ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ;



Χθες ήταν ημέρα Κυπέλλου αγωνιστικά, κατά την οποία ο πρωτοπόρος της super league παοκούλης (με σπόνσορα το φύλλο κρούστας ΚΑΝΑΚΗ), έγραψε μια λαμπρή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του. Αποκλείστηκε χωρίς νίκη σε όμιλο με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννενα, την Κέρκυρα και την Καλαμαριά. Ανάλογη επιτυχία δηλαδή με τον παναθηναικούλη, μόνο που το συνοικιακό σωματείο με έδρα το Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου, το κατόρθωσε σε ευρωπαικό επίπεδο, καταφέρνοντας να μην κερδίσει ούτε την Εστορίλ.
 
Θα περίμενε κανείς, ότι ο αποκλεισμός του παοκούλη, θα ήταν πρώτο θέμα στα πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών» αθλητικών εφημερίδων. Κάποιοι μπορεί να ανέμεναν πρωτοσέλιδα με τίτλους όπως «ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ», «ΙΒΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ», «ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ», «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ» και άλλα παρόμοια , που έχουμε διαβάσει, στις ελάχιστες περιπτώσεις που μια αποτυχία, χτυπά την οικογένεια του ΘΡΥΛΟΥ.
Τι σύμπτωση όμως; ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ «αντικειμενικές» ομού μετά της οπαδικής «ΩΡΑΣ» προβάλουν την έκτακτη συνάντηση, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με ανθρώπους της προσφυγοπούλας για το «θέμα» της Αγίας Σοφίας. Όχι αυτής της Κωνσταντινούπολης. Της Αγίας Σοφίας –ποδοσφαιρικό γήπεδο,  που οραματίστηκε ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΚΟΥΡΟΠΑΛΑΤΗΣ να κατασκευάσει στα Φιλαδέλφεια, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, καταπατώντας ΕΞΙ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΛΣΟΥΣ, και ενώ η Δημοτική Αρχή που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η πλειοψηφία των κατοίκων εναντιώνεται στα σχέδια αυτά.
 
Μάλιστα η συνάντηση θα γίνει με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Αλέξη! Πριν πας να τους συναντήσεις Αλέξη εμείς θα σου υπενθυμίσουμε ορισμένα γεγονότα.
Αλέξη αυτοί που θα συναντήσεις, κατά την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών την άνοιξη του 2014, φώναζαν το σύνθημα «ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ» στα γήπεδα και στους δρόμους. Όπως ή ίδια η Ρένα Δούρου κατήγγειλε έφτασαν στο σημείο να την απειλούν στα ίσα. Ρίξε μια ματιά εδώ να τα θυμηθείς, γιατί μέσα στη προεκλογική εκστρατεία είναι λογικό να «ξεχνάς» κάποια πραγματάκια…
 
 
 

Μα δεν σταμάτησαν εκεί. Οι τραμπουκισμοί κατά των πολιτών που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας είναι συνεχείς και καθημερινοί. Μέσα στις γιορτές είχαμε ΝΤΟΥ και ΞΥΛΟ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Δήμαρχος βασιλόπουλος φυγαδεύτηκε, και Δημοτικοί Σύμβουλοι πήγαν στο Νοσοκομείο. Προχτές κατά την εορτή των Θεοφανείων, προχώρησαν σε νέους τραμπουκισμούς, τρομοκρατία και ΞΥΛΟ σε πολίτες που ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη.  Σε εκλεγμένους τοπικούς παράγοντες,  που υποστηρίχτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη. Να σου τα θυμίσουμε κι αυτά.
 
 
 
 
 
Κι εσύ σήμερα τι κάνεις Αλέξη, ΑΥΡΙΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ; Συναντάς τους εκπροσώπους των ΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ, ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ,  που έχουν σπείρει τον τρόμο στις γειτονιές της Φιλαδέλφειας, προκειμένου να φτιάξει, όχι γήπεδο η ΑΕΚ, αλλά ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ, με ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ Αλέξη! 20.000.000 ευρώ απαιτεί «νταηλίκι» από την περιφέρεια, για να «στήσει»  την επιχείρησή του, «ΑΥΡΙΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ»!
 
Τι μήνυμα στέλνεις σήμερα Κε Τσίπρα με αυτή τη συνάντηση; Εμείς το εκλαμβάνουμε ως «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ  ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ! ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ»!
Αυτό το μήνυμα στέλνεις Κε Τσίπρα. Καταλαβάινουμε ότι 20 μέρες πριν τις εκλογές μπορεί να σκέφτεσαι ότι κάποιοι ψήφοι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να χαθούν εξ αιτίας του γηπέδου. Αλλά αυτή είναι μια νοοτροπία που πιστεύαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την καταδικάζει. Πολιτικάντικες και παλαιοκομματικές πρακτικές Αλέξη;
 
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι επιδιώκεις  με την συνάντηση αυτή. Εμείς από εδώ θα σου πούμε μόνο ότι οι έλληνες δεν τρώνε πια κουτόχορτο, και ότι ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡ, να ξεμπλέξεις  τόσο εύκολα.  

