Ελένη Αυλωνίτου (Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλη!)



Χθες «μάρτυρας» στο «ανώτατο συκοφαντικό δικαστήριο» του ΣΚΑΙ, ήταν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Μάλλον είναι πιο τακτική στα δικαστικά στούντιο του ΣΚΑΙ παρά στη Βουλή των Ελλήνων. Η Κα Αυλωνίτου χαρακτήρισε «ΣΤΡΑΤΟ» τα συγκεντρωμένα αδέλφια μας γύρω από το κτίριο του ΣΚΑΙ (η Αστυνομία που ήταν διακριτικά απούσα, όταν έξω από το ΣΚΑΙ συγκεντρώνονταν χρυσαυγίτες, χτες απέκλεισε την Εθνάρχου Μακαρίου από το Μετροπόλιταν ως τον Κηφισό).
 
Είναι βέβαιο ότι κάτι γνωρίζει από «στρατικοποίηση», αφού όπως διαβάζουμε στη Wikipedia  «στα φοιτητικά της χρόνια τη δεκαετία του 1970 η Ελένη Αυλωνίτου ήταν μέλος της Πανσπουδαστικής Σ. Κ.». Επίσης στον ίδιο σύνδεσμο διαβάζουμε ότι η Κα Αυλουνίτου έγινε βουλευτής στις 27 Μαρτίου 2014, αντικαθιστώντας τη  Ρένα Δούρου, λόγω υποψηφιότητας ως περιφερειάρχης, όπου και εξελέγη προς μεγάλη λύπη γνωστών λαθρεμπόρων και φοροφυγάδων που ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 
 
Θα έπρεπε λοιπόν η Κα Αυλωνίτου να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη ως γυναίκα (κατά κύριο λόγο), αλλά και συντροφικά και ηθικά (αφού τη θέση της Δούρου πήρε στη Βουλή), όταν ακούγονταν υβριστικά συνθήματα σε δύο συγκεκριμένα γήπεδα της Αττικής, από οπαδούς δύο συγκεκριμένων συλλόγων. Περιέργως σ’ αυτές τις περιπτώσεις, τη φωνούλα της Κας Αυλωνίτου δεν την ακούσαμε να καταδικάζει τα φαινόμενα, ούτε να χαρακτηρίζει τους οργανωμένους που καθύβριζαν τη συντρόφισσά της. Για να τη βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο να θυμηθεί, θα παραθέσουμε τα σχετικά γεγονότα που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ από οπαδούς της ΑΕΚούλας και στη Λεωφόρο από οπαδούς του παναθηναικούλη. Προφανώς αυτούς δεν τους θωρεί στρατούς αλλά λυκόπουλα ή ναυτοπρόσκοπους στη χειρότερη….
 
ΟΑΚΑ – κούλα – τιγρούλης των φρισκις
 
Λεωφόρος – βαζελακια – ΣΚΑΙαρχης Τουίτι
Δεν ελπίζουμε ότι θα σχοληθεί με τα συγκεκριμένα καλόπαιδα. Θέλουμε να ξέρει όμως ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και οι εκλογές πλησιάζουν…
 
ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ακόμα στη Κα Αυλωνίτου ότι ο χτεσινός «στρατός» που την περικύκλωσε,  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, πραγματοποιεί εθελοντικές αιμοδοσίες στο Μουσείο του ΘΡΥΛΟΥ στο Καραισκάκη, στη μνήμη των αδελφών μας που χάθηκαν στην τραγωδία της Θ7, σώζοντας ζωές. Αντίθετα την κοινωνική προσφορά της βουλευτού την αναζητούμε…
 
 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΙ ΣΤΡΙΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Καλησπέρα σ'όλους.

Τί κίσσα κακιά είναι τούτη ρε παίδες;
Ρε μπας και την κάλεσε σε διαγωνισμό σαγωνιού ο πουλιτζεροπνίχτης;
Όσο για στρατό, τον είδα κι εγώ στα βιντεάκια. Στολές, ασπίδες, κράνη, γκλομπς, κλούβες σιδερόφρακτες. Τσεκ σε όλα. Φανερά πράματα. Στρατός είναι. Κι ας τονε λέμε οι ευγενικοί ΕΛ.ΑΣ.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΔΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ....ΝΙΚΟ ΓΟΔΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ onomatos soy

Εικόνα REDHERAKLIO

Ανεξάρτητα απο το γεγονος ότι η ως άνω βουλευτίνα με εβγαλε απο τα ρούχα μου με οτι είπε σε βάρος του θρύλου,από που προκύπτει, οτι επειδή πέρασε απο μία φοιτητική παράταξη που αγωνίστηκε ενάντια στην στρατιωτικοφασιστική δικτατορία,γνωρίζει από στατιωτικοποίηση?

Εικόνα ΔΙΑΣ

επειδη ο χωρος της αριστερας μου ειναι συμπαθης για να μη πω κατι αλλο και πολιτικοποιηθει το θεμα και επειδη ως φοιτητης αρχες δεκαετιας 80 βιωσα τη δραση της συγκεκριμενης φοιτητικης παραταξης, το νοημα της φρασης μου είναι ότι η κομματική πειθαρχια ηταν σκληρότερη απο τη στρατιωτική πειθαρχια (και ορθα κατα τη γνωμη μου). Αυτο δεν αμφισβητειται νομιζω. Κατα τα άλλα οι αγωνες τους ηταν αξιεπαινοι εως και ζηλευτοι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαίρομαι, Δία, που το διευκρίνισες και πολύ περισσότερο χαίρομαι που εννοούσες αυτό με το "στρατικοποίηση". Διότι, ένιωσα σαν στρατευμένο πιόνι, κάτι που -πιστεύω ακράδαντα και ελπίζω να έχω δίκιο- δεν ίσχυει. Το λέω αυτό γιατί είμαι εν ενεργεία μέλος αυτής της φοιτητικής παράταξης. Από αυτήν την φοιτητική παράταξη πέρασε, πλην της Αυλωνίτου, και ο Δήμος Βερύκιος... Θέλω να πω ότι τότε πολλοί είχαν γίνει αριστεροί από μόδα. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η μόδα, δεν υπάρχουν και Βερύκιοι. Υπάρχουν, αλλά ως εξαιρέσεις. Πάντως, χαίρομαι που εννοούσες αυτό, Δία.

Εικόνα savvas gridlock

Kόκκινο στρατό δεν μας λένε; Red Army Hell March.

https://www.youtube.com/watch?v=omm3QPMqyjc

Εικόνα Aprosarmostos17

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τέτοια κουκούτσια θέλει να έρθει στην εξουσία; Θα φάει καλά η κυρία στις εκλογές.

Εικόνα KICKASS

Αστε ρε παιδιά ήσυχη τη γριούλα.

Προσπαθεί να τραβήξει κανα μεθυσμένο που έχει χάσει τα γυαλιά του, αγνοήσει το οξυζενέ και τα μουστάκια της, και πάνω στη μέθη του της τον μπουμπουνήσει ώστε να της περάσει ο καημός και ο μεγάλος πόνος.

Αλλά και αυτό δύσκολο το βλέπω.

Εικόνα savvas gridlock

Κατι τετοιες κλωσσες εχει ο Τσιριζα και μετα οταν τους λες ροζ αριστερους των ΒΠ και των ΝΠ, τσαντιζονται. Δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα πολλοι ειναι ετσι εκει μεσα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

σαββα εμεις στηριζουμε απηνως τη συνιστωσα ΡενΔου....ολα τα άλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.. η γυναικα θα φτασει ψηλα

Εικόνα Chief Bromden

Μετά την «Δίκη» θα την βγάζει ο Αλαφούζος live 4 με 5 να ρίχνει κάρτες Ταρώ...

Εικόνα Spiros Legend

Χθες εσπασα το εμπαργκο στον Σκαι(οτιδηποτε ειδησεογραφικο)μονο και μονο για να δω τι θα πουνε για την ειρηνικη διαδηλωση του κοσμου μας.Δεν ειναι απλα τι ειπε αλλα και με τι υφος γεματο κακία και ειρωνία το ειπε,λεει στον Σαγωνια,<<αλλη φορα που θα με καλεσετε να με προειδοποιησετε>>,αυτος εκανε τον εκπληκτο(κανονικο θεατρο μιλαμε),οποτε αρχιζει το παραλληρημα η ξεφτιλισμενη(ειναι επιεικης ο χαρακτηρισμος για την ασεβεια στον Ολυμπιακο και τον κοσμο του),<<τι εγινε,ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ,δεν μπορουσα να περασω,κλεισανε τους δρομους στις 12 το βραδυ(ειναι και ΨΕΥΤΡΑ,διοτι ο κοσμος ειχε ξεκινησει να φευγει 11.00 και η εκπομπη ξεκιναει περιπου 12.20-12.30),ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα και δεν χρειαζεται τετοια πραγματα>> και κατι αλλα που δεν θυμαμαι γιατι μου ειχε γυρισει το ματι με την πατσαβούρα...Πεταχτηκανε και οι υπολοιποι ξεφτιλες να πουνε την μαλακια τους.Η κυρια αυτη για τα παραλογα μετρα της Αστυνομιας που εκλεισε το μισο Λεκανοπεδιο δεν ειπε κουβεντα,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ την εμποδισε να παει στο στουντιο,που ειχε φυγει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ!ΜΙλαμε για τετοια εμπαθεια και τετοια ψεμματα.Μωρη ξεφτιλισμενη που σε πληρωνουμε 6.000 ευρω το μηνα για ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΑΜΟΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ δεν ειχες να πεις τιποτα,οτι κριθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?Για αυτο καταπιανε ολοι τις γλωσσες τους,ΜΟΥΓΓΑ για τις απατεωνιες τους...Και κατι τελευταιο,ο Δημητρακης ο Γιαννακοπουλος εγινε Τσε Γκεβαρα και εχει παρει εργολαβια απο τα πουστοσαιτ του τον Συριζα και τον Τσιπρα...Προφανως του εχουνε ταξει αυξηση κερδων απο την φαρμακευτικη δαπανη και εγινε συμβαση εργολαβιας με τον πρωην Συνδεσμιτη του Παο Αλεξη...Μ αρεσει που πολλοι Ολυμπιακοι σκεφτομασταν να ψηφισουμε(καποια στιγμη...)Συριζα,ηδη αυτα μου ειναι αρκετα για να τους πω(και αυτους,οπως και ολους τους αλλους)να πανε στα τσακιδια.ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,τιποτα αλλο!

Εικόνα kg

ΡΕ...ΔΙΑ .....

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΦΑΩ...........

ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.........

ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΣ!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Τι περιμένετε αδέλφια από τη "κυρία";

Θυμίζει τους άλλους συναδέλφους της που συνωστίζονταν στα τραπέζια της "ζούγκλας" του ταρζάν,μπας και κλέψουν καμιά ψήφο.

Λαϊκιστές εκείνοι,λαϊκίστρια της συμφοράς και η γεροντομπεμπέκα.

Το μόνο που θα έπρεπε να σκεφτεί είναι ότι σαν βουλευτίνα που έχει δώσει όρκο να φυλάσσει τη Δημοκρατία και τους θεσμούς,παραβιάζει τον όρκο της και νομιμοποιεί με την παρουσία της τις παράνομες δημοσιοποιήσεις αποσπασμάτων της προανάκρισης του βορειοκορέα που κάνει ο σαγώνιας.

Εικόνα apostolos gaganis

Εσυ, για κοιτα κατω απο το σχολιο σου στην αναρτηση του Σαββα με τιτλο ΄΄ΑΛΗΤΕΙΑ΄΄ στις 3/10/2014. Σε αφορα. Οσο για το...γεροντομπεμπεκα, λεει σχεδον τα παντα ως χαρακτηρισμος. Δεν εχω τον χρονο που θαθελα, αλλα απ΄τη φωτογραφια της και μονο ΄΄βγαινει΄΄ ολοκληρο συγγραμμα για την προσωπικοτητα της. Ισως, μια λεξη απ΄τις δυο αρκει: βαρεμενη ή ψωναρα...

Εικόνα katsou 7

να σας έχει ο θεός καλά ρε μάγκες...πω πω χθές είδα την εισαγωγή του σαγόνια μόνο και μόνο για τη δική μας αντίδραση...Αυτά που έλεγε η συγκεκριμένη ήταν εξοργιστικά.Ξεφτιλίστε τους,όπου τους βρίσκετε.Εσείς απο αυτό εδώ το βήμα και εμείς όπου τους πετυχαίνουμε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπεράνω όλων!!!