Ο ΝΙ-ΚΩ-ΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ



Είπαμε να μην ασχοληθούμε παραπάνω, αφού αφιερώσαμε κάποια posts στο fb, αλλά από το πρωί ορισμένοι βαζελο-δημοσιογράφοι έχουν πάρει σβάρνα ραδιόφωνα-κανάλια-sites και προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο την άποψη ότι ''η τιμωρία της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον ΠΑΟ, για τα επεισόδια της Λεωφόρου στο ντέρμπι της Κυριακής, είναι σκανδαλώδης''. Μπροστάρης ο Τάσος Νικολογιάννης, που ασταμάτητα σε όλες τις εκπομπές του Sport FM και στο vazeletta πετάει λάσπη. Πιάνουμε το πρόσφατο άρθρο του στο ''αντικειμενικό'' βαζελο-site που γράφει. Ξεκινάμε με τα ψέματα.
 
Για την Ριζούπολη (που ήταν τα πιο σοβαρά επεισόδια) ο Ολυμπιακός έφαγε  δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
 
Ψέμα μεγάλο. 4 αγωνιστικές έφαγε ο Ολυμπιακός, σε παιχνίδι που ήταν και βάζελοι στις κερκίδες και σε υπόθεση που εκδικάστηκε με πολύ πιο ''χαλαρό'' πειθαρχικό δίκαιο από αυτό που ισχύει σήμερα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 20-5-2003
 

 
Το 2005, που έγιναν επεισόδια σοβαρά μεταξύ οπαδών Πανιωνίου και Ολυμπιακού εντός αγωνιστικού χώρου, πριν το ματς αρχικά υπήρξε αφαίρεση βαθμών -3 αλλά κατέβηκαν οι βουλευτές Πειραιά στους δρόμους και η απόφαση ακυρώθηκε.
 
Ήταν παιχνίδι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό, στο οποίο έκαναν επεισόδια οπαδοί που δεν είχαν πάρει επισήμως εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτοί που πήραν εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν έκαναν τίποτε απολύτως. Την Κυριακή που μας πέρασε, όλοι όσοι έκαναν τα επεισόδια, μπήκαν στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου με εισιτήρια που πήραν από την ΠΑΕ ΠΑΟ (κάποια έκαναν και 1 ευρώ, με τη φοροδιαφυγή να πηγαίνει σύννεφο). Μήλα με μήλα συγκρίνουμε, Νικολογιάννη. Όχι ματς του ΠΑΟ στη Λεωφόρο με εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.
 
Την ίδια στιγμή, στην ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
"Δεν έγινε ο αγώνας με τον Πανιώνιο
Επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης οδήγησαν σε μη διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική της Α Εθνικής που επρόκειτο ν' αρχίσει το απόγευμα (19:00) της Κυριακής (9/1). Οι 322 «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι (το 5% των εισιτηρίων που νόμιμα παρέλαβε ο Ολυμπιακός), για τους οποίους είναι και υπεύθυνη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν απλοί «παρατηρητές» και παρέμειναν στις θέσεις τους (Θύρα 9) καθόλη τη διάρκεια των επεισοδίων χωρίς να κάνουν το παραμικρό."
 
Το 2011 στο ντέρμπι , που είχαν γίνει όργια και από διαιτητές (το γκολ του Κατσουράνη και άλλα) είχε γίνει επίθεση σε παίκτες του Παναθηναϊκού με την λήξη του αγώνα, είχε πέσει βόμβα μολότοφ, είχε γίνει επίθεση φραστική του προέδρου Ολυμπιακού στον Σισέ και άλλα πολλά ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 140.000 ευρώ πρόστιμο.
 
Άλλη μία, μπας και τα χωνέψεις. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός να προσπαθούν να προστατεύσουν ανθρώπους της αποστολής του ΠΑΟ, ενώ τα βίντεο αποδεικνύουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ''μπούκαραν'' στον αγωνιστικό χώρο (κακώς, ξαναλέμε), ΔΕΝ ήθελαν να δείρουν τους παίκτες του ΠΑΟ, αφού περνούσαν ανάμεσά τους και δεν τους πείραζαν. Τι από τα παρακάτω έγινε άραγε την Κυριακή στη Λεωφόρο; Πώς προστάτευσαν άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟ τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού; Μήπως με το να βαράνε κάποιοι σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟ, κάποια μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού;
 

 

 

 
Πέρυσι στο 0-3 έφαγε καπνογόνο ο Μπέργκ στον πανηγυρισμό του διάφορα αντικείμενα ο Αμπέντ στον δικό του πανηγυρισμό, μπήκαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα οπαδοί του Ολυμπιακού στον περιβάλλοντα χώρο πίσω από το ένα τέρμα και ανάγκασαν τον πάγκο του Παναθηναϊκού να φύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια, ενώ ο Σιδηρόπουλος το έληξε πρόωρα αντί να το διακόψει μέχρι να επιστρέψουν οι οπαδοί τις θέσεις τους, η αλλιώς να το διακόψει οριστικά. Η ποινή του Ολυμπιακού; 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 30.000 ευρώ.
 
Ναι, ε; Συγκρίνονται τα ''αντικείμενα'' στον Αμπέιντ με τις φωτοβολίδες στον Κασάμι, το ντου στον αγωνιστικό χώρο πριν αρχίσει το ματς και το ξύλο στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς, ε; Τα μεμονωμένα αυτά περιστατικά συγκρίνονται με αυτό, που περιγράφει η Αστυνομία; Πήγαν δηλαδή σε εκείνο το ματς οπαδοί του Ολυμπιακού οργανωμένα στο Καραϊσκάκη, οπλισμένοι σαν αστακοί, με σκοπό να κάνουν επεισόδια, ε Νικολογιάννη;
 
Και φθάνουμε στο φέτος. Στο παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ τραυματίστηκε ο Γλύκος από καπνογόνο, που έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να γίνει διακοπή, για να  του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες , ενώ στο τέλος του αγώνα οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πήραν στο κυνηγητό τον Φακούντο Περέιρα και λίγο πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια συνεπλάκησαν μαζί του. Η ποινή; 7.000 ευρώ.
 
Τα ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ αυτά περιστατικά, συγκρίνονται με αυτό; Μήπως είδες μολότοφ στο Καραϊσκάκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, Νικολογιάννη; Μήπως είδες ντου από οπαδούς του Ολυμπιακού σε 2 δόσεις, πριν και μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Μήπως είδες φωτοβολίδες στον πάγκο του ΠΑΟΚ; Μήπως είδες καρέκλες προς τον υπεύθυνο ασφαλείας της Superleague;
 
Και πάμε στην προηγούμενη αγωνιστική. Στο Ηράκλειο οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ περίμεναν 20 λεπτά να μπουν στα αποδυτήρια και μπήκαν μέσα από βροχή καπνογόνων και βροχή από κροτίδες και διάφορων αντικειμένων και ένα από αυτά τραυμάτισε τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στον οποίο έγιναν ράμματα. Ποινή; 1 αγωνιστική και 25.000 ευρώ.
 
Γιατί δεν ρωτάς το Μαχλά, που ξεβράκωσε τον πρόεδρο της ομάδος σου, Νικολογιάννη; Μήπως δεν έγινε η συνάντηση με τον Κοντονή, στην οποία υποσχέθηκε να μην πάει στο Ηράκλειο ο Αλαφούζος; Μήπως δεν βρέθηκε ο Αλαφούζος στον πάγκο του ΠΑΟ στο Ηράκλειο; Εκεί δεν πυροδότησε τη βία ο Αλαφούζος, όπως έσκουζες σήμερα στον Sport FM ότι έκανε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε στο γήπεδο; Αν όπως μας λες ''ο κόσμος του ΠΑΟ είναι αγανακτισμένος με το Μαρινάκη'', τότε πρέπει να δεχτείς πως και ο κόσμος του ΟΦΗ είναι αγανακτισμένος με τον Αλαφούζο, που έστελνε δικηγόρο για να πέσει στη Β' Εθνική η ομάδα τους. Άρα δικαίως έγινε ό,τι έγινε στο Ηράκλειο, ε Νικολογιάννη; Και τι ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ έγινε στο Ηράκλειο άραγε; Μήπως υπάρχει έκθεση της Αστυνομίας όπως αυτή εδώ για το ΟΦΗ-ΠΑΟ; Μήπως σχεδίαζαν (οπλισμένοι σαν αστακοί) οπαδοί του ΟΦΗ όλα όσα έκαναν, μέρες πριν το ματς, καλή ώρα όπως οι επαγγελματίες οπαδοί της greenwin Μπύρας 13;
 
Κύριε Κοντονή αν περιμένετε να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου από τα τουρνικέ και το ηλεκτρονικό εισιτήριο μάλλον δεν ξέρετε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που προκαλούν την βία. Αν έχετε βούληση, για να αλλάξετε κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και από την στιγμή που λέτε ότι θα παρέμβετε ακόμα και αν αποκλειστούν οι ομάδες από την Ευρώπη κάντε το. Ξηλώστε όλες τις πειθαρχικές επιτροπές, στείλτε σπίτι τους όσους τιμωρούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά , ξηλώστε την ΕΠΟ και αλλάξτε τον τρόπο διεξαγωγής εκλογών, ξηλώστε την ΚΕΔ, που κάνει τους ορισμούς στείλτε σπίτια τους διαιτητές, όπως τον Αρετόπουλο, που στο ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ δεν έγραψε τίποτα για τον τραυματισμό του Γλύκου, αν και έγινε μπροστά τα μάτια του, και σταματήστε το πρωτάθλημα μέχρι να γίνουν όλα αυτά και να ολοκληρωθούν τα δικαστήρια για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν τα κάνετε όλα αυτά θα γίνετε και εσείς ένας αναλώσιμος Υπουργός, που πέρασε και δεν ακούμπησε. Αυτά όχι αύριο, αλλά χθες.
 
Σε πρώτη φάση, ας ξεκινήσουμε με κάτι άλλο για τον Κοντονή, που είναι οπαδός του ΠΑΟ. Ας μην εμφανίζεται στο κανάλι του Αλαφούζου δύο μέρες μετά τα επεισόδια στη Λεωφόρο, ενώ ήταν εξαφανισμένος ως τότε. Ας κάνουμε αυτήν την αρχή και τα άλλα θα τα βρούμε, Νικολογιάννη που σε πείραξε η Superleague και η ΕΠΟ. Όταν επιτρέπουν στην ΠΑΕ ΠΑΟ να φοροδιαφεύγει με την ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'', όταν στέλνουν κοινό δικηγόρο με την ΠΑΕ ΠΑΟ εναντίον του ΟΦΗ και όταν αδειοδοτούν παράνομα την ΠΑΕ ΠΑΟ, για να παίξει στην Ευρώπη και να κάνει όσες μεταγραφές-ανανεώσεις συμβολαίων θέλει, είναι καλές οι ''κόκκινες'' ΕΠΟ-Superleague, ε Νικολογιάννη;
 
Επειδή όμως σου αρέσουν οι αναγωγές στο παρελθόν, θα σου θυμίσουμε εμείς πράγματα που ξεχνάς, Νικολογιάννη. Αυτά τα θυμάσαι;
 

 
Ξέρεις ποια ποινή έπρεπε να φάει η ΠΑΕ ΠΑΟ;
 
Με αγωνιστική και οικονομική καταστροφή απειλείται ο Παναθηναϊκός, καθώς, εκτός των άλλων, κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμη και με ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα από έναν έως τρεις μήνες! Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο 30, παράγραφος 7 του ΚΑΠ: «Σαν ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση δυσφήμισης του ποδοσφαίρου θεωρείται ο τραυματισμός διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών, βοηθών παρατηρητών και γιατρών του αγώνα που γίνεται με βάναυση προς τα πρόσωπα αυτά συμπεριφορά εντός του περιβάλλοντος αγωνιστικού χώρου από μέλη της διοίκησης και των σωματείων ή ΠΑΕ, ποδοσφαιριστών, προπονητών ή οποιοδήποτε άλλου προσώπου εντεταλμένου από το σωματείο ή την ΠΑΕ που υπηρετεί στο χώρο αυτό. Στις περιπτώσεις αυτές, πέρα από την επιβολή ποινών στους υπαιτίους επιβάλλεται στο σωματείο ποινή αποβολής από όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, διεθνείς αγώνες) από έναν έως τρεις μήνες!». Παράλληλα, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αποκλεισμό της έδρας τους από μία έως τέσσερις αγωνιστικές. Στην περίπτωση που οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγγελου Φιλιππίδη θεωρηθούν δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο, τότε η αθηναϊκή ομάδα κινδυνεύει να τιμωρηθεί με μία επιπλέον αγωνιστική και ο κ. Φιλιππίδης με προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, όπως και με εξάμηνη στέρηση του εταιρικού του αξιώματος.
Στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του ντέρμπι, Μάκης Ευθυμιάδης περιγράφονται με λεπτομέρειες οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Γράφει για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τους κ. Φιλιππίδη, Μαρκαριάν. Αναφέρει ακόμη πως τον χτύπησαν οπαδοί και υπάλληλοι της ασφάλειας του γηπέδου, ενώ για τους κ. Καρβουνίδη (φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού) και Μολνάρ (άμεσο συνεργάτη του κ. Μαρκαριάν) υπογραμμίζει πως του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και τον κλότσησαν στα πόδια.
 
Ξέρεις ποια ποινή έφαγε;
 
Την περασμένη Παρασκευή ήταν να ανακοινώσει ο αθλητικός δικαστής τις αποφάσεις του για τις υποθέσεις που σχετίζονταν με τα θλιβερά επεισόδια του ντέρμπι της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας», Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ωστόσο, για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, προχώρησε σε γνωστοποίηση της ετυμηγορίας του, με καθυστέρηση μίας ολόκληρης εβδομάδας. Ας είναι...
Τι προκύπτει από τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν χθες; Καταρχήν, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βαρδής Βαρδινογιάννης πρέπει να βρει άμεσα νέο πρόεδρο, καθώς ο Αγγελος Φιλιππίδης τιμωρήθηκε με έκπτωση από το αξίωμά του για έναν χρόνο και δεκαοκτάμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.
Ακόμη, οι «πράσινοι» μένουν χωρίς προπονητή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αφού στον Σέρτζιο Μαρκαριάν επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 40 μέρες. Αντιθέτως, αθωώθηκαν ο φυσικοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης και ο βοηθός προπονητή του Μαρκαριάν, Γκαμπριέλ Μολνάρ.
Ο Παναθηναϊκός... γλίτωσε τον αποκλεισμό από τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 87.000 ευρώ. Μάλιστα, το πρώτο τέταρτο της ποινής του δε θα το εκτίσει στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό, αλλά στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη. Τις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές θα τις εκτίσει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον Ολυμπιακό, ο Τάκης Λεμονής θα πρέπει να βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργάτη, με δεδομένο πως ο Τάσος Μητρόπουλος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έξι μήνες. Πρόστιμο 33.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ομάδα του Πειραιά, ενώ αθωώθηκε ο Αγγελος Γεωργίου. Πάντως, οι ποινές εφεσιβάλλονται. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Κουράκης δήλωσε: «Αφήνω τις αποφάσεις τόσο στη δική σας κρίση, όσο και των Ελλήνων φιλάθλων. Πάντως, υπάρχει αναγκαιότητα να συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και να προσδιορίσουμε τα όρια του αυτοδιοικούμενου του χώρου. Δεν θέλουμε ολιγωρίες και καθυστερήσεις στις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης».Νίκος Γαβαλάς
Η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας να αναστείλει την ιδιότητα του μέλους όλων όσοι φέρονται να μετέχουν σε ανάλογες πράξεις.
 
Ξέρεις πως στελέχη της τότε ΠΑΕ ΠΑΟ έφαγαν ποινικές διώξεις, η κατάληξη των οποίων αγνοείται;
 
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα έκτροπα που σημειώθηκαν την προπερασμένη Κυριακή στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, άσκησε χθες κατά παραγόντων της ΠΑΕ ΠΑΟ αλλά και κατά αγνώστων οπαδών η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Μαρία Μαλούχου. H ποινική δίωξη ασκήθηκε βάσει της δικογραφίας, η οποία είχε σχηματιστεί από την Αστυνομία και στην οποία περιλαμβάνονται βιντεοκασέτες που δείχνουν τον αγώνα αλλά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του. Ειδικότερα η εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βιαιοπραγία εντός αγωνιστικού χώρου κατά του φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ ΠΑΟ Χρήστου Καρβουνίδη και του βοηθού προπονητή Γαβριήλ Μολνάρ, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αγγελος Φιλιππίδης και ο προπονητής της ομάδας Σέρτζιο Μαρκαριάν διώκονται για έργω και λόγω εξύβριση.
Για τα βεγγαλικά
Κατά όλων όσοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα χωρίς να έχουν σχετική άδεια, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για άνευ αδείας είσοδο στον αγωνιστικό χώρο σε συνδυασμό με το άρθρο 1646/86 περί εξωσχολικού αθλητισμού. Επίσης ποινική δίωξη για χρήση και κατοχή βεγγαλικών και ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο ασκήθηκε κατά αγνώστων οπαδών. H περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ιωάννη Γκύζη. Κύκλοι πάντως του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις διώξεις, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σε θέση να κρίνουν τη Δικαιοσύνη και μάλιστα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Για αστυνομικούς
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα ανεξάρτητη προκαταρκτική έρευνα η οποία έχει διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Σωτήρη Μπάγια και διενεργείται από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ιωάννη Προβατάρη που αφορά στη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών που ενδέχεται να φέρουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την περιφρούρηση του γηπέδου αλλά και για την ασφάλεια των παραγόντων του αγώνα.
Επιπλέον αντικείμενο της ίδιας έρευνας αποτελεί και ο λόγος που εκτός του 38χρονου Νίκου Σπανού δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου ουδείς άλλος εξ αυτών που συμμετείχαν στα επεισόδια.
«Για την ΕΠΑΕ σήμερα έχει μεγάλη σημασία η κατοχύρωση της αξιοπιστίας και της ισονομίας στη διεξαγωγή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων». Αυτά τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θανάσης Κανελλόπουλος, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για «στημένους» αγώνες και διαφθορά διαιτητών.
 
Ξέρεις ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ ουσιαστικά αθωώθηκε μετά την κατάθεση του παρατηρητή Μπαλόκα, αυτού ντε, που βαφτίζεις εσύ και οι επαγγελματίες οπαδοί της greenwin Μπύρας 13 ''υπάλληλο του γαύρου μια ζωή'';
 
TA ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ;
 
Φυσικά, εμείς δεν τσουβαλιάζουμε, αφού άλλο ήταν το πειθαρχικό δίκαιο της ΕΠΑΕ, με βάση το οποίο τιμωρούνταν οι ομάδες το 2002 και το 2003 και άλλο, πολύ πιο αυστηρό, είναι το πειθαρχικό δίκαιο της Superleague το 2015. Επειδή σου αρέσουν οι ιστορικές αναδρομές τα λέμε, Νικολογιάννη, για να τα θυμηθείς. Όσο για το τελευταίο που γράφεις,
 
Το δεύτερο που θέλω να πω είναι στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και του μεταφέρω μηνύματα από πολλούς φίλους της ομάδας , που από χθες το βράδυ μου στέλνουν. Η απαιτείς να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους, να αλλάξουν όλα αυτά, που έγραψα από χθες, όχι από αύριο, και  με άμεσες ενέργειες, η παίρνεις την ομάδα και φεύγεις από το πρωτάθλημα και άστους να παίζουν μόνοι τους. Μέση λύση δεν υπάρχει. Η πλειονότητα του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι ήδη εκτός ορίων και δεν αντέχει άλλο… Με σημαδεμένη τράπουλα δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσεις κεφάλι.
 
επειδή επικοινωνούν και με εμάς πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού και μας μεταφέρουν πράγματα που δεν θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω, θα σου πούμε να μαζευτείς λίγο και να κόψεις την προπαγάνδα, επειδή ο κόσμος του Θρύλου έχει αρχίσει και σαλτάρει άσχημα. Εμείς προσπαθούμε να συγκρατήσουμε, στο μικρό βαθμό που περνάει από το χέρι μας, τις αντιδράσεις κάποιων που θέλουν να συναντήσουν προσωπικά εσένα και αρκετούς ακόμη ρεπορτερ-ΑΡΔ του ΠΑΟ. Το λέμε κι από εδώ, καθαρά και ανοιχτά για μία ακόμη φορά προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού,
 
ΟΧΙ ΞΥΛΟ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΜΟΝΟ ''ΣΕΝΤΡΑ'' ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ''ΠΕΣΙΜΑΤΑ'' ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ.
 
Από εκεί και πέρα όμως, επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους πάντες, λέμε το ίδιο και για τα παπαγαλάκια του λαθρέμπορα πρώην καταζητούμενου της Interpol Αλαφούζου, στα διάφορα ΜΜΕ που ελέγχει. Μαζευτείτε λίγο και σταματήστε τα ψέματα, απατεώνες ψευτο-δημοσιογράφοι. Μην προκαλείτε τον κόσμο του Ολυμπιακού. Προειδοποίηση είναι, όχι απειλή.

Σχόλια

Εικόνα kg

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ

ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ

ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!!

Εικόνα Chief Bromden

Νικολογιάννη να εξηγήσεις στους φίλους της ομάδας σου που στέλνουν μυνηματα το πως κατάφερε ο Βαγγελας να σας γλεντήσει μέσα στο κοτέτσι σας, γιατί σας γλέντησε , δεν νομίζεις; Για σκέψου το λίγο...
Ο Πρόεδρος της ομάδας σου το είδε το ντέρμπι; Αν ναι απο που; Απο μπουθ; Απο τον πάγκο; Απο τον ΣΚΑΙ; Πίσω απο το φουστάνι του Κωνσταντίνου;
Αληθεύει πως παρακολουθούσε κρυμμένος τον Βαγγελα να κάνει τσάρκες μέσα στο γήπεδο του;
Εξήγησε τους τα παραπάνω για να καταλάβουν και αυτοί μαζί με εσένα γιατί οι φάπες θα έρχονται ασταμάτητες....

Εικόνα Romain

Κλασικός Τσατσουλης.

Πρώτα γλύφει τον Τζιγγερ για όσο καιρό ήτανε στα ηνία μετά αρχίζει και στον Τσάκα το μεγαλο επενδυτή που θα απογειώσει το τριφύλλι,( ακομη και ο τότε υφυπουργος ξεχνάω το όνομα του έκανε και νόμο Τσάκα), και τώρα το γύρισε στον Αλασκουζο.

Πάντως αν πάει για φούντα ρίσκα ο θίασος δεν αποκλείεται αντι για την αποχώρηση της μπανάνας να την κάνει ο σκουζος.

Ειναι μεγάλος υποκριτής ο λαθρεμπορος και συνάμα ψεύτης. Αν βλέπει οτι θα χρειαστεί να βάλει χρήματα τον βλέπω να την κάνει.

Εικόνα Romain

Συγνώμη. Για φουνταρισμα ήθελα να γράψω. Απλά το spelling έγραψε τα δικά του.

Εικόνα red hell 7

Μια στιγμή βαζελος μια ζωή πουτανα!
Μαλωμενοι με την αλήθεια απο παιδιά αποτέλεσμα χρόνιου βιασμού απο τους λιμανισιους επιβητορες εντός και εκτός έδρας δλδ (απο μπροστά και απο πίσω)που λέει και ο Τσουκαλάς.
Οτάν όμως εξασκεις ενα επάγγελμα που με τα λεγόμενα και τα γραφόμενα σου μπορεί να προκαλέσεις τραυματισμούς ή ακόμα και θανάτους,να οπλισεις τα χέρια ανεγκεφαλων και να βοηθησεις στην διαμόρφωση τεχνητής έντασης ολά στο βωμό του χρήματος τοτε είσαι ηθικός αυτουργός.
Είσαι υπόλογος στην δικαιοσύνη άλλα και στην κοινή γνώμη.
Γενικότερα δεν υπάρχει για εμένα δημοσιογραφία στην Ελλάδα ειτε σε πολιτικό ειτε σε αθλητικό επίπεδο καθώς είναι διαπλεκομενη.
Απλό παράδειγμα είσαστε εσείς παλικάρια.
Χωρίς να είσαστε αρδ τους βαζετε τα γυαλιά.
Δημοσιογράφος ρε πουτανες=ερευνά,ρεπορτάζ,αντικειμενικότητα,παράθεση αδιαψευστων στοιχειών με αποφάσεις των αρχών, παράθεση εντύπων αποδείξεων και ρεπορτάζ της εποχής των συμβάντων που αναφέρονται στο συμβάν του ρεπορτάζ.
Πράγμα που ΕΣΥ ρουφιανε δεν κάνεις καθώς πετάς νούμερα και ποινές στον αέρα χωρίς να αναφερεις τις διαφορετικές παραμέτρους της κάθε υπόθεσης άρα προπαγανδιζεις άρα ΓΑΜΙΕΣΑΙ.

Εικόνα lets79

ΤΟ "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΛΑΚΑΜΙΕΣ"....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ....ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΤΟ:"ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"....Ε,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΣΤΑ....ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ....

Εικόνα lets79

Παρατήρησις πρώτη:έχω δεί και χειρότερο,αλλά και ευτυχώς και πολύ καλύτερο Ολυμπιακό....Δεύτερη: ο Περέιρα δεν κρίνεται γιατί η ομάδα είναι δικιά του,αλλά γιατί δεν την κάνει δικιά του(είναι δυνατόν,να κυνηγάς γκόλ σε χαμένο μάτς και να μην βάζεις 2ο φόρ????ποιός θα σου πεί τίποτε????)....Τρίτη:ο Σαντάνα είναι το πρόβλημα ή αυτός που βάζεις δίπλα του????(δίδυμοι πύργοι στο....μπασκετάκι μόνο υπάρχουν!)....Τέταρτη:ουδόλως με ενδιαφέρει αν ο παναθηναϊκός ή οποιοσδήποτε άλλος νομίζει ότι του επιβάλλονται "άδικες" ποινές...και όποιος νομίζει ότι η αθλητική δικαιοσύνη(και γενικώς η δικαιοσύνη),χειραγωγείται,ας πάει τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα....αντρίκια και όχι....(ξέρετε εσείς "αρδικειμενικοί").Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν γίνεται αυτεπάγγελτη δίωξη προς τον οποιονδήποτε αφήνει αιχμές για συναλλαγές τις δικαιοσύνης....δεν νομίζω ότι οι δικαστικοί στερούντε τσίπας(ακόμη!!!!).Θα μπαίνανε πάρα πολλοί στην θέση τους,γιατί αλλό να λές μια παπαρία και άλλο να είσαι κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση(ε αγαπημένη μας πράσινη?????)....πέμπτον:προς τους "αντικειμενικούς",που θεωρούν πως γίνανε και στο Καραϊσκάκης τα ίδια τότε με τον Σισέ(και βέβαια τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός και καλώς τιμωρήθηκε)....το πιστόλι φωτοβολίδας(ή στυλό),σκοτώνει άνθρωπο ή όχι????θα ξέρουν καλά οι οπαδοί του δικεφάλου,βορρά και νότου.... και έκτον: το σύνταγμα της χώρας ακόμα δεν έχει αλλάξει,οπότε ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ(ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΛΑΚΑΜΙΕΣ)....ΔΥΣΤΥΧΩΣ,Η ΕΛ.ΑΣ ΕΧΕΙ IQ ΓΥΡΙΝΟΥ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ....ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ,ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:'Η ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΑΣ Ή ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ....ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΕΣΕΙΣ????ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.....ΟΡΘΟΔΟΞΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Βλεπω να ανεβαινω κι εγω Βελιγραδι τωρα και να γινονται πολλα πραγματα που δεν υιοθετουμε.

Εικόνα REDNYC

POYTANA NIKWLOGIANNH, EISAI EUKOLOS NA EXISWNEIS TA EPEISODIA...GIA NA DOYME, EISAI EUKOLOS NA GRAPSEIS KATI GIA AYTO TO PROSTIMATAKI POY EFAGE O POA GIA DIAKOSIA OLOKLHRA XILARIKAKIA APO THN UEFA????

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/proeidopoihsh-kai-sy...

Εικόνα apostolos gaganis

Eίναι τόσο ηλίθιοι και κομπλεξικοί οι βάζελοι, που στάθηκαν τελικά ανίκανοι να γιορτάσουν και να καρπωθούν βαθμολογικά μια δίκαιη νίκη τους επί του ΄΄αιωνίου΄΄ στον αγωνιστικό χώρο. Με τις απίστευτες - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ κυριολεκτικά, μην το ξεπερνάμε αυτό - ενέργειές τους την περασμένη Κυριακή, ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΑΝ. Τιμωρήθηκαν δίκαια κι έχασαν την ευκαιρία να μας πλησιάσουν στη βαθμολογία και να καταστούν έτσι σοβαροί συνδιεκδικητές του τίτλου. Αυτά παθαίνει κανείς όταν καλλιεργεί και ΥΠΟΚΙΝΕΙ ( αν δεν συνδιοργανώνει λόγω μισαλλοδοξίας, βλακείας ή και παλαβομάρας ) με την πολιτεία του, ΦΟΝΙΚΕΣ επιθέσεις του οπαδικού του στρατού σε βάρος του μισητού του αντιπάλου. ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΄΄ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ΄΄ ΕΠΙ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΠΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ANTE...MAΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ΄ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, Ν΄ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ... ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ, ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΧΕΣΤΗΚΑΜΑΝ! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ! ΚΑΙ...ΠΟΥ΄ΣΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΙΒΑΝ-ΟΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

Υ.Γ. Δηλαδή τί θα θέλανε οι διάφοροι νικολογιάννηδες και όλος αυτός ο εσμός των μαυροφορεμένων επίδοξων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ στη Λεωφόρο, για να΄ναι ικανοποιημένοι; Δέκα χιλιαρικάκια ευρώ χάδι και...τέρμα; Κάτι τέτοιοι σαν κι αυτόν στον οποίον αναφέρεται η ανάρτηση, θα πρέπει να πάνε κανονικά για συναυτουργία, αν - ο μη γένοιτο - χαθεί ανθρώπινη ζωή... ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ συγχρόνως! Τάχατες αγανακτούν με τη βία, αλλά στην ουσία την γεννάνε και την καθοδηγούν απ΄το πόστο τους, εξάπτοντας τα πάθη ανώριμων ή/και εγκληματικών ατόμων! Το μάθατε τώρα καθήκια! Ο Μαρινάκης κι ο Ολυμπιακός ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Και για την οικονομική και την ανθρωπιστική κριση και για όλα! ΤΙ ΒΟΛΙΚΟ... ΑΝΑΧΑΘΕΙΤΕ!

Εικόνα Chief Bromden

Τα ρόπαλα, τα πιστόλια εκτόξευσης, οι φωτοβολίδες και οι κουκούλες βρίσκονταν ήδη στις κερκίδες και στα χέρια των οπαδών πολύ πριν βγούνε στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινακης και ο Περειρα...
Όσα παρακολουθήσαμε έγιναν βάση σχεδίου, το έγκλημα προμελετημένο και ο ηθικός αυτουργός γνωστός....

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς.

Εικόνα Count Cagliostro

Είπε το γελοίο υποκείμενο πως ο βάζελος έκανε κάτι μοναδικό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (drum roll):

Έστειλε 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα αίτημα στην Σούπεριλιγκ να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών επειδή οι ιθύνοντες του ΠΑΟ είχαν καταλάβει πως θα γίνονταν έκτροπα μετά την απόφαση του Μαρινάκη να "προκαλέσει" καθήμενος στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δεν έχω λόγια.

Υ.Γ. Με ποια αφορμή έγραψε αυτό το τιτίβισμα ο Νικοπολίδης προς τον Νικολογιάννη?

Εικόνα savvas gridlock

Ενω ειχαν ανοιξει οι πορτες της Λεωφορου, εστειλε αιτημα η ΠΑΕ ΠΑΟ στη Σουπερλιγκ. Δηλαδη να παρει το αιτημα η Αστυνομια και να πει "τωρα αν διαταξουμε εκκενωση αυτων που ειναι μεσα, χειροτερα θα γινουν τα πραγματα".

Εικόνα john

Ο βαζελογιαννης έγραψε σε άρθρο του στο leoforos.gr οτι ο Νικοπολιδης ειναι η "ντροπή όλων των ποδοσφαιριστών"

Εικόνα RED HELL

Καντε αρθρο για το χθεσινο ρε παιδια να πουμε τον πονο μας.Νικολογιαννη γαμω ολη σου την οικογενεια και σενα και ολων οσων ξετρυπωσαν απο χθες.

Εικόνα REDNYC

POYTANES ARDAKIA! TA THELEI O KWLOS SAS!

Εικόνα herbert_neumann

ελα ρε παιδια, τι κανει και ο τασουλης?
μια φορα πριν τοσα χρονια, την εφαγε απο το καπετανιο, εγραψε κατι που δεν ...αρεσε,και σε μια νυχτα εφυγε απο την αθλητικη πορδη
εμαθε πλεον, κ ειναι τυπος και υπογραμμμος στα αφεντικα