Σχόλια

Εικόνα RedRevolution

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ
ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Εικόνα Aprosarmostos17

Ποιος Τσίπρας ρε μάγκες. Εδώ πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να προστατέψει τους πολίτες και τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους από τις αγέλες των μαφιόζων που προσπαθούν να επιβληθούν σε μια ολόκληρη περιοχή. Συγχαρητήρια στους κατοίκους της περιοχής και στον δήμαρχο που δεν μασάει από τρομοκρατία και απειλές. Περιμένω από κάθε σώφρονα πολίτη αυτής της χώρας να σταθεί στο πλάι τους. Αυτό σημαίνει πραγματική αντίσταση και αριστερή ιδεολογία.

Εικόνα NikolaOS

Αυτό το άρθρο το έχουμε δει;
Το έχουμε σχολιάσει;
http://unfollow.com.gr/web-only/16124-aek

Εικόνα ΔΙΑΣ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150101/protoxroniatika-kalan...

ανημερα την πρωτοχρονια φιλε

Εικόνα markonis

Τα έξη στρέμματα είναι προπέτασμα για το Λαθρέμπορα που αν τελικά του επιτραπεί να απλώσει τα βρωμόχερα του στο άλσος δεν θα αφήσει ούτε θάμνο.Ας μην αυτοκοροϊδεύονται ορισμένοι,είναι γνωστό το ποιόν του ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Ετοιμος να κυβερνησει ο Τσιριζα. Εχει ματωσει ο πατος τους απο τις κωλοτουμπες. Αυτα ας τα βλεπουν καποιοι που κουμπωνουν οπισθεν στην ανηφορα και πιστευουν οτι η κυβερνηση Τσιριζα θα ειναι διαφορετικη απο τη συγκυβερνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι, είναι τόσο διαφορετικοί εκεί στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δασκαλόπουλος και οι ξένοι τραπεζίτες που συναντάει κάθε βδομάδα ο Αλέξης στο Λονδίνο έχουν αρχίσει να ιδρώνουν... Και δηλώνουν κάθε λίγο και λιγάκι σε ξένες εφημερίδες και τηλεοράσεις ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την Ε.Ε και τους δανειστές αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α... Μιλάμε για κόμμα που θα φέρει την επανάσταση στην Ελλάδα. Όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ δηλαδή, το ΠΑ.ΣΟ.Κ του "έξω το από το ΝΑΤΟ", "έξω από την Ε.Ο.Κ", που αργότερα ευχαριστούσε τους Αμερικάνοι. Πάντως, το θέμα με το γήπεδο της Α.Ε.Κ το χειρίστηκαν άψογα επικοινωνιακά. Και κέρδισαν κόσμο (όλους εκτός από διάφορα χανουμάκια, που μεταφράζονται σε 200 άτομα) και το γήπεδο δε θα γίνει εξαιτίας του ΣτΕ. Και ο Αλέξης θα φανεί σαν υπερασπιστής των ονείρων του Κουροπαλάτη. Και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα στο Καραϊσκάκη. Στο λεγόμενο -από κάποιους άστεγους- και ως λυόμενο. Τώρα, να είσαι άστεγος και να κοροϊδεύεις κάποιον που έχει βίλα σε φάση "κοίτα τι σπίτι έχει ο μαλάκας" εμένα με ξεπερνά.

Παρεμπιπτόντως, επειδή χωράφια έχουμε στο χωριό, ξέρω πολύ καλά ότι τα 6 στρέμματα δεν είναι και κάνας τεράστιος χώρος. Τόση ανάγκη τα έχουν; Δε γίνεται χωρίς αυτά; Παράξενο μου φαίνεται λίγο. Και κάτι άλλο. Το θέμα των 20 εκ. ευρώ έχει ξεπεραστεί και έμεινε μόνο αυτό των στρεμμάτων;

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα τί ψάχνεις να βρείς εσύ ΘΕΕ μου; Αφού ξέρεις... Το πιθανότερο είναι σε κανα μήνα ν΄ αρχίσουμε να βλέπουμε τη μεγαλύτερη κυβίστηση που έγινε ποτέ σε τούτο τον τόπο... Αλλιώς... Εσύ΄σαι περπατημένος... Μέχρι κι ο διοπτροφόρος λέφτις με τα βαμμένα( και μερικά πρόσθετα ) μαλλιά, γιου νόου, ο ΄΄αταλάντευτος΄΄, θα διεκδικεί πρωτιά στην κωλοτούμπα... ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ ( ή όποια άλλη λέξη θες, βάλε ) Η ΝΙΚΗ΄ΝΑΙ ΚΟΝΤΑΑΑ!

ΘΕΕ, ΘΡΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΕΕΕ...