Βασιλείου Βέργη λόγοι, περί ηθικής και αναθεώρηση της νομικής επιστήμης



Από το σημερινό κείμενο του «ΓΙΓΑΝΤΑ» της Δημοσιογραφίας Βασιλείου Βέργη, στην «αντικειμενική» αθλητική εφημερίδα Live Sport. Αδιαφορούμε πλήρως για τα σάλια μιας ολόκληρης σελίδας. Ας το σκεφτούν αυτοί που πληρώνουν γι αυτά. Μια παράγραφος όμως είναι ενδεικτική του φαρισαισμού και της υποκρισίας κάθε έμμισθου αντιολυμπιακού ΑΡΔακου.

«Ο .... ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ πρόεδρος της ΕΠΟ, με τρεις «κακουργηματικές υποθέσεις» να εκκρεμούν εις βάρος του, να μιλάει για προέδρους ιστορικών ομάδων που βάζουν λεφτά σε αυτό το «κάτι σαν πρωτάθλημα» λες και αναφέρεται σε ...κληρονομιά του!»
 
Πραγματικά ο Βασιλάκης από μικρός φαινότανε ότι θα μεγαλώσει.... Από μικρός κατηχητικό και πρόσκοπος, καθημερινά να περνάει τις γριούλες στο απέναντι πεζοδρόμιο, και στο γυμνάσιο να τον προστατεύουν όλοι οι καθηγητές από το φατούρο των γαύρων (κι είχε πέσει σε κάτι αλήτρες ο Θεός να σε φυλάει...), ενώ αυτός ήθελε να γυρίσει και το άλλο μάγουλο... Καλό παιδί.... ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!
 
Γι αυτό και τώρα που έδωσε ο γιαραμπής και έγινε μεγάλη αθλητική δημοσιογραφάρα ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΕ, ο πρόεδρος της Επο να έχει εκκρεμότητες κακουργηματικού χαρακτήρα. Τη στιγμή μάλιστα που «ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ» πρόεδροι «ιστορικών ομάδων» («ιστορικών» εννοεί ότι έχουν 90 χρονη ερωτική ιστορία με τον επιβήτορα τους από τον ΠΕΙΡΑΙΑ) βάζουν λεφτά!
 
Βασιλάκη μου είσαι παιδί μάλαμα αλλά παραδέξου το... με τους αριθμούς είχες πάντα θέμα... 5αράκι μέχρι την έκτη δημοτικού και 10αράκι με το ζόρι στο γυμνάσιο στα μαθηματικά. Βοήθησε και ο καπετάνιος να μη μένεις μετεξεταστέος. Γι αυτό μπερδεύεσαι με τους αριθμούς. Τους θετικούς, τους αρνητικούς και κυρίως, δεν μπορείς να κατανοήσεις  την έννοια του ΜΗΔΕΝΟΣ. Ίσως γιατί στον επαγγελματικό σου χώρο υπάρχουν πολλά ΜΗΔΕΝΙΚΑ.
 
Υπάρχει ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ που βάζει λεφτά στην ομάδα του. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Κι επειδή εμείς εδώ τα λέμε όλα υπάρχει και ο Σαββίδης που αναγκάστηκε να βάλει λεφτά για να ξεχρεώσει την ομάδα του από τα χρέη των προηγούμενων «ηθικών» δικοικήσεών του.
Οι υπόλοιποι τα βγάζουν πέρα με ότι πάρουν από NOBA, ΟΠΑΠ και εισιτήρια, άντε και τίποτα μεταγραφές. Αυτά στη καλύτερη περίπτωση. Γιατί υπάρχουν κι άλλοι που «φέσωσαν» όποιν μιλάει Ελληνικά έως σουαχίλι. Γι αυτές τις ΔΕΚΟ φτιάχτηκαν τα αρθρα 44 και 99. Το τηλεοπτικό αφεντικό σου ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, ούτε ένσημα στους μπογιατζήδες 13 δε κολλάει. Να μην πούμε για το νέο είδωλό σου, τον ΝΙΑΟΥ, που πήρε την αεκούλα ΤΖΑΜΠΑ αφού την έριξε στη ΓΟΥ.
 
Αλά εσύ με τέτοιες ηθικές αξίες που κουβαλάς από μικρός, μας εξέπληξες σήμερα. Ο Γκιρτζίκης Βασιλάκη, έχει εκκρεμότητες με «κακουργηματικές υποθέσεις», αλλά ακόμα δεν έχει δικαστεί! Μπορεί να μη δικαστεί καν! Μπορεί να απαλλαγεί με βούλευμα. Αλλά και να δικαστεί μπορεί να αθωωθεί. Αυτά τα ενδεχόμενα δεν τα εξετάζεις καθόλου... και το τεκμήριο αθωότητας το πετάς στα σκουπίδια για τον Γκιρτζίκη.
 
Αντίθετα έχουμε κάποια ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ δεδομένα για τους προέδρους δυο «ιστορικών» ομάδων, και τον «εν τοις πράγμασι διοικητή» μιας τρίτης. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Βασιλάκη οι δύο, και ο τρίτος εμπλέκεται με μια εγκληματική οργάνωση. Ένας έχει κατοικοεδρεύσει και σε σωφρονιστικό κατάστημα Βασιλάκη. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ όχι μόνο δεν ενοχλούν την αθλητική αισθητική σου, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ με τα κείμενά σου. Μήπως επειδή είναι αφεντικά σου; Μια δημοσιογραφάρα σαν εσένα δεν θα 'πρεπε να έχει τόσο ταπεινά κίνητρα. Να σου υπενθυμίσουμε λοιπόν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που θα πρεπε να γνωρίζεις, να αναφέρεις και να στηλιτεύεις , αφού έχεις τόση κάψα για το ταλαίπωρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Μελισσανίδης - «εν τοις πράγμασι διοικητής» Αεκούλας
Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141117/i-dorodokia-toy-kampoli-kai-i-katadiki-melissanidi
 
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ 1996
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140114/melissanidis-sti-fylaki-gia-lathremporio-1996-video
 
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ 1995
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150617/melissanidis-lathremporio-kai-eforia-1995
 
ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΩΣ ΤΟ 2016...ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140509/lathremporio-kaysimon-os-2016gia-melissanidi
 
Αλαφούζος – παναθηναικούλης
ΤΟ ''ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ'' ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150221/mpoympoyki-ioannis-alafoyzos
 
ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140827/milaei-kai-o-alafoyzos-gia-eforia
 
ΤΟ ''ΑΣΠΡΟΝΗΣΙ'' ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150327/aspronisi-toy-alafoyzoy
 
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150522/i-pagkosmia-oikologiki-bomba-ton-deksamenoploion-alafoyzoy
 
Σαββίδης – παοκουλης
Πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εγκληματική οργάνωση εκβιαστών και εμπρηστών (το πρωην στελεχος είναι ακόμα στέλεχος) και link απο τον εργοδότη σου...
http://www.sport-fm.gr/article/prwin-stelexos-tis-pae-paok-se-egklimatiki-organwsi-ekbiastwn-kai-empristwn/3165676
 
Γι αυτούς δε βρήκες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Βασιλάκη....  Αυτούς τους θεωρείς εξυγιαντές; Αυτοί θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο; Είναι ο Γκιρτζίκης αρρώστια και είναι οι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ υγεία; Πες μας τη γνώμη σου. Πες την καθαρά.
 
 
Δεν σας φταίει ο Γκιρτζίκης για το άλγος χαμηλά και όπισθεν...
 
ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.... Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Εμπεριστατωμένο, λιτό και ακριβές. Όλα αυτά τα καλόπιαδα τα antifa των φλορίτζιναλ, τα προοδευτικά, δεν βρήκαν μία λέξη να γράψουν, όταν η ομάδα τους υποβιβάστηκε δόλια και έφαγε τα λεφτά εργαζομένων παιχτών, υπαλλήλων, προπονητών, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών πρακτορείων, ακόμη και καφενείων, που τους έφτιαχναν καφέ. Όλα στο χιόνι. Τη στιγμή μάλιστα που αναλάμβανε την ομάδα τους ένας βαθύπλουτος αγράμματος μίδας, που, από μία σχολή οδηγών στη Νίκαια, έφτασε σε λίγα χρόνια να έχει εταιρείες στο αμερικάνικο χρηματιστήριο. Ρε τί κάνει ο τίμιος ιδρώτας και το μπεσαλίδικο μεροκάματο!
Ρε βέργη, μπορείς να βγεις και να βεβαιώσεις, με αντάλλαγμα την αποχώρησή σου από τη δημοσιογραφία, ότι τα δύο αφεντικά σου δεν έχουν πακιστανικά κινητά όπως ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ;
Μπορείς να βγεις και να πεις ότι είναι δίκαιο να χαρίζει η περιφέρεια εκατομμύρια στις ομάδες των αφεντικών σου για γήπεδα, την ώρα που συνάντησα στη Γιούρομπανκ χθες γυναίκα, που ζητούσε να σηκώσει από το λογαριασμό της τα τελευταία τρία ευρώ για να πάρει ψωμί; Μπορείς να μας βεβαιώσεις ότι δεν είχες ενστάσεις για τη συμμετοχή παλιότερα του ΘΡΥΛΟΥ στο στοίχημα, επειδή ο τότε πρόεδρός του ΚΟΚΚΑΛΗΣ είχε την ΤΕΧΝΙΚΗ υποστήριξη της εταιρείας διεξαγωγής; Μπορείς μετά να μας πεις αν είναι συμβατό μέτοχος της εταιρείας που διεξάγει το στοίχημα, να είναι και αφεντικό ομάδας και να χρηματοδοτεί ποδοσφαιρικές ενώσεις, ενόψει εκλογών;
Μπορείς να μας πεις, αν αύριο σε μηνύσω εγώ για βιασμό και σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα εναντίον σου, θα θεωρείς δίκαιο να περιορίζονται τα ατομικά σου δικαιώματα, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση μετά από 10 χρόνια;
Με τί μάτια θα σε κοιτάζουν τα παιδιά σου, αν ένα συγκεκριμένο μπλοκ ΜΜΕ ενός ιδιοκτήτη, σε κατηγορούν όλημερίς ευθέως ότι είσαι έμπορος ναρκωτικών, χωρίς ούτε κάν να έχει απαγγελθεί κατηγορία εναντίον σου; Τί διάολο, χάσαμε τη μπέσα, το φιλότιμο και την ανθρωπιά μας για ένα κωλομεροκάματο; Και στη Συγγρού θα βγούμε για να το πάρουμε;

Εικόνα Spiros Legend

Πολύ καλή ανάρτηση-ξεβράκωμα ενός σιχαμερού υποκειμένου, που για ένα 50ευρω αλλάζει ομάδα, θρησκεία, κόμμα και πουλάει πακέτο μάνα και αδερφή... Ρε τον ξεφτιλισμένο, τι έγινε, αγάπησε ξαφνικά και τον ΥΠΟΔΙΚΟ Μποροθρύλο; Κι αυτός τώρα στους 12(15) εξυγιαντές; Και όλα τα παραρτήματα του Μαρινάκη γίνανε σε μια μέρα εχθροί της ΕΠΟ; Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ Κομπότης εξυγιαντής κι αυτός ρε σίχαμα της κοινωνίας Βέργη; Καλά το τι ψέμματα γράφει σε αυτόν τον οχετό δεν περιγράφεται. Μιλάμε για διαστρεύλωση της διαστρεύλωσης, ω διαστρεύλωση... Δεν θα ξεκινήσει πρωτάθλημα γιατί έστησαν καρτέρι οι Αεκτζήδες σε ένα αυτοκίνητο Ολυμπιακών!!! Και λέει μπράβο στον ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ που έγραψε τέτοια ΜΑΛΑΚΙΑ στην Ουέφα, την ώρα που σκοτώνονται πραγματικά στο EURO και όλα συνεχίζονται κανονικά! Πραγματικά όσα και να πεις για αυτήν την αντιολυμπιακή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση, είναι λίγα. - Πήγαν να συλλάβουν τον Θωμαίδη χωρίς ένταλμα!!! Και η εισαγγελέας που κλήθηκε ΜΕΤΑ, τράκαρε στον δρόμο, λέει, και δήλωσε κώλυμα!!! Και πήγε κατόπιν εορτής μια νεαρή αντιεισαγγελέας βάρδιας, ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ (τα είδα σε Live από το βοθροΣΚΑΙ) και χωρίς καμία ουσιαστική υποστήριξη, ΑΦΟΥ είχαν φυγαδεύσει τον ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, για να γλυτώσει το Αυτόφωρο! Και φυσικά στήσανε ολόκληρο σόου, ό,τι δέχτηκε επίθεση ο ΣΚΑΙ και τέτοια! Μιλάνε αυτά τα σκουλήκια για δικαιοσύνη και ισονομία και ελευθεροτυπία και δημοκρατία! Αν δεν πέσουν κεφάλια για την ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Δικαιοσύνης και Αστυνομίας, που ξεφτιλίστηκαν για χάρη του Αλαφούζου, πρέπει να γίνει επανάσταση του κόσμου του Ολυμπιακού. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... Και αν τώρα που ξανάνοιξαν το Coriopolis, δεν συμπεριληφθούν στους διωκόμενους, ΠΑΤΕΡΟΜΠΟΥΓΑΔΑΣ, ΠΙΛΑΒΙΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΔΑΛΟΥΚΑΣ και άλλα μπουμπούκια της εποχής, με κάμποσα κακουργήματα ο καθένας, πρέπει να κατεβάσουμε κόμμα δικό μας στις εκλογές, ακούγεται γραφικό, αλλά μόνο έτσι θα αποκτήσουμε φωνή, άλλος τρόπος δεν υπάρχει από ό,τι φαίνεται...

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτή η σκέψη με το κόμμα, συνέχεια γυρνάει στο μυαλό μου... Τί διάολο; Όλοι οι ξεφτίλες φκιάσανε "κόμματα", για να...σώσουνε την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός, κάλλιστα θα μπορούσε να φέρει τ΄απάνω - κάτω στην ιστορία ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της χώρας και να δημιουργήσει κόμμα εξαιρετικό και κόμμα εξουσίας μάλιστα. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Όχι όμως αδύνατο. Το "πείραμα" στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά, έδειξε πολλά. Και ίσως δείχνει ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Άνθρωποι υπάρχουν στην τεράστια οικογένεια του Θρύλου, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ και ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΙ. Σε μια τέτοια πολιτική κίνηση, θα συμμετείχα ασμένως...

Εικόνα Spiros Legend

Απόστολε, σε άλλη εποχή, θα ήταν κάτι που θα κορόιδευα πρώτος, όπως έκανα με το ανεκδιήγητο ΠΑΝ.ΚΙ. των βάζελων. Αλλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, κάθε μέρα και, όχι ένα, αλλά πολλά χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Πιστεύω ό,τι έχουμε όλοι αγανακτήσει και αηδιάσει. Αντί να ασχολούμαστε με την ενίσχυση της ομάδας, ασχολούμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με υποκλοπές και προβοκάτσιες. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΜΑ ΟΛΟΙ, Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη (με ελάχιστες εξαιρέσεις που και αυτές ΔΕΝ εφαρμόζονται στην πράξη), Υπουργός για Ψυχιατρείο, ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια στα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ της διαρροής και αναμετάδοσης υποκλοπών, εδώ και 5 χρόνια. Τώρα, σου λέει, κίνηση των 12 και των 15, που θέλουν τα λεφτά του Ολυμπιακού και να βγαίνει πρωταθλητής από τα play-offs, η ΝΟVA, ο ΟΤΕ, οι πάντες στράφηκαν εναντίον αυτού που κρατάει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το ελληνικό ποδόσφαιρο ζωντανό τόσα χρόνια, όταν οι άλλοι μόνο το δυσφημούν. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ τους δεν έχει όριο. Θα έπρεπε να ήταν και αυτή κακούργημα... Συμφωνώ με τις σκέψεις σου, αυτό που φοβάμαι είναι οι Ολυμπιακάρες, που θα νιώσουν πάλι ντροπή... Και δεν βλέπω με όλα αυτά, και τα αγωνιστικά θέματα να προχωράνε, μας την έχουν από παντού και με κάθε τρόπο στημένη, ελπίζω να ασχολούνται σοβαρά και με τα μεταγγραφικά, σε 6 ημέρες ξεκινάει προετοιμασία!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Τους "Ολυμπιακάρες", τους έχω χεσμένους. Τα αγωνιστικά, θα τα δούμε. Πρόβλεψή μου: ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ/ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ...

Εικόνα Romain

Ωραίο άρθρο. Μπράβο!

Βέβαια τι να περιμένει κανείς από τις Φιλιπινεζες? Ο βασιλακης είναι μία από αυτές. Και δεν είναι λίγες οι "αντικειμενικες" Φιλιπινεζες.