπαίνει «μέσα». Εξ ου και δεν την κλείνουν ή δεν τη χαρίζουν ή δεν τη μεταβιβάζουν. Και θα συνεχίζουν να πληρώνουν κατά το δοκούν. "

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σήμερα,εκτός του δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά στα σημερινά 92α γενέθλια του Θρύλου,λέει πάνω πάνω"Κι αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί απόψε..."Λες και περιμένουν ή θέλουν να χάσουμε από τη Νταρουσάφακα!!!Μεγάλος και αβάσταχτος ο πόνος,μεγαλύτερο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ

Καμαρώστε "αντικειμενικό"(για την ακρίβεια αντιολυμπιακό)πρωτοσέλιδο:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/10/23114566_6067.jpg

Εικόνα thrilos mia zoi

περιμένουν μήπως και κάνουν καμιά νίκη στο τάβλι για να την κάνουν πρωτοσέλιδο.

Εικόνα Chief Bromden

Εν τω μεταξύ δεν έχουμε και την δυνατότητα στο άμεσο μέλλον να διαπιστώσουμε αν θα έμπαινε πρωτοσέλιδο μια αντίστοιχη νίκη των πονεμένων, σερί τρέχουν οι εμπλοκές σε όλα τα σπορ...

Εικόνα Romain

Chief, αυτό σκεφτόμουν και γω. Κάτσε τώρα περίμενε πότε θα κερδίσει ο βαζελος τον Θρύλο. Σε ποιο σπορ?

Πότε?

...ποτέ!

Εικόνα Chief Bromden

Όταν ΘΑ γίνει αυτό θα κυκλοφορήσει η LIVE SPORT με ένθετο CD του αγώνα...

Εικόνα Romain

Στα σίγουρα.