ΤΑ PLAY OFF ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ



Άρχισαν χθες τα play off της Superleague. Ο συγκεκριμένος θεσμός αφορά τα δύο καρκινώματα του ελληνικού αθλητισμού κατά κύριο λόγο, τον Παναθηναϊκούλη και τη ΔΕΚΟ του Βορρά. Με αυτούς τους δύο μέσα, δεν γινόταν να μην είναι διάτρητος.
 
α) Ο ΠΑΟ του λαθρέμπορα Αλαφούζου συμμετέχει για μία ακόμη φορά ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ στα play off. Το 2012 πήρε την άδεια να παίξει στην Ευρώπη, αφού πρώτα ο Τουίτης ''φίλησε κατουρημένες ποδιές'' στην ΕΠΟ του ''ψηλού Σισέ'' Πιλάβιου, όπως ο ίδιος ομολόγησε δημόσια.
 
Όταν σκεφτήκαμε να μπούμε στην ΠΑΕ, δεν είχαμε 30.000 διαρκείας, είχαμε 28 εκατομμύρια ευρώ χρέος, δεν υπήρχε διοίκηση και δεν υπήρχε άδεια για την Ευρώπη. Εμείς φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές για να πάρουμε την άδεια.
 
Πέρυσι, το 2013, ο ΠΑΟ δεν πήρε άδεια από την UEFA, αλλά πήρε άδεια από την ''κόκκινη'' ΕΠΟ του Σαρρή, έπειτα από ντου των οργανωμένων οπαδών του στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Έτσι κατάφερε να κάνει όσες μεταγραφές/ανανεώσεις συμβολαίων ήθελε, υπογράφοντας τους διάφορους Μπεργκ-Πράνιτς-Ατζαγκούν-Αμπέιντ, αποκομίζοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ όφελος εις βάρος των άλλων ελληνικών ομάδων και ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Θυμίζουμε πως ο Άρης φέτος δεν πήρε άδεια και υποβιβάστηκε, επειδή αγωνιζόταν με παίκτες όπως ο Ηρακλής, ο Οικονομόπουλος και ο Σουνάς.
 
Φέτος ο ΠΑΟ αδειοδοτήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ από την ''κόκκινη'' ΕΠΟ, ακριβώς όπως είχαμε προβλέψει αρκετές μέρες πριν την απόφαση. Πρόεδρος της επιτροπής αδειοδοτήσεων είναι ο γιος της γυναίκας του ιστορικού παράγοντα του ΠΑΟ sir Manos Mavrokoukoulakis, ο κύριος Πέτρος Δημητρίου. Δεν εξέτασε τα ανοίγματα του ΠΑΟ, ούτε το ότι λεφτά δεν μπαίνουν στο μαγαζί. Είδε πως ''έχουν γίνει όλοι οι διακανονισμοί'' και έδωσε την άδειά του. Το πώς θα πληρωθούν όλοι αυτοί οι διακανονισμοί, αφού λεφτά δεν υπάρχουν, φέτος δεν απασχόλησε τον κύριο Δημητρίου, σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά. Mάλιστα, σύμφωνα με το Μανώλαρο, επιστρατεύθηκε μέχρι και ο κύριος Ινφαντίνο, υπεύθυνος για τις αδειοδοτήσεις στην UEFA, ο οποίος συμβούλευσε τους ανθρώπους του ΠΑΟ να απευθυνθούν σε ''ειδική εταιρεία'', ώστε να εκπονηθεί μελέτη και να καλυφθούν με ''λογιστικά τρικ'' τα ανοίγματα της Πανάθας. Η ''κόκκινη'' ΕΠΟ έπαιξε και πάλι το ρόλο της σε αυτές τις επαφές. Ποιο είναι το συμπέρασμα λοιπόν;
 
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
 
β) Ο ΠΑΟΚ του σωματέμπορα Σαββίδη, συμμετέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ στο πρωτάθλημα, αφού έχει βεβαιωμένα χρέη ύψους 29 εκ. ευρώ προς το Δημόσιο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζεται στην ελληνική Βουλή και απειλεί τους εκλεγμένους εκπροσώπους όλων των Ελλήνων, ενώ χθες με νέες δηλώσεις του ξεβρακώθηκε κι άλλο σε αυτό το θέμα.
 
Για την υπόθεση των χρεών προς το Δημόσιο: «Όταν στη Σοβιετική Ένωση ήμασταν περιορισμένοι πίστευα ότι καλύτερο και πιο δίκαιο λαό από τον ελληνικό δεν θα βρεις. Αυτό μας εξηγούσαν στη Σοβιετική Ένωση. Ανακάλυψα ότι πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο λαό, λέμε ένα, σκεφτόμαστε το άλλο και κάνουμε το τρίτο. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα χρέη. Έχω μία αρκετά σκληρή συζήτηση με το Μαξίμου. Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αν δεν θέλετε μην τα παίρνετε. Αν δεν πάρουν τα λεφτά από εμάς, πάμε στην τρίτη κατηγορία και ξεκινάμε από το μηδέν για να χτίσουμε μία ομάδα με τις βάσεις της, με το καλύτερο γήπεδο, με τα κέντρα αποκατάστασης. Μία ομάδα που θα φτάσει να παίζει με τις καλύτερες ομάδες. Αυτά τα λεφτά, που δεν θέλουν να τα πάρουν, ας τα επενδύσουμε στην ανακαίνιση της Τούμπας. Μετανιώνω που έχασα δύο χρόνια και 32 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 22 εκατομμύρια ήταν χρέη προς το δημόσιο. Εγώ πίστεψα και άρχισα να ξεπληρώνω αυτά τα χρέη. Δεν πρέπει να πιστεύεις κανέναν και όλα θα πηγαίνουν καλύτερα. Στη Ρωσία όταν κάνεις κουβέντες έχεις σοβαρές ευθύνες. Εδώ η κατάσταση είναι αρκετά ανησυχητική. Όσοι θέλουν να βεβαιωθούν κατά πόσο κάνω αυτό που λέω, θα πω ότι ποτέ δεν λέω λόγια για τα οποία δεν θα ευθύνομαι. Ότι λέω το κάνω».
Τι του λένε από την Κυβέρνηση: «Μία απάντηση συνηθισμένη, ναι βέβαια, θα δούμε. Με το Μαξίμου συζητάμε για δύο θέματα. Δεν γίνεται να λέμε για χρέη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Αν θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει τότε να μπούμε σε συνεργασία. Στη Ρωσία έχουμε επιχειρήσεις που από το 1999 δεν πληρώνουμε τίποτα και συνεχίζουν κανονικά. Εδώ υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που βάζουν φρένο στον ΠΑΟΚ. Το δεύτερο θέμα που συζητάμε είναι η σύνταξη των ομογενών. Είναι αδιανόητο στην Ευρώπη να μην τηρούνται κάποια ανθρώπινα δικαιώματα. Εγώ είμαι ένας Έλληνας πολίτης με όλα μου τα δικαιώματα. Στη σταδιοδρομία μου έχω πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ γι αυτό απαιτώ να με ακούσουν».
 
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;
 
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε
 
- το σκάνδαλο με τα εισιτήρια της ''Παναθηναϊκής Συμμαχίας'', όπου με τη συνδρομή της ''κόκκινης'' Superleague και της ''κόκκινης'' Πολιτείας, ο Τουίτης ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, αποδίδοντάς του λιγότερους φόρους
 
- το σκάνδαλο του μη υποβιβασμού ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, όταν προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια για να ρίξουν απόφαση της Superleague
 
- τα λεφτά που ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Σγουρός πως θα δωθούν για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
 
- τις καταγγελίες Δώνη για τις μεθόδους του Ιβάν, του οποίου το πόθεν έσχες ακόμη να μάθουμε, ώστε να δούμε το από πού προέρχονται τα κεφάλαια που ''επενδύει'' στην Ελλάδα, παρά το ότι το έχει ζητήσει επισήμως εδώ και αρκετό καιρό με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός
 
και άλλες ωραίες ιστορίες σαν κι αυτές εδώ, θα καταλάβουμε το γιατί τακιμιάσανε Αλαφούζος-Σαββίδης. Φάνηκε και χθες εξ άλλου, στα δύο πρώτα ματς των play off. ''Εκπληκτική'' η εμφάνιση του πρώην παίκτη του ΠΑΟ και νυν του Ατρομήτου Δημούτσου, που στο Καραϊσκάκη προκαλεί και σκυλιάζει, αλλά χθες έβλεπε τα τρένα να περνούν στα χαφ του άξονα, στο Ατρόμητος-ΠΑΟ 1-1, αλλά φυσικά άκρως ''εντυπωσιακή'' η βουτιά του Σκόνδρα πριν το γκολ του Αστέρα στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1.
 
Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΟΓΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΣ.
 
 

 
Υ.Γ. Στο θεσμό των play off συμμετέχει και ο Ατρόμητος του Σπανού. Παρ'όλα αυτά, από κοντά στη συμμαχία Τουίτη-Ιβάν βρίσκονται και τα λαγουδάκια του Περιστερίου, οι Φαπα-gin, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα τους με ''εμπνευσμένη'' ανακοίνωσή τους.
 
Υ.Γ. 3 ΠΡΟΣ ΘΥΡΑ 13...ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ 1 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ... ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ'' ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...
 
Ας τους προσέξει ο Σπανός, γιατί οι οπαδοί όλων των άλλων ομάδων της Ελλάδος ξέρουν πολύ καλά το τι καπνό φουμάρουν οι συγκεκριμένοι οργανωμένοι του Ατρομήτου. Μέχρι και οι Πανιώνιοι τους πήραν στο μεζέ πριν λίγους μήνες, το Δεκέμβριο του 2013.
 
 

 
Ρε τους Fenta-GREEN...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Με εφαλτήριο τις μαζεμένες σκανδαλιές που παραθέτεις Σάββα, παίρνω το θάρρος να σου προτείνω κάτι. Στο τέλος κάθε ποδοσφαιρικής και μπασκετικής σεζόν να ανεβάζεις ένα άρθρο για τα πράσινα σκάνδαλα που γίνανε μέσα στη χρονιά μαζεμένα.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, δίκιο έχεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Σαββα, το σκηνικο ειναι απολυτως ΡΕΥΣΤΟ. Φαινεται πως τουτη την εποχη παιζονται ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, που απαιτουν τη μεγαλυτερη δυνατη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ολων των γαυρων γυρω απ΄την ομαδα και τον προεδρο, εναντια στο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Ο Τουιτης δειχνει να ταχει βρει με τους κρατουντες σημερα. Το ιδιο και ο Τιγρης των φρισκις. ΄΄Παιζονται΄΄ο καλλωπισμος και η αυξηση της χωρητικοτητας του κοτετσιου στη Λεωφορο, καθως και η ιστορια της Αγια-Σοφιας. Ο Ιβαν απ΄την αλλη μερια, κραδαινει τη μαζα των μελανολευκων οργανωμενων στη σημερινη εξουσια φοβεριζοντας, στα ισα τελικα, για δυσαρεστες εκλογικες συνεπειες, αν αυτη δεν του ΄΄κατσει,, οπως τη θελει. Οι τυποι με πνευματικη ( αλλα δυστυχως και ψυχικη ) κρυψορχία, λογω κυριως τυπογραφικης, τηλεοπτικης και διαδικτυακης λοβοτομης, ειναι ρε παιδι μου τοσοι ΠΟΛΛΟΙ και τοσο ΕΥΑΛΩΤΟΙ σ΄αυτη τη χωρα...
Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ με τη σειρα του, κανει εξυπνη και τολμηρη (αλλα ωριμη, οπως αποδεικνυεται) κινηση ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ. Οχι μονον οι οργανωμενοι στην παρτιδα, αλλα ολο, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, πληθος των οπαδων του ΘΡΥΛΟΥ. ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠ΄ΤΗ ΄΄ΝΑΡΚΩΣΗ΄΄ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ. Ιδωμεν.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ο Μαρινάκης έχει ένα τεράστιο όπλο στα χέρια του:τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τη διαχείρισή τους.Ετσι και αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από τη κοινή διαχείρηση,οι υπόλοιποι δεν θα δουν ευρώ τσακιστό από τη Νόβα.Τα ίδια ισχύουν και για τα άλλα αθλήματα που μεταδίδονται.Χωρίς Ολυμπιακό δεν υπάρχουν τηλεοπτικά δικαιώματα